gorilla-unit Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 nemtom ti h vagytok vele de én még nem találkoztam igazi jó horror filmel!!!amitől igazán partam volna!! vagyis a kör1-től sokáig partam de az se vlami nagy cucc!! velem van a hiba??mondjatok má oan horrort amitől nagyon partatok meg ami jó is!! nem ezek az újajk h fűrész, átok meg ezek ezek tiszta ratyik semmi para nincs benne!!! na szal várom a válaszokat!(ja meg láttam a ragyogást is mindeki úgy mondta h mien parás de sztem sz@r)velem van a hiba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verikansa Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Háát cimbora, olyan horror filmmel ami igazán félelmetes nem nagyon fogsz találkozni. De itt van egy-két film amiket szeretek: 1.Devils Reject 2.Child's Play (gyerekjáték) 3.Stephen King: Kedvencek temetője 1-2. 4.Stephen King: Sorvadj el 5.Stephen King: Visszatérők 6.Rémálom az elm utcában 1-3. ( a többi rész sztem nézhetetlen) 7.Péntek 13 sorozat részei 8.1000 halott háza 9.Rettegés háza 10.Ház a kísértet hegyen 11.Holtak háza 2. (House of the dead 2.) 12:rémségek könyve 1-2. Remélem segítettem vmit. Jó szórakozást 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 rémségek könyve? van belőle film? :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli166 Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 nekem ami most bejön "horror" film a Mezsgye (Pulse) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verikansa Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Igen Jemo méghozzá két rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 a kedvencek temetője 2 nem lett anyira jó mint a 1 volt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ha félelmeteset akarsz akkor Candyman(Kampókéz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnyek Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 rémségek könyvéből van 3 is, alcím a blody mary, de ne akarjátok megnézni , mer kurva szar :D haverokkal jó mert akkro lehet sokat röhögni, de amugy nem érdemes... mondjuk még mindgig szoktunk az uccán üvöltözni hogy VÉÉÉRES MARI és rohangálni, de khmmm.... nem jó film 1/10 horror filmeket alapbl nem komálom annyira inkább a thrillerek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Augusztus 3, 2007 Author Share Posted Augusztus 3, 2007 köszi a candymant megnézem hátha jó lesz mé nem tudnak normális horrort csinálni?? mondjuk a kör 1 az valahogy naon beütött! alig tuttam aludni! szal az ien pszchiho horror filmek a jók! meg azt mondják h a ragyogás is jó film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Igen Jemo méghozzá két rész! 3 részes,de mindegy Amugy volt a Viasat-on 1 horror sorozat,ami total Resident Evil 2 stilusu volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Horrorfilmen félni? Háát a mai horrorfilmeken inkább a beled okádod ki néha, minthogy félj... pl Fűrész III. Annak idején volt egy film, Farkasvér... nekem bejött... nem féltem rajta de bejött. Itt egy kis ízelítő ha érdekel: halott link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 szerintem a ragyogás ultra gagyi, a kedvencek temetője egyenesen röhejes. Igazából még én se találkoztam olyan filmmel amin féltem volna. Amit legutóbb néztem az a :Az 1000 halott háza. Szerintem a történek elég jó a rendezés kevésbé (pl: nem kellettek volna bele azok a bejátszások, meg a country zene eléggé elb@assza az egészet) de azért jó film volt. Egyébként az eddigi ami legjobban tetszett : sziklák szeme. Na az elég jó film! A második részét csak akkor nézd meg ha nagyon muszály mert az szerintem inkább akciófilm, mint horror( oylan 1 szer nézhető kategória) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tronikster Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 a LEGJOBB a Texasi láncfűrészes: a Kezdetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacanga Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Hát azért az Ördögűző se rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 nekem meg van a rémségek könyve 3 is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enter Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 AZ ördögűző ténleg nem roosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Tegnap adták a TV2-n, a Stanley Kubrick által levezényelt igazi horrorklasszikust a "A ragyogás". Már nagyon régóta meg akartam ezt a filmet nézni, de sehol nem tudtam beszerezni, ám tegnap sikerűlt . Iszonyatosan jó film és Nicholson alakítása valami fergeteges volt. Sok horror filmet láttam már, de ez mindet alázza. Ajánlom a megnézését mindenkine, aki valamennyire is horror film kedvelőnek nevezi magát...megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 A lényeg: A műfaj egyik része a pszichológiai vonatkozását ragadja meg. Ezekben a művekben hangsúlyosabb a történések lelki vonatkozása. Habár gyakran nem is történik látványos borzalom, a cselekmény, illetve az azok mögött megbúvó és felsejlő erők félelemmel töltik el az olvasót. Gyakran nem is lehet fényt deríteni arra, hogy mi a pontos kiváltó ok, és sokszor pont ez okozza a zavaró hatást. Ebbe a pszichikai kategóriába tartoznak például Howard Phillips Lovecraft vagy Edgar Allan Poe művei. A filmek között ezt gyakran nem is horrornak, hanem thrillernek hívják. Itt megemlíthető a Twin Peaks vagy az Örvény című filmsorozat. A műfaj másik része a dolgok fizikai oldalával foglalkozik. Jellemző rájuk a vér, fájdalom és erőszak látványos bemutatása. A hangsúly ezek megjelenítésén van, a történet ezzel próbálja meg elérni zavaró hatását. Gyakran vonultat fel fantasztikus szörnyeket, zombikat, könyörtelen gyilkosokat. Ebbe a kategóriába tartozik Robert Bloch, Clive Barker és Stephen King számos regénye, illetve a Silent Hill vagy a Holtak Hajnala című film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeXx991 Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Démonok 1-2 és a Re-Animator még a Texaszi Láncfűrészes Mészárlás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradox Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Szerintem az eredeti japán Harag 1,2 nem volt rossz. Meg a Kör 1,2 amerikai változata. a mai horrorfilmeken inkább a beled okádod ki néha, minthogy félj... pl Fűrész III Na ezzel nagyon egyetértek. Én még gyerekkoromban láttam a Rémálom 1-3 -t, de még most is azt mondom, hogy jó kis filmek. De a Fűrész III meg a Motel, a rosszullét kerülgetett nem a félelem. Én nem látok semmi ijesztőt ezekben, inkább gusztustalan ahogy ilyen részletesen meg közelről mutatják az eksönöket. A félelmet nem így kell kelteni, aki ezeket a filmeket kitalálta az egy beteg ember lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 én most néztem egy thrillert nekem tetszett. Vacancy ( Elhagyott szoba ) Igaz nem horror... De a thrillert jobban szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandokics Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 sztem a fűrész elég jól sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Szerintem meg Cannibal Holocaust! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 motel 1-2 rohadt ijesztő badszo92-->requests topic! és használdd a keresőt!!Fent van az oldalon ember! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 én régen kb 10 éve láttam egy pókos filmet.nagyon ilyesztő volt akkoriba.Arapnafóbia vagy mi volt a címe.ezt kéne leszednem csak nem találom sehol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulka Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Olasz és spanyol filmek azok zuzók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 Ha már az olasz és spanyol horroroknál tartunk, ajánlom minden olyan emberke szíves figyelmébe, aki szerette az Ideglelést... a [REC] című horrort.... Ideglelés az alapja, tehát kamerázik egy manyus és veszi, ami történik A történet egy barcelonai bérházban játszódik... nem túl terjedelmes (1:10), de annál tömörebb... mondom. Aki szereti az Ideglelés-féle gyönyörűségeket annak kötelező darab. Egy dolog nem tetszett benne, az a riporternő, sokszor iszonyat idegesítően sikoltozik.... szal azt a figurát nem jól formálta meg ... SZERINTEM. De a történet nagyon eredeti, nagyon bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutiman Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Csákány! Ha jó horror filmet akarsz skubizni akkor inkább a régiek között keresgélj,itt van néhány klasszikus csemege: - Psycho - Rosemary gyermeke - Az ördögűző - Ómen - Alien - Phantasm - Cannibal Holocaust - Egy amerikai farkasember Londonban - Hellraiser - A légy - A bárányok hallgatnak - A texaszi láncfűrészes (elsősorban az eredeti 1974-es de nekem a 2003-as remake is nagyon bejött) - Romero klasszikus zombis filmjei pl. Az élőhalottak éjszakája - Péntek 13 részek - Gyerekjáték - Rémálom az Elm utcában Durván ennyi,sorolhatnék még néhányat de azt hiszem ezek közül is lázba kell,hogy hozzon jó pár alkotás:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a_2 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Attól függ ki milyenket szeret! Nekem a mezsgye nagyon bejött! Az ilyen ember kaszabolós filmek nem jönnek be, tele van hülyeségekkel, jó a mezsgye is, de abban legalább nem akarják elhitetni a hülyeségeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 szerintem ezek nagyon jó horrorfilmek: texaszi lánfűrész a kezdet (vágatlan), rettegés háza, vacancy, sziklák szeme van még egy pár de most nemjuteszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts