Jump to content
PirateClub.hu

Paradox

Törzstag
  • Pontszám

    40
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Paradox

  1. max. 60-at szánnék rá. A 4:3-as arányú felbontás erőltetésén gondolkoztam, hogy biztos jó gáz lesz a 16:10-es panelen. De aztán rájöttem, hogy a 16:9-es TV-ken is megoldották anno ezt a problémát, és nem volt torzulás meg tojásfej meg stb. A 20" vs. 22" porondon meg a 22"-s ellen szól, hogy ugyanazt a felbontást tudják, tehát a pixelek nagyobbak nála, legalábbis ezt olvastam mindenhol. A Samsung 2032BW-n meg a 206BW-n gondolkoztam. Esetleg Viewsonic, mert ők fele annyi pixelhibára cserélnek. Ja meg pixelhiba. Úgy hallottam, hogy az első bekapcsolásnál kell jól átnézni, mert később nem jellemző, hogy kialakulna. Ez így van amúgy szerintetek?
  2. Én is monitorvásárlás előtt állok. Elég sokat utánajártam, de nem tudok dönteni. 19"-4:3-as vagy 20"-16:10-es legyen? Főleg játszanék rajta. (C2D E8300, 4 GB RAM@800MHz, 8800 GT 512MB) Na most a CRT-kel ellentétben, itt ha lejjebb veszed a natívról akkor torzul a kép. Tehát 1680x1050-ben kéne játszani. Pár éves játékoknál pl. Doom3, Quake4 még nem is lenne probléma, de pl. Crysis very high-on? Néztem youtube-os videókat ilyen felbontáson, de vagy nem volt minden fullon, vagy 20 fps-e volt. Gondolván a jövőre: FarCry 2, GTA4 remélhetőleg stb. Szóval jó lenne 1680x1050-ben ezzel a konfiggal játszani még egy darabig. Milyen wide-on játszani hagyományos után? Meg lehet szokni vagy idegesíteni fog?
  3. Paradox

    Rajtra készen: INTERNET2

    Ez még nagyon távoli dolog. A vinyók nem is tudnak ilyan gyorsan olvasni/írni. Szóval ezt még nem sok helyen lehetne egyébként se kihasználni, csak több milliós szuper-szerverrekkel. Egy átlagvinyó kb. a 100 MBites-t tudná követni, de akkor meg ott van, hogy az op.rendszer egy csomó mindent log-gol, file-okat készít, nem beszélve a vírusírtóról, tűzfalról, amiktől tovább lassul az amúgy se gyors vinyó. Több winchesteres adatbázisoknál már más a helyzet, de átlagembernél maradva ez még odébb lesz.
  4. Én is Power gombot szedném ki, de úgy hogy vissza se lehessen tenni.
  5. Paradox

    Okosabbak, mint gondolnánk

    Vicces lett volna nézni ezt a vizsgálatot. Fehér ruhás tudósok rátapadva a mikroszkópra, aztán diktálják a mellettük állónak, hogy "Pisti balra fordult, elment Józsi mellett, most megint balra, megint váááárrrj nem ááááhh most jobbra, egyenesen EZ AAAAZ talált egy morzsát !!!"
  6. Jah, ez a vírusvédelem csak mese. Elég belegondolni.
  7. Én hiszem, hogy létezhet élet a földön kívül is. De az elég furcsa, hogy eddig nem mondhatta el, akkor most meg miért teheti. Tuti elfogyott a pénze. Meg ez a kötelező forgatókönyv. Mikor már nem lehet miből pénzt csiholni, akkor jön a könyv írás.
  8. Paradox

    Mi volt a jeletek az oviba? :D

    nekem eper volt , valamint emlékszem egy gyerekre ő volt a legmagasabb az egész óvodában, úgy hívták, hogy Tabák.
  9. Paradox

    Jó horror filmek!!!

    Szerintem az eredeti japán Harag 1,2 nem volt rossz. Meg a Kör 1,2 amerikai változata. Na ezzel nagyon egyetértek. Én még gyerekkoromban láttam a Rémálom 1-3 -t, de még most is azt mondom, hogy jó kis filmek. De a Fűrész III meg a Motel, a rosszullét kerülgetett nem a félelem. Én nem látok semmi ijesztőt ezekben, inkább gusztustalan ahogy ilyen részletesen meg közelről mutatják az eksönöket. A félelmet nem így kell kelteni, aki ezeket a filmeket kitalálta az egy beteg ember lehet.
  10. Csak nehogy az legyen a végén, hogy a játékok vagy csak amd-n vagy csak intel-n mennek majd.
  11. Paradox

    Egerek multihoz

    Számít az egér. Azok mondják hogy nem, akik még nem próbálták a lézeres egeret. Egy átlag optikai egér 400 dpi. Azaz egy inchet (2.54 cm) 400 pontra tud felbontani. Két pont közti távolság a minimum elmozdulás, annál kisebbre nem képes. Akkor most képzelj el egy nagyobb felbontású pl. 1600 dpi-s egeret. Négyszer több pontot képes megkülönböztetni ugyanakkora távolságon. Sokkal kisebb mozgásokat is képes megkülönböztetni. Ez egy FPS-ben eléggé számít. Sőt a grafikus munkáknál is jól jön.
  12. Paradox

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    pénzt! sokat. vagy így már kettő?
  13. nekem 3 - 4 - szer, de ahogy az XP a 3 hónapos korba lép megkétszereződik sőt megháromszorozódik !!
×
×
  • Create New...