m3jo Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Látom szép kis társaság összegyült gondoltam én is megosztom képeimet előző héten csináltam ezeket. Teljes mérethez kattints a képre! SUBARU IMPREZA 2005 TUNING SUBARU IMPREZA 2006 SERIA FORD FPV GT-P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Huh. Nagyon jók. Az első szebb. A másodikba nem tettem volna rá a kocsira mégeccer a csaj fejét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 tök királyak lettek ,grat én sose tudnék ilyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 1, 2007 Author Share Posted Július 1, 2007 Most veszem észre hogy a másodikon elfelejtettem az sti feliratott megfordítani:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Meg az S204 feliratot a hűtőrácson, meg a Subaru emblémát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Az első kép nekem jobban tetszik mint a második, de az is jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 6, 2007 Author Share Posted Július 6, 2007 Katt a képre hogy teljes méretbe láthasd. Hilary Duff Wallpaper (1024x768) folyt köv.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Az a baj hogy nem lehet tudni mi eredeti és mit csináltál te. Egyébként néhol gyenge a kijelölés pl a hajánál. Ezt leszámítva jó. HD szőkén szebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 6, 2007 Author Share Posted Július 6, 2007 2 Db Hilary duff nagyfelbontású kép.A Háttér régebbi saját készítés+ a közepén örvénnyel + rácsháló . Hilary duff szó saját betűtipus.A Digital a3yss a designer és a by jenwood nem saját betűtips egy két +módosítással. A kivásáeról igazad van de azt mindig elszórom mert kapkodok esetleg valami tippel megdobhatnál hogy lehet szebben csinálni. :nekem barnán is hilary daff marad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Alfa csatornán babrálj a kijelöléssel a haj környékén. Vagy ha nem megy akkor kis blend vagy valami efektel takard ki (álomhatás pont jó: megduplázod a réteget, felső átfedés aló meg blur akkorára mi még tetszik neked is. –ezt lehet a kép más részein is). Hilary duff szó saját betűtipus. Hasonlít a visitorsra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 7, 2007 Author Share Posted Július 7, 2007 köc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Nem rosz bár a hajánál nem igazán jó a kivágás...meg néhol a kezénél sem. Amúgy jó lett. Meg nekem személy szerint nem tetszik,hogy olyan nagy betűkkel van kiírva a "Desinger by Jenwood" szöveg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Nem rossz, milyen betűkkel van "Desinger by Jenwood" szöveg ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 jok lettek gg! nekemis az első teccik jobban! (pl szín miattis) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 naon jó kis képek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 30, 2007 Author Share Posted Július 30, 2007 Új kocsi a láthatáron:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Mindig is nehéz volt autós képet csinálni ez most sem sikerült igazán szóval mind a 3 képen az autó csak úgy oda van rakva ergo olyan hatást kelt mintha a levegőbe lógna (menne).A szöveg valahol jó de 1-2helyen nagyon nem pl. a by Jenwood köré a sárga szín nagyon ronda és nagyon nagyba is írtad a neved. Meg az egész olyan berakok egy szép képet v. többet a kocsi mögé és kész. Lehet sok munka van benne de ilyen hatást kelt. Ha választani kellene azért akkor azt mondom a harmadik a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 30, 2007 Author Share Posted Július 30, 2007 Köcce gabi89 megfogadom a tanácsaidat és elkövetkező képeimen változtathatok. Bár még ne várjatok tőlem tökéletes képeket mert nem vagyok annyira pro a rajzolgatásba ménnél többet foglalkozik vele az ember úgy fedez fel újjabb és újjabb dolgokat így találki jobb és jobb ötleteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 31, 2007 Author Share Posted Július 31, 2007 régebbi próbálkozásaim meg egy másik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Az első az fasza az nagyon teccik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Egész jó, de miért kell olyan nagy Jenwood meg designer, annyira jó nem vagy. Első jobbcsak azok a nagyon kontrasztos teítet részek nem tetszenek, a második is jó csak ez a retro utánzós dolog már annyira sablon, mindenben azt látni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 31, 2007 Author Share Posted Július 31, 2007 de miért kell olyan nagy Jenwood meg designer, annyira jó nem vagy. Igazad van de majd idővel csak kinövöm:D (nem te vagy az első aki megszólt megpróbálom hanyagolni) NA itt van mégegy (jómagam két szép cicával"bár a balos élőbe elég csúnyácska így képen még jó is):D" ja és figyeljétek a jobb alsó sarkat ott a jenwood és már majdnem olvashatattlan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Na ez már jobb (kicsit sok a fehér nagy folt, de jó) és a jenwood os rész is megfelel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Szeptember 17, 2007 Author Share Posted Szeptember 17, 2007 na szóval mégegyszer köszi a segítséget a brush-ok használatával kapcsolatban mindenkinek. most mivel tom már használniezért egy régebben készített paintos képemet javítottam fel photoshoppal és elsősorban brushok használatával. PAint ÉS az új kép FULL BRUSH Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 az utolso kettö nem teccik... ez az utolso... nos lehet h szakmailag joh, de maga akép stilusba nem jön be... az elötte lévőnél meg a baloldali csaj feje, nos a napszemüveg miatt elég érdekes kicsit UFO feeling... viszont a "2007. Jul 31. 11:48" közölt képeid naon bejönnek, bár a név tényleg nagy egy kicsit... ui: hogy csináltad azt a kettöt??? üdv szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blakey Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Most keveredtem ide és megnéztem a képeket, ha nem gond akkor hozzászólnék, de nem rosszindulatbôl. Meglátásom szerinta legelsô 3 képnél vannak megjelenítési hibák: az elsônél a logóval van bajom, egy kicsit finomabban domborítva szebb lett volna, az autó kivágása pontos, de a blur tool-al egy picit el kellett volna dolgozni a széleit és akkor természetesebb lett volna a kép. a másodiknál nem szép a retusálás a keréknél ill. az autó lebeg a levegôben, nem simul bele a képbe, hiányosnak érzem, a harmadiknál nem szép az árnyék ill. az autónál itt sincsenek a szélek blur-özve, egyébként azekbô lehetne egy nagyon jó képet csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blakey Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Még 1, a szélvédôket is kell változtatni a kreatíhoz mérten, mert így nem illik a képbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 ügyes kezü ez az utolso nem tom ugyan mi, de teccik üdv szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Sajnos néhány képet nem jelenít meg, attól függetlenül a kék hátterű csücsülőfickós kép nagyon tetszik, meg a Ford-os kép. Sok sikert a továbbiakban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts