Gangsterking Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 A kérdés adott! Ha az egyéb-et választod írd le, hogy ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 itt csak Snoop Doggot találtam,de a jo öreg Dre bácsi és a régi nagyokat csipázom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Igaz nem rapet hallgatok, kivéve ha vmi régi előadó. De igazi nagy nevek nem igazán vannak felsorolva. Ezeknek az újaknak nem sok közük van az igazi raphez.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Mobb Deep csak külföldről... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Nekem mind1ik!Rap a király!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 ha mar mainstream akkor DíeMeX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Olyat kellet volna mind1-ik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 Sajnálom, hogy 50 cent vezet. Ő nem tett le annyit, mint egy két másik. De nagyon sok jó kimaradt. Eazy-E sehol, Wu-Tang sehol meg sorolhatnám. Amúgy Én 2Pacre szavaztam, de Xzibit is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddd Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Igaz nem rapet hallgatok, kivéve ha vmi régi előadó. De igazi nagy nevek nem igazán vannak felsorolva. Ezeknek az újaknak nem sok közük van az igazi raphez.. és mivan 2pacal? és mi az hogy 50 cent az első, igaz hogy él de még a nyomába se ér a régi rappereknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 ez mind divat "rapper" ezért egyébre szavazok nem a csicska young fifty xzibit doggra. fiftyék meg csicskák. ennyi lehet oltani hungarian hip hop ennyi. peace Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 huhúúúúúúú világ mainstreamesei gyülekezzetek Én az egyéb-re voksoltam mivel 1 kedvencem sincs a listán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 2pac Xzibit és egyéb mert hol van a többi ??? Gangstarr , Naughty by Nature, ODB ???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 hát ezek közül többet is szeretek ezért nem jelöltem be semmit... amúgy 2pac,eminem, 50, és snopp dogg ebben a sorrendben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 2pac, 50, eminem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 R.I.P Tupac, Dr.Dre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 ez mind divat "rapper" ezért egyébre szavazok nem a csicska young fifty xzibit doggra. fiftyék meg csicskák. ennyi lehet oltani hungarian hip hop ennyi. peace azért ezzel nem értek egyet! én nem mondanám 2Pac-ra hogy divatrapper! sőt Snoop-ra se, igaz mostanában egy kicsit eltunyult, de nézd meg a 90-es években mit alkotott! a többi az az sztem is, talán még Game-et kivéve! De nagyon sok jó kimaradt. Eazy-E sehol, Wu-Tang sehol meg sorolhatnám. ebben teljesen igazad van kiscipo Eazy-t hogy hagyhatjuk ki mikor ő a Gangsta rap atyja? és én még betenném Dr.Dre-t is akinek szintén nagyon sokat köszönhetünk a mai rappért, mert sokat tett is érte, és sokat ártott is (50 cent,Eminem!!!!!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Senki mivel nem szeretem a rappet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 akkor nem volt sok értelme ezt ideírni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 G-Unit a király!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 11, 2007 Author Share Posted Június 11, 2007 ez mind divat "rapper" ezért egyébre szavazok nem a csicska young fifty xzibit doggra. fiftyék meg csicskák. ennyi lehet oltani hungarian hip hop ennyi. peace 50 meg a többiek nem csicskák! Tudod kik a csicskák ezek a hazai rapperek nem mind van belőlük jó de legtöbbje sz*r!A külföldi nigger rap a legjob 50,Jeezy,stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 ICE-T Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 A felsorolásból Busta Rhymes jön be egyedül a többit nem ismerem,de hiányzik Method Man és B-Real a Cypress Hill frontembere is aki azért elég sokat tett az asztalra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 12, 2007 Author Share Posted Június 12, 2007 (edited) Most mi a **** kell beszólogatni?Ha nincs ott nyomd meg az egyebet!Jó tudom pár fontos rappert kihagytam!SORRY! Módosította Június 12, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás és egyéb sértő kifejezések használata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Ez nem beszologatás,hanem hiány jelzése,mert akiket írtál azok nem éppen a legjelentősebb arcok,sok stílusteremtő arc hiányzik és ezt hiányolom,de a legrosszabb,hogy Big Pun nevét nem látom,helyette van Eminem,meg 50Cent akik elismertek,de nekem egyáltalán nem jönnek be,remélem nem harag! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yu-gi-oh Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 50 cent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7or4x Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 egyéb : Sean Paul !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L@ci Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Egyéb: Én inkább magyar underground hip-hopot hallgatok. Pl.: Hősök, Mentha, FankaDeli, Eckü, Bankos stb. Jobbak mint a külföldi divatrapperek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 OKS tényleg írhattam volna még jelentős rappereket SORRY all! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 OKS tényleg írhattam volna még jelentős rappereket SORRY all! Ja és még 1 dolog nekem ne mondja senki, hogy a magyar rapperek jobbak, mint a külföldi divatrapperek na először is, nem divatrapperek, hanem azok a f*sza rapperek ez olyan, mintha a magyar foci-t összehasonlítod a franciákkal vagy a brazilokkal hát össze sem lehet mérni, mert a magyarok nagyon sz*rok a külföldiek meg f*szák.Amúgy a rap is küldföldről indult, mégpedig Amerikából!Az amerikai Nigger Underground és a Gangsta Rap a király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 mivel másik topicban nem válaszoltatok...itt teszem fel a kérdést: mi a különbség west és east coast rap között (kérlek ne példákat írjatok, hanem stílus elemeket) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts