Jump to content
PirateClub.hu

Gangsterking

Veterán
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Gangsterking

 • Rank
  Feltörekvő
 • Birthday 04/19/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.gangsta.atw.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Székesfehérvár
 • Érdeklődés
  gép,csajok,net,zene,military
 1. Gangsterking

  Windows Vista

  Mért van az, hogy pár MP3-as számot nem játszik a Vista, amit XP-n hallgattam, nem túl jó mindőség pl.50 Cent - Curtis (Clean)(Retail)(2007), amit innen a Pirateclub-ról szedtem le!?
 2. Gangsterking

  Windows Vista

  Annyi lenne a gondom, hogy az Age Of Empires 2-ben mért van az, hogy előtte ment LAN-on a játék most meg elindul LAN-on és kiírja hogy nincs szinkron(a másik gépen XP-van) lehet hogy azért, mi rá az orvosság, ha van!?
 3. Gangsterking

  Windows Vista

  A Vistában hol tudom átállítani a kompatibilitási módot? etooo kössz a linket.
 4. Gangsterking

  Windows Vista

  Na énis felraktam és tényleg nagyon jó az Age of Empires 2 is elindul rajt akit érdekel szóval régi játékok is mennek rajt, javítottak is rajt, mármint a Vsitán, mert amikor kijött és felraktam rohadt instabil volt, de most nagyon f*sza lett ajánlom mindenkinek!
 5. Gangsterking

  Windows Vista

  Figyu Age of Empires 2 megy Vistán? Vagy tudsz valami oldalt ahol le van írva mi indul Vistán?
 6. Gangsterking

  Windows Vista

  Figyu papi001, azt akarom kérdezni, hogy írd le pontosan te melyik verziójú Vista Ultimate-t használod (1.az angolt (ami előre aktiválva van) és utána rakod rá a magyar nyelvet) vagy (2.A magyar Vista Ultimate-t amit be kell regelni) vagy melyiket? Énis fel akarom rakni!(Hát egyszer már felraktam, de amikor nem nagyon mentek rajt a régebbi játékok (pl.:WoW) le is szedtem, de különösebb bajom nem volt vele, csak még annyi, hogy ugye olyan nem szokott lenni, hogy rányomok, hogy másoljon aztán csak másol,másol nem történik semmi mert 1-szer nekem is csinálta!?Amgy már tölthető a Vista SP1 Beta-t!
 7. Gangsterking

  Mi a kedvenc autód?

  Chrysler 300 C SRT-8 ,,Igen, jó lesz vigyázni, sofőrnek és riválisnak egyaránt, az SRT-8 ugyanis öt másodpercen belül sprintel százas tempóra, végsebességét pedig nem korlátozza elektronika 250 km/óránál."-Autó-Motor ,,A 425 paripa és az 570 newtonméteres nyomaték mennydörgő hangorkán kíséretében tombol, a vaskos kipufogóvég pedig ezúttal nem csupán designelem, szól is rendesen."-Autó-Motor
 8. Tudom hülye kérdés, de hol lehet beállítani hogy a 2 memóriám dual-ba menjen?
 9. Ok kössz telefonon is megkérdeztem azt mondták hogy majd újabb EVERESt kijelzi, de ha nektek se jelzi akkor nincs gond THX!
 10. Valaki légyszi segítsen ma vettem 1 GB KINGMAX 800 MHz-es memóriát és annyi a bajom vele, hogy ha EVEREST-el kiiratom nem ismeri fel, hogy KINGMAX se a sorozatszámát, akkor ez hamis, mert akkor sztem. visszaviszem!?
 11. Gangsterking

  CounterStrike 1.6 vs. Counter Strike Source

  CS Source milliószor jobb!
 12. Gangsterking

  Kik a kedvenc rappereitek?

  50 abszolút nem divatrapper!!!!!! G-Unit,Shady,Wu-Tang,Cashis,Young Jeezy 4EVER!
 13. Gangsterking

  Skateboard, BMX or MTB

  A Cruiser hova tűnt a listáról!? CRUISER 4EVER!
 14. Gangsterking

  Daemon Tools vs. Alcohol 120%

  Daemon Tools a legjobb CD/DVD kép használó progi! Az Alcohol 120% inkább CD/DVD (PS/2-es játékok) írásra jó, de akkor inkább már Nero vagy IMGburn!
 15. Gangsterking

  Te melyik megyét képviseled?

  Fejér megye a legkirályabb megye!
×