Jump to content
PirateClub.hu

Fradi vagy Újpest ?


Rakovics
 Share


Recommended Posts

  • Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

de igen, kicsit vagyunk csak elszállva, ezért mondtuk, h a zöldek bejuthatnak a kupadöntőbe ;):) na ez csak poén volt, a viccet félretéve, tényleg király lenne, ha ez a két csapat játszaná a döntő meccset a kupáért :)

Link to comment
Share on other sites

1 biztos!

Szilveszterkor részegen ordibáltuk a csúnya szavakat a lilákra! És dicsőítettük a FradIt :lol::P

Rasszista dolgokat is csináltam állítólag :lol::blink: , de az is biztos h amit részegen csinálsz vagy mondasz az a szín tiszta igazság! ;)

Ki kell tartani a FRADI melett!

Fradi volt Fradi lesz, míg a földön ember lesz!!!!!!!! A liláknak nincs is iylen jó szövegük :lol: :lol: :lol::P

Link to comment
Share on other sites

Dehogynem tudjuk miről beszélünk... :)

Nekem mondjuk csak a TV maradna az biztos... :( Pedig elmennék egy olyan meccsre... :P

Egyszer mehettem volna Győr - fradi meccsre, de inkább kihagytam... :lol: Jobb dolgom is volt, mint hogy a ahogy a zöld sasokat láttam volna repdesni állandóan a középkezdésre... :lol::P

Remélem értitek miről beszélek... :D

Link to comment
Share on other sites

most már kíváncsivá tettetek, h tényleg így gondoljátok, vagy csak az újpestiség mondatja veletek? :D

 

Én komolyan így gondolom, mivel így lesz :D

 

Hétvégén teremtorna Zalaegerszegen!!

megy valaki?

 

én sajna nem tok menni :mellow:

Link to comment
Share on other sites

i00028E378aedc1a433f3.jpg

Elsőként fizikai felmérés szerepel a programban, míg az első „igazi” edzést kedd délelőtt tartja az új vezetőedző, Urbányi István. A kerethez csatlakozik majd a Debrecenből igazolt Ronald Habi, valamint a súlyos sérüléséből felépülő Füzi Ákos is. A védő egy évvel ezelőtt érkezett a lila-fehérekhez, s az egész tavaszt végigfutballozta, ám a nyáron, majd az ősszel egyaránt porcműtéten esett át, amelyből a második volt a bonyolultabb, így Füzi Ákos mindössze egy alkalommal volt pályán az előző szezonban.

 

„A második műtét komplikáltabb volt – elevenítette fel a történteket a ballábas futballista. – Már akkora hiány volt az ízületben, hogy porcátültetést kellett alkalmazni. Sajnos hónapokba telik, amíg a sérülés teljesen rendbe jön. Már november óta folyamatosan mozgok, egyre biztatóbb a helyzet, ha minden jól megy, január második felében már én is teljes értékű munkát tudok végezni. Voltam egy kivizsgáláson, amelyen megállapították, hogy minden rendben, de még néha érzek fájdalmat.”

Füzi Ákos nem sietteti a viszszatérést, pontosan tudja, hogy nem szabad kockáztatni, a lényeg a teljes felépülés.

 

„Az elmúlt hetekben sokat kocogtam, kerékpároztam és úsztam, november óta pedig az új erőnléti edzőnk, Filkor Attila segítségével már óvatosan edzettem is – mondta Füzi Ákos. – Sohasem voltam még ennyire hosszú ideig sérült, sok edzés és felkészülési mérkőzés áll még előttünk, ezeket szeretném kihasználni arra, hogy ismét a régi legyek.”

 

A futballista az ősszel rendszeresen járt az Újpest mérkőzéseire, s úgy gondolja, az együttesnek szép jövője lehet.

„Voltak zűrök, és ez az egész talán akkor kezdődött, amikor nem nyertük meg a bajnokságot – mondta a játékos. – A rosszul sikerült edzőváltás után mély gödörből kellett kikecmeregnünk, de sikerült, csak a végén megint jött egy rossz sorozat. Összességében azonban úgy gondolom, van jövője a csapatnak, és most mindenki optimistán néz előre.”

Link to comment
Share on other sites

Az Újpest fegyelmit kezdeményez az MLL ellen

 

Mivel a Magyar Labdarúgóliga nem fizette ki az Újpest FC megillető 25 millió forintot, a lila-fehérek ügyvezetője, dr. Dányi Szilárd fegyelmi eljárást kezdeményezett a szervezet, valamint annak vezetője, Tepszics Ignác ellen.

 

Kedden fegyelmi eljárást kezdeményezett az Újpest FC a Magyar Labdarúgóliga, valamint annak elnöke, Tepszics Ignác ellen - adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja.

 

Dr. Dányi Szilárd, az Újpest ügyvezetője dr. Retteghy Istvánhoz, az MLL fegyelmi bizottságának elnökéhez írt levelében azzal indokolta a fegyelmi eljárást, hogy a liga még mindig nem utalta át a lila-fehéreknek a 25.000.000+ÁFA jutalmat, amely az együttest megilleti az előző bajnokságban elért második helyéért.

 

Az Újpest 2006. szeptember 11-én elküldte a számlát a ligának, és a lila-fehérek kérték, hogy ezt nyolc napon belül egyenlítsék ki, de ezt az MLL a mai napig nem teljesítette.

 

Az üggyel – mivel elmaradt a rendezés – a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége is foglalkozott, és 2006. november 30. napján 331/2006. számon azt a határozatot hozta, amely szerint a Magyar Labdarúgóliga köteles a helyezési díjakat az érintett csapatoknak – köztük sportszervezetünknek is – a határozat kézhezvételét követő 7 napon belül kifizetni.

 

A Fegyelmi Szabályzat 6. § (2) bekezdése c., pontja és a (3) bekezdés a., pontja kimondja, hogy a sportszakember, illetve a sportszervezet fegyelmi vétséget követ el többek között akkor, ha a MLSZ határozatait, döntéseit nem hajtja végre.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...