vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 De az Várhidi volt, ő a fiatalokra építene. De nem azt mondtam, hogy egy másod osztályú csapatból nem lehet senki válogatott, hanem hogy jóval kevesebb az esélye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 És ez elég nagy baj...Csak azokat nézik akik feljebb játzsanak...Aki meg kiteszi a lelkét is a 2-3-ik osztályban azokra rá se hederítenek...Pedig lehet, hogy a válogatottnak jobban jönne egy 2-od osztályú játékos, mint egy 1 ligás... Nem csak azt kell nézni, hogy milyen a hírneve és milye csapatokban játszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 De erre a célra vannak bizonyos emberek alkalmazva. Őket úgy hívják, hogy játékosmegfigyelők. Ha valaki jól játszik azt kiszúrják. Mert hát a legjobb befektetés még mindíg az, hogy fiatalokat kell venni. Aztán képezni. Majd jó pénzért eladni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 szívesen utánanéznék, de ha már a múltat böngészem inkább a bajnoki címeket, és egyebeket nézegetném na utánanéztél, mikor nyertek a zöldek az Újpest ellen nb1-ben vagy kupában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyberwitchmaster Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Eléggé régen lehetett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 régen bizony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 hát amennyiben nem tévedek 2003 november 29.-én 10ezer néző elött az üllői úton 2-1-re (g.: szélesi (öng), simek, gera) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 igen és mi van most? 2007 hát már megint a múlt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Egyszer véletlenül megverte az Újpestet a fradi... Többet ilyen úgyse lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Na azért annyira ne essünk túlzásokba Nem annyira jó az az újpest. Úgy állítjátok be a dolgot, mintha az MTK játszana a Pusztagöröngyös ellen! Most tényleg jobb az újpest ezt be kell ismerni, de nem mindíg lesz ez így. Naszóval kedves újpestszurkolók jön még majd sírógörcs rátok! Persze ne sértődjön meg senki nem olyan célból írtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Egyszer véletlenül megverte az Újpestet a fradi... Többet ilyen úgyse lesz... akkor az örökmérleget sztem inkább ne nézd meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 De nem mindig a múlttal kell foglalkozni, mert ha nem nézünk előre akkor kitudja mi lesz a fradi sorsa a továbbiakban... Mert ha a fradi nem kerülne vissza az NB1-be akkor bizony sose lenne többet Újpest-fradi mérkőzés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 én inkább azt mondom ha a fradi meg is nyerné a NB2-t NB1-ben ugyse oögják engedni indulni őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Úgy látom már félig alszol! Vagy teljesen, mert ilyen csak az álmaidban fordulhat elő. Nyugodj meg lesz még rengeteg FTC-ute és ute-FTC meccs;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 valóban, ha túléli ezt a félévet a fradi, azidő alatt már csak találnak egy befektetőt.. ha meg nem, akkor nagy rá az esély, h nem is lesz már rend.. amúgy mért jó az nektek, h a másik csapatot mindig kisbetűvel írjátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Ahoz hogy létrejöjjön az Újpest-fradi és fradi-Újpest meccs ahoz 2 dolog is szükséges lenne: 1. felkerülés 2. pénz (ami meg nincs ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 pénz csak lesz már.. :S ha más nem, sikerüljön abramovicsnak a malév biznisz, és jöjjön ő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 amúgy mért jó az nektek, h a másik csapatot mindig kisbetűvel írjátok? Mert ennek így olyan feelingje van mint a Nemecsek Ernős sztorinak Egyébként szerintem nem kell félni lesz ott lóvé. Mindíg kirángatták valahogy magukat a zűrből, de hogy mikor lesz a klubnál teljesen stabil anyagi háttér azt szerintem nem lehet megjósolni. Ez egy nagyon hosszú folyamat lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Nekem aztán édsmind1, hogy mi lesz a fradival... Csak Abramoics ne vegyen meg semmit, mert akkor elrontaná a magyarfocit is nemcsak az angolt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 ez borisz, nem roman vagy orosz-orosz, abramovics-abramovics egykutya alapon írtad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Ahoz hogy létrejöjjön az Újpest-fradi és fradi-Újpest meccs ahoz 2 dolog is szükséges lenne: 1. felkerülés 2. pénz (ami meg nincs ) a felkerülés egyébként is messze lenne ha jól tudom (bár az nb2-t nem nagyon szoktam követni ), mert vmi pontlevonásokat helyeztek kilátásba a zöldeknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 jó, dehát az mlsz nem a jogszerű döntéseiről híres Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 ez borisz, nem roman vagy orosz-orosz, abramovics-abramovics egykutya alapon írtad? Pontosan...Egykutya mind a 2...Talán még közük is van egymáshoz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 jó, dehát az mlsz nem a jogszerű döntéseiről híres de mennyire hogy nem! Az sem volt jogszerű, hogy bezáratták a Szusza stadiont... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 azért a szuszát jogosan zárták be és örüljünk hogy csak 2 meccset kellett máshol játszanunk... visszaesők vagyunk mint a fradisták... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 azt ne mondd, h annak is örüljünk, h bezáratták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 nem azt mondta, csak reálisan látja a dolgot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Én speciál nagyon hiányolom a derbiket,semmihez se foghato a feelingje... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 igen, ezt már én is kifejtettem, h abban a szezonban hiányérzete van az embernek, amelyikben nincs derbi. Még előfordulhat, ha a kupában összefutunk. Gondoljatok bele, milyen király lenne, ha kupadöntőt ez a két csapat játszaná... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Meglepetés nem történne arra mérget mernék venni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts