Jump to content
PirateClub.hu

Mese mese Mátka


mertezaker
 Share

Recommended Posts

  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A szomszéd királynak annyira megtetszett az ötlet, hogy ő is hasonló vállalkozásba kezdett. Megegyeztek, hogy jáccanak egy mérkőzést, aminek a tétje az volt, hogy "B" király lányának a kezét elnyeri a legtehettségesebb játékos --Pergadopilis Fertaserlosher-- fia, Pergadopilis "Junior" Fertaserlosher.

A hatalmas tét miatt mindkért várban elkezdődött a felkészülés.

Nade "B" király lányának nem tetszett Pergadopilis "Junior" Fertaserlosher, ugyanis apjának csapatából Hargelbunger Kolisertafjukiner, a szertáros volt a szerelme. :D

Link to comment
Share on other sites

mesén kívül:

húú de hülyék vagunk gyerekek!!!!

 

mese:

A szertáros --Hargelbunger Kolisertafjukiner-- másságáról még nem tudott a királylány.

Pergadopilis Fertaserlosher viszont Hargelbunger Kolisertafjukiner tesvérével volt jó viszonyban. Született egy lányuk is, akit "A" király vett oltalma alá, aki aztán idő múlásával beleszerettet Pergadopilis "Junior" Fertaserlosher-be. De ő erről még nem tudott.

 

Link to comment
Share on other sites

Zidane úgy döntött a pálya széléről írányitja a csapatot. Letett az Uefa A licenszű edzői tanfolyamát, és A király csapatának vezetőeedzője lett. a csapatkapitányi karszalagot elvette Pergadopilis "Junior" Fertaserlosher-től, mert részegen érkezett az edzésre, mivel megtudta, hogy "B" király lánya Hargelbunger Kolisertafjukinert szereti.

Link to comment
Share on other sites

Miközben "B" király kastélya felé vette az irányt, hogy meglátogassa a királylányt, elromlott a lovának a GPS-e. Eltévedtek. Mentek, mentek, egyszercsak egy hatalmas épületet látot meg Pergadopilis "Junior" Fertaserlosher, aki Hargelbunger Kolisertafjukiner-nek adta ki magát.

-Mi lehet ez? - kérdezte lovát.

-Nyyíiihhhhhaaaaaaaahhhhaaaaa!!!! -válaszolt a ló!

Link to comment
Share on other sites

*azér folytatom, majd kijavítjátok :D Amúgy ezek a nevek olyan németesen csengenek XDD de q*vajóók*

 

Eközben a két király egyik korábbi parancsára hatalmas építkezések indultak.EGy hiperszuperbazinagy szögletes karika alakú stadiont kezdtek el építeni a szorgos munkások akik alig várták hogy egy láda sör mellett megnézzék az évszázad meccseit kedvezményesen.

Link to comment
Share on other sites

A kukacok támadása alatt "B" király felesége "B"-né királynő hazatért egyhetes fogyókúra táborból. Nagy meglepetésként érte, hogy férje mekkora vállalkozásba kezdett.

Közben Worms hadserege rohamléptekbe közeledett a 160000 férőhelyes Uefa szabvány stadion felé. "A" és "B" király megegyezést kötöttek, hogy megvédik a stadiont bármi áron

Link to comment
Share on other sites

Nem is sejtették,hogy a rémséges E.U.R-ok félelmetes csapata közeledik az épülő Stadion

felé műszaki szemle céljából.

Ha ezt tudják biztosan százfelé szaladnak mivel tudvalevő,hogy a stadion építési költségeinek 90%-át ez a bizalmatlan és fukar E.U.R -sereg adná. :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Ám a gyöngytyúkok nem bírtak a kukacok seregével, így a királyok végső elkeseredettségükben bevetették utolsó reményüket, a holokarmikus g9-es nehézségi barkoliodákat, amik baktériumnagyságúak, és arról híresek, hogy kukaceledelnek tudják magukat álcázni. 198 köbliternyi barkolioda támadta meg a kukacokat, akik naívan felzabálták őket, így a másodperc töredéke alatt belülről égtek el...ám a királyok nem számoltak azzal, hogy az égés folytán radioaktív anyagok kerülnek a levegőbe...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...