Jump to content
PirateClub.hu

infox

Veterán
  • Pontszám

    89
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: infox

  1. infox

    Futás

    Margit szigeten szoktam néha futni, de inkább itt fent a téren (rózsadomb), közelebb van.
  2. infox

    Mi kell a férfinak?

    már 4 éve nincs nőm...pedig nem vagyok se ronda, se őrült, se b***. Olyan lányt szeretnék, aki megértő, jóindulatú, érti a humort, és nem beszélünk el egymás mellett. De persze várjon is el dolgokat, mert szivesen gondoskodom róla, csak ne vigye túlzásba. valami ilyesmi.
  3. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    Feherkenyer: köszi a tanácsot, van benne valami. Csak lusta voltam megoldani, hogy a Bolygók maradjanak élesek, a csillagok pedig kicsit homályosabbak, és egyelőre így láttam jobbnak (néha éjjel csinálom a képeket, és kissé zavarodottan kezelem a rétegeket, így pl ennél a képnél egy layer-re tettem a nagy bolygót és a kis csillagokat Na mindegy. De amúgyis ezek még mindig elég amatőr bolygók, nemtudom, sok próbálkozás kell úgylátszik, amíg szépet sikerül csinálni.
  4. nem lehet tudni mi lesz. Ha a másnapi időjárást sem tudják sokszor előrejelezni, akkor évtizedekre előre hogy tudnának? És még ha tudnak is, és igaz is, 70 év múlva már remélem nem élek:)
  5. infox

    szólánc :D

    siketfajd
  6. infox

    2020 után lesz okosabb a gép nálunk

    az emberi lélek, agy utánozhatatlan. Képtelenség mesterségesen, gép formájában előállítani. REMÉLEM
  7. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    Hello megint. Itt a legújabb űr próbálkozás Várom a véleményeket.
  8. infox

    Mese mese Mátka

    Ám a gyöngytyúkok nem bírtak a kukacok seregével, így a királyok végső elkeseredettségükben bevetették utolsó reményüket, a holokarmikus g9-es nehézségi barkoliodákat, amik baktériumnagyságúak, és arról híresek, hogy kukaceledelnek tudják magukat álcázni. 198 köbliternyi barkolioda támadta meg a kukacokat, akik naívan felzabálták őket, így a másodperc töredéke alatt belülről égtek el...ám a királyok nem számoltak azzal, hogy az égés folytán radioaktív anyagok kerülnek a levegőbe...
  9. infox

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    én azt kívánnám, hogy ne legyen erőszak ezen a világon. csak ezután jöhetne a sok pénz
  10. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    nah itt a következő verziója, ez már szinesebb:)
  11. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    sztem sokkal gyengébb, de azért örülök hogy tetszik nézd csak meg a bolygót, meg a csillagokat meg mindent, tök homályos, a bolygó széle recés, felül pedig elég feltünően belóg az árnyék amit ott hagytam véletlen...stb, de tény hogy színesebb
  12. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    itt a legújabb alkotásom, sztem ez már jobban sikerült mint az előző űrös...de még ez sem az igazi, sokat kell még tanulnom.
  13. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    attól messze vagyok, de azért igyekszem. a bolygót tényleg tutorial alapján csináltam, de picikét elcsesztem a következő már jobb lett, csak nem raktam környezetbe.
  14. infox

    Milyen mobiltelefonod van?

    először volt egy alcatel one touch 302 asszem, aztán egy nokia 6310i, most meg egy Samsung sgh-e350 van, ami épp szervízben van. De legszívesebben visszatérnék a nokiához, mondjuk hogy egy n95 de kb sose lesz rá pénzem
  15. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    őő van még pár amit kirakok, az egyiket csak poénból csináltam, épp ami jött, hátha valakinek tetszik:))) ennyi...
  16. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    köszi. kb egy hónapja csináltam, és 3-4 napig tartott, persze csak esténként dolgoztam vele.
  17. infox

    Sportkocsi MS Painttel

    ez elég durva:) Van hozzá tehetsége az biztos. Tuti hogy szabad kézzel is nagyon jó rajzoló.
  18. nekem 25%, mert még amikor regeltem, rossz helyre nyitottam egy topicot, azóta ott van a 25%, pedig már töltöttem fel 1 gigát legalább...csak nemtudtam hogy szólni kell, na mindegy.
  19. infox

    Pár rajzom photoshoppal

    én, örülök hogy tetszik
  20. őőőő többet nem találtam ami nézhető is
  21. bakker. Nekem kell egy ilyen.. akaroook mooost
  22. infox

    melyik a legjobb sport

    testépítésnél max a tested végs? határát érheted el... nincs olyan hogy legjobb sport. én nagyon szeretem a kung fu különböz? ágait. Meg úgy általában a harcm?vészeteket. ja és a ping pong, nagy szerelmem:)
  23. amúgy ez a felszedési módszer nagy baromság ám. Követed amíg be nem tér egy étterembe vagy akárhová, persze....és mivan ha a nyugatinál látod meg, és elkezded követni, és zúglóba megy a csaj??? Ez nevetségesen nagy hülyeség, hogy ha elmegy mellettem egy nő, akkor biztos a közelbe megy. Ez kb annyira értelmes, minthogy ha nem látom éjjel a holdat, akkor biztos nincs is...
  24. infox

    Milyen mobiltelefonod van?

    Samsung sgh-e350 és utálom...le akarom cserélni de nincs pénzem rá. Mondjuk egy nokia n93-ra
×
×
  • Create New...