gyuszi02 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 A másik, hogy a géped paraméterei nem ártanának, ezenkívül ezek a megoldások nem számottevően gyorsabbak az alaplapra integráltaknál, ezekre kár költeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonkabenku Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Szerintetek érdemes megvenni ezt a video kártyát? Ati Radeon 1550x 256 mb +256 mb.ot tud hazsnálni a vigyó memóriájából így 512mb agp 8x csatoló felület ddr2 gépem konfigja:Intel Pentium 4 2800 mhz Winfos xp 512 mb ddr (sdram) ( még veszek bele ugyanennyit) Alaplap neve Intel Bay Field D865GBF ha kell még vmi írjatok!! Köszi all! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 Szia ! Most milyen VGA kártyád van ? Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonkabenku Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Radeon 7000 64 mb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Ismerősöm szerint az alaplap megadta magát, és nem érné meg venni 10-12-ért ugyanilyet, hanem 20körül lehetne venni új alaplapot,memet, és procit. Ti 20 körül milyen procit,lapot, és memet vennétek? Játékra haszn. a gépet, főleg fps-re. szerk:ism. 16ért ezt ajánlotta: Gigabyte GA-G31M-S2C 2Gb DDR800 2,6 Ghz Intel proci(talán, még nem derült ki) Megéri-e? a 2,6Ghz AMD-nél nem kevesebb ugyanilyen teljesítmény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Szia gyonkabenku ! Jobb lenne egy DDR3-as memóriával felszerelt példány, vagy esetleg DDR3-as memóriával szerelt 7600GS, 7600GT. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Nos, pontos adatok: (a kari változatlan lenne: Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3) 14-ért megéri ez a konfig?(használtan megbízható helyről) Gigabyte GA-G31M-S2C 2Gb DDR2 Intel Celeron E1400 és erősebb gép ennél? AMD Athlon 3500+ ASRock 939SLi32-esata2 2gb ddr Arra lennék kíváncsi, h megéri-e, valamint, h erősebb procira bővíthető-e az az alaplap később, mint az én régi lapom?(pl az ASRock-os lapom AM2 foglalalttal bővíthető->jobb proci tehető bele) A 2 proci közül is melyik az erősebb? Kösz a választ. Lehetőleg minden kérdésre választ várnék ebben a hsz.-ben. Az alaplap romlott el, szóval abból kötelező újat venni, de csak 25-öt költenék most max gépre. Nekem csak játékra kell, szóval a lényeg, h később minél erősebb procira lehessen bővíteni, de most ne kelljen procit vennem újat. És vki magyarázza el azt is, h mi a helyzet a procifoglalatokkal. AM2-be belemegy az AM3-as proci? Wikipedia szerint igen. However, AM3 processors are backwards-compatible with Socket AM2+, contingent upon a BIOS update for the motherboard. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Lehet bővíteni erősebb processzorral. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2866#anchor_os AM2 -es alaplapokba belemegy az AM3 -is DE CSAK egyes gyártók alaplapjainál van ilyen lehetőség (BIOS frissítéssel). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Nem így értem, hanem hogy LGA 775-be erősebb proci tehető, mint AM2 foglalatba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Nem, LGA775 -be csak LGA775 tehető. (eredeti kérdés: Tehető e LGA775 -ös alaplapba más foglalatú processzor is ? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Akkor úgy kérdezem, h a 2 lap közül melyikbe tehető maximálisan erősebb proci?(fontos:Az asrock lap am2 sockettel bővíthető) Sajna hiába a cpu kompatibilitási lsita, ha nem tudom abból, melyikre tehető erősebb proci? szerk.: Athlon 64 FX vs. Intel Core 2 Extreme QX9770 gondolom az Intelből erősebbet lehet később. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Ne szerkeszd össze-vissza a hozzászólásaidat mert az eredetire adott válaszok szerkesztés után értelmét vesztik. Köszi. A Gigabyte -ba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 AM2 socketbe akkor AM2+, AM3 proci nem tehető? Ill. nem működik vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Az ASRock -os megoldásnál NEM! Ha veszel pl. egy ilyen alaplapot (procit is kell venned hozzá) akkor igen: http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_ma770_ud3/36958 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Akkor összességében, az itteni 469#-ben az a 3 cucc megéri 14-ért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Igen, ha tökéletesen működnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 (edited) valamint http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2982#anchor_os Ez a lap elbizonytalanított, és jobban megérné-e, ha az ism.-től csak a procit/memet venném, majd ezt a lapot újonnan? HELP! ui.: Rámenne erre a 939-es Athlon 3500+ procim? Mert ha nem, nem kell... És van olyan lap, amely az LGA 775,és 1156,vagy 1366 -al van kompatibilitásban? Tehát van rajta LGA 775, és működtethető rajtuk frisebb (NEm 775-ös proci? régi konfigban 3 optikai megh., szalagkábellel sorba kötve, ment mind. Új konfigban(ism. rakta össze)be van dugva a meghajtó fehér és szürke szalagkábel, megh. működik, gép nem találja, nem segített hardver hozzáadása. (bocs a címszavas hszért, másolva van) hoppá, előző oldal utolsó hsz-e ugyanilyen fontos, help Módosította November 26, 2009 agentzs1 Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Kb. századszorra írom le. OLYAN ALAPLAP NEM LÉTEZIK AMILYET TE SZERETNÉL! A Gigabyte MA770-UD3 -ba CSAK AM2 -es, AM2+ -os és AM3 proci megy bele, 939 -es és Intel processzorok NEM. És olyan alaplap sem létezik,létezett és nem is fog létezni amelyik LGA775 -től felfelé kompatibilis lenne az újabb Intel processzorokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Fennáll egy ilyen probléma, hogy a gép néha úgy indul, hogy bejön a bios, meg minden, tölti a wint, megjelenik az egér, de fekete marad a háttér. 5-6 mp-ig így marad, majd kikapcsol a monitor(nem kap jelet), más monitorral nem tudtam még kipróbálni(a jelenlegi kölcsönmonitor, mert a másik szervízben van). A hangszóróban megy az induló win zene is, a vinyó is tölt. Újraindításkor eddig mindig ment tökéletesen, mint most is, csak hát ez gyilkolja a tápot azért. HELP! adatok: Intel Celeron E1400 Sapphire HD4670 512 mb ddr3 2 gb ddr2 RAM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 gregtom6 Utánna bejön valami, vagy csak az újra indítás után jön be végleg a windows? Először mikor végig olvastam akkor arra gondoltam hogy lassú a géped kicsit és azért van az a feketeség. De mikor olvasom hogy kis is kapcsol a monitor hmm érdekes, de szerintem a monitorodnak is lehet valami baja, enyém példa erre hogy töltödéskor, mikor először kapcsolom be akkor kattog és kb 2 szer kikapcsol majd be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Csak az újraindítás után jön be a windows, de akkor egyből. Nincs fekete kép se, csak egy pillre kb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Szia ! Áramtalanítod a géped kikapcsoláskor ? Üdv.: DAdus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Persze, mindig. Úgy hallottam, h az egyik fórumon egy hasonló problémát CMOS törlés oldott meg. Ezt viszont én magam nem is merem, szóval majd vmelyik ismerősömmel megoldom, ha tényleg ez a gond. És mindig az 1. indításra nem jön be a win, ahogy mondtam. A 2.-ra mindig minden tökéletesen megy(reset után). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Szia ! Azt próbáld ki, hogy miután ráadod a hálózati feszültséget a tápegységedre, várj kb. fél percet, majd ezután indítsd a géped. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkjhgf Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 És ez megoldja? Még nem próbáltam, de emiatt most nem kapcsolom ki a gépet, mert CMOS törlést meg akarom csinálni. Nem tudom elrontani? Ha kivettem csavarhúzóval az elemet, utána mennyi időt várjak, h biztosra elmenjen a tudása? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
udvardy89 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 sziasztok nekm van egy ilyen alaplapom http://www.giga-byte.hu/products/mb/driver/ga-p31-ds3l_1x.html csak azt nem tudom h miylen procit vegyek bele mert most van benne egy 2,8 as proci cerka és le szeretném cserélni!!! olyan 35 ezerig van rá keretem!!! itt van egy árlista ti miylen procit vennétek bele ? viszonyleg valami jót aki tud az legyen szíves szóljon hozzá köszönöm!!! sajnos nem értek sokat hozzá! Árlista!! http://www.prohot.hu/hardver.pdf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Szia udvardy89! Mi a márkája, és a pontos modellszáma a tápodnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Üdv. Megcsináltam a CMOS törlést, nem oldotta meg. Mit próbáljak még meg? Még annyit tapasztaltam, hogy mikor rákapcsolom a tápra a feszt, majd bekapcsolom a gépet, felpörgeti a ventit, majd lelassítja alaphelyzetbe, majd megint felpörgeti, remélem ilyenkor nem reseteli egyből a gépet. Majd ugye bejön minden, winben csak egeret látom pár másodpercig, majd kikapcsol a monitor(nem a monitor baja, ez biztos)nem ad jelet a monitorba, de hallom a win zenéjét, és tölt a vinyó. Majd resetelem én magam, és teljesen hibátlanul jön be minden. HELP!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 üdv a következő notebook-ot néztem Acer EX5235-901G16MN celeron M900 (2,2GHZ, 1mb cache, 800MHZ FSB) 1gb DDR3 memória 160GB merevlemez wifi Dvd supermulti kártya olvasó 88888 FT ért érdekelne hogy ez megéri-e? csak egy két filmre meg az office 2007 futtatására kell meg xp lenne rajta. meg ez a supermulti ezzel írni is lehet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Ha csak azokra kell amiket írtál és ha azok a filmek nem HD felbontásúak akkor annyiért megéri. Igen, ezzel a DVD meghajtóval írni is lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts