Jump to content
PirateClub.hu

gyuszi02

ViP
  • Pontszám

    801
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: gyuszi02

  1. gyuszi02

    Minecraft

    Nem a játék optimalizálatlan, hanem a virtuális gép miatt lassú egy adott java alapú program inkább. A platformfüggetlenségnek van ára sajnos.
  2. gyuszi02

    Minecraft

    Minecraftozni nem szoktam, így nem tudom melyik a legfrissebb ebből, rlslogon ez a legutolsó post: http://www.rlslog.net/minecraft-v1-2-5-cracked-p2p/ Könnyen elképzelhető az is, hogy valóban kevés hozzá a vga, opengl 2.0-t írnak a rendszerkövetelményekben, de erről nincs teljesen pontos információ sehol.
  3. gyuszi02

    Minecraft

    Nyilvánvalóan a mindenkori legfrissebb javát kell feltenni http://java.com/en/download/index.jsp Viszont sajnos el kell keserítselek, olyan kártyával maximum képregény üzemmódban fogsz tudni játszani, adott esetben ennél komolyabb kártyákat is megfektet a játék
  4. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    Daz loadere azóta rengetegszer frissült, viszont a védelem ellene nem. Szóval menni fog az, ha újraaktiválja, mikor kiderülnek az egyelőre még hiányzó részletek.
  5. gyuszi02

    Windows XP Téma

    A styler csak a böngészőablak kezelőfelületét tudja átalakítani, semmi köze a rendszer többi stílusához és egyéb dolgaihoz. Azonkívül nem fogok csak ezért xp-t feltenni, főleg mivel magam is évekig használtam, nem kell bemutatni. Témakezelő például: - A beépített témakezelő (milyen meglepő; ehez kell az uxtheme patcher vagy a vistaglazz és testvéreik) - A tune up utilitiesnek is van ilyen komponense - Windowblinds - Stylexp Meg egy vagon program még, amit neten találni lehet.
  6. gyuszi02

    Windows XP Téma

    http://www.neowin.net/forum/topic/140707-uxtheme-multi-patchers/ Amennyiben eredeti uxtheme fájl van a gépen, ezt lefuttatod, és örülsz a témáknak. A styler nem témakezelésre való, az égvilágon semmi köze hozzá.
  7. gyuszi02

    Windows 7 kérdés?

    Ha lefrmázod, eltűnnek. Ha nem formzod le, akkor marad minden.
  8. gyuszi02

    Minecraft

    Ezen az oldalon a 2. sz-ben be van linkelve. Jó lenne ha olvasnál is, mert ez egyébként sem a kérések topik. szerk.: Elnézést kérek, most jut eszembe, hogy az addat.hu megszűnt. Viszont vezeklésképpen felteszem neked. Használd egészséggel: http://www.mediafire.com/?m45vkafwad1fy8a
  9. gyuszi02

    Minecraft

    Ahogy mondtam, csak a konzolok közt lesz box exkluzív. Bár ezt a játékot a konzolok nem igazán érdemlik meg, de nincs mit tenni sajnos.
  10. gyuszi02

    Minecraft

    Nem-nem, valóban kijön x360-ra is majd, de nem lesz exkluzív. Viszont tényleg van valami klónja is
  11. gyuszi02

    Minecraft

    Semmiféle exkluzivitásról nem volt szó, max a konzolok körében. A konzolos verziót pedig úgy emlékszem nem is notch fogja elkészíteni... Ja, és az x360 nem támogatja a java-t.
  12. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    A telepített verzió lehet hogy dx9, de attól a kártyád még nem dx9-es. Nekem 4850-es van, az dx 10(.1)-es, a dxdiag akkor is 11-et ír, mert a win7-ben az van. Mondjuk 1.6-os procira meg kevesebb mint 1 giga ramra én nem tenném fel.
  13. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    A radeon 9200 csak dx 8.1-es.
  14. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    Win7 gépigény: Ha nincs dx9 vga, nincs aero, ennyi.
  15. A link a felhasználónéven van, ha új lapon megnyitod, eljutsz a profiljára egyből.
  16. gyuszi02

    Minecraft

    Ezt úgysem tudjátok űberelni
  17. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    Nem azért, de ami nincs benne, ahhoz mért kéne bármennyire is érteni? Az meg sem fordul a fejedben hogy nem a winnel van gond hanem valami más progi piszkálja az ikonokat?
  18. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    A ccleanert win7 alatt én inkább mellőzném, te is észrevetted ugye, hogy haszon nincs rajta, inkább károkat tud okozni adott esetekben. Érdemes az msconfigban kilőni az automatán induló programok nagy részét, csak az maradjon ami tényleg fontos ( pl a vgahoz tartozó dolgok). Kártevőírtással nem tudom hogy állsz, azt is érdemes megcsinálni. (Bár gondolom ez alap, azért nem részletezted, de azért leírom)
  19. gyuszi02

    FPS vs. RPG

    Az ac messze van egy rpg-től... Sandbox játék. Egyébként van fps rpg :> Hogy említsek egyet, teljesen noname, Deus ex Én az rpg-ket jobban szeretem, csak sajnos már évek óta kevés minőségi rpg jelenik meg :/ Az elder scrolls által képviselt stílus nekem nagyon nem jön be, a két kezemen meg lehet szerintem számolni, hány épkézláb szerepjáték jelent meg az elmúlt 10 évben
  20. gyuszi02

    Használsz readyboost-ot?

    Viszont a flash memóriák egyik jó tulajdonsága hogy a véletlenszerű adatelérés nagyságrendekkel gyorsabb mint egy vinyón. Egy pendrive-ot meg már fillérekért hozzávágnak az emberhez, adott esetben nem rossz dolog ez. Ettől függetlenül akinek olyan lassú a gépe, ugyanazt az összeget fektesse inkább 1-2 giga ramba, a rendszer meg fogja hálálni
  21. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    Igen, ehhez már érdemes feltenni, azért 512 mb már hiányozhat bizonyos esetekben.
  22. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    Attól függ milyen vga van a gépedben. Ha integrált, akkor nem kell a 64 bites, kivéve ha van neki dedikált memóriája. Ha valódi vga-d van akkor érdemes ( ekkor sem muszáj, csak akkor annyival kevesebb memóriát tudsz használni, amennyivel a vga rendelkezik.)
  23. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    A 7068-as még bétaverzió, ergo el sem indulna... És a házilag összetákolt rendszereknek csak rossz oldala van. Tölts le egy full verziós, msdn-ről származó telepítőt.
  24. gyuszi02

    Microsoft Windows 7

    Ezt nem lehet kikapcsolni, maximum úgy hogy aero basic témára váltasz, akkor szövegesen jelenik meg hogy mire is vitted rá az egeret.
  25. gyuszi02

    Ötletek A Fórumhoz

    Szerintem meg igenis lényeges infó az hogy melyik tárhelyről hány darabban lehet leszedni az adott cuccot, a felhasználók többsége (szvsz több, mint 70-80%) azt nézi meg először, aztán a minőséget. Ha ki van írva hogy dvdrip vagy akármi (márpedig ki vannak írva) akkor már nagyjából sejted a minőséget.
×
×
  • Create New...