Jump to content
PirateClub.hu

Chipi

ViP
  • Pontszám

    833
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Chipi

  • Születésnap Október 1

Contact Methods

  • MSN
    chipi20@netposta.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

3,660 profil megtekintés

Chipi's Achievements

Vicces Fiú

Vicces Fiú (13/24)

6

Közösségi hírnév

  1. SSD-vel szinte 2szer olyan gyors a rendszer! Az FSP Aurum egy felsőkategóriás táp, 80+-os hatásfokkal! A rendszered (2 hdd-vel + SSD mellett is) max 300W ot fogyaszt! szóval bőven elég az 500W. Ha esetleg később SLI rendszert akarsz, akkor vegyél 550W vagy 600W tápot!
  2. A codegen tápokkal csínján kell bánni! Nekem picit erősebb konfigban okozott súlyos károkat egy 400W codegen! Sajnos nem a legjobb belsővel rendelkezik, nincs megfelelő védelem benne! Lehet hogy most elszalad vele a gép, de egyik napról a másikra hajladó feladni, és félő hogy másban is kárt tehet!
  3. Chipi

    Konfigurációk, alkatrészek

    A "villanás alatt" az csak áthelyezéskor van. Ugyan is olyankor nem másol hanem csak az elérési címet változtatja meg! Nem azt mondtam, hogy rossz a géped, csak régi, és ne várj tőle csodákat! Szerintem ez így pont jó film nézésre, zene hallgatásra, internetezésre! Esetleg újra telepítheted az operációs rendszert, és kikapcsolhatod a felesleges programokat!
  4. Chipi

    Konfigurációk, alkatrészek

    A lassúságnak nem csak a memória a hibás! processzor, operációs rendszer, lassú meghajtók! Ha pl ugyan arról a HDD-ről másolsz csak másik könyvtárba, akkor egyszerre kell olvasnia és írnia is a meghajtót, ezért felére csökken a sebesség! Egy ilyen géptől ne várj csodát! Ha több folyamat is van, akkor is ugyan ez a helyzet, ha 2szer kell olvasnia vagy 2szer kell írnia a meghajtót, akkor is csökkel a sebesség, valamint a processzor ütemezi a folyamatokat. Az alaplapodba DDR1 ram való!
  5. 64 bites W7 driver: http://ipon.hu/utils/ATi_Catalyst_VISTA_uj_64bit 32 bites W7 driver: http://ipon.hu/utils/ATi_Catalyst_VISTA_uj Ha az alaplapi VGA újra feloldja magát, akkor a BIOS-ban lesz gond!
  6. Chipi

    Navigációs kérdések (új)

    Novistar, Régi moderátor barátom kilépett az oldalról, kérte a profiljának törlését, ezzel egyidejűleg minden témája, és hozzászólása törlődött! Pieró mester dolgozik a visszahozatalon. nemsokára újra lesz Navi topic!
  7. Nézd meg pl CPUz-vel, és próbáld terhelni a processzorod, akár mondjuk a prime95 vagy az orthos nevű programmal! Általában energiatakarékosságból, ha a processzor nincs használva, akkor az alaplap visszaveszi a teljesítményt, és így a fogyasztást is! Illetve az asus notiknál úgy emlékszem vanna üzemmódok, amik az alkatrészek teljesítményét állítják, esetleg ott lett valami elállítva!
  8. Szia! Ha a memóriád bírja, akkor fel tudod húzni a 800-ast 1066-ra, de lehet hogy rosszabb lesz az időzítése! Érdemes tehár inkább 800-ast venni!
  9. Tkrisznek igaza van! Főleg ha munkanélküli vagy, felesleges pénzkidobás lenne egy LP kártyát venni! Ezeket max HD film nézésre tervezték, hiába van rajta 1gb memória, lassúak nagyon! Ha mindenképp cserélni akarod a VGA-d, akkor nézz szét a használt piacon, pl PH!-n hátha sikerül kifognod egy jó kis kártyát,jobb áron mint pl a fent említett két kártya!
  10. Szia! Szerintem a VGA is kevés neki (bár nem tudom milyen beállítások mellett játszol) valamint a memória is kevés! Nekem egy GTX 260 OC-m van, + 2gb-ram és Full HD-ben MAX beállítás mellett szaggat! A memóriára gyanakszom!
  11. hmmmm, tényleg nem bízod a véletlenre!! Codegen az egyik legmegbízhatatlanabb tápok közé tartozik!
  12. Bedugtad a VGA-ba a tápkábelt?
  13. Kita: Neked egy GTX260-at vagy 6850-et ajánlok http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_r685oc_1gd_hd6850_1gb_gddr5_pcie/166742 http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_n460oc_1gi_gtx460_1gb_pcie/157434 Jangoo: 20-25 ért nem igazán kapsz gamer kártyát! Ennyiért tényleg max egy éves 4850-et kapsz amivel eljátszogatsz egy ideig! Újabb generációs kártyák között pedig a 5750 vagy 5770-et nézegesd, hátha találsz árban megfelelőt (30-35k körül)
  14. Így van, ahogy agentzs1 kolléga mondja! A táp nem fogja bírni a kártyát! A játékról nem tudok nyilatkozni, hogy fog-e 1024*768-ben max grafikán futni, mert ez proci és memória függő is, nem csak VGA. Annyi biztos, hogy a 8800GTS jobb mint a másik két kártya!
  15. Asrock alaplap helyett keress egy Asus vagy GB lapot. HKC tápot nagy ívben kerüld, ennyiért kapsz Gigabyte SuperB vagy FSP tápot! A Ram maradhat, ha későbbiekben veszel mellé egy ugyan ilyet, és akkor tud futni dual channelben
×
×
  • Create New...