Jump to content
PirateClub.hu

Chipi

ViP
 • Content Count

  833
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Semleges

About Chipi

 • Rank
  The Hangover
 • Birthday October 1

Contact Methods

 • MSN
  chipi20@netposta.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

3,078 profile views
 • olga

 • bucmac

 1. SSD-vel szinte 2szer olyan gyors a rendszer! Az FSP Aurum egy felsőkategóriás táp, 80+-os hatásfokkal! A rendszered (2 hdd-vel + SSD mellett is) max 300W ot fogyaszt! szóval bőven elég az 500W. Ha esetleg később SLI rendszert akarsz, akkor vegyél 550W vagy 600W tápot!
 2. A codegen tápokkal csínján kell bánni! Nekem picit erősebb konfigban okozott súlyos károkat egy 400W codegen! Sajnos nem a legjobb belsővel rendelkezik, nincs megfelelő védelem benne! Lehet hogy most elszalad vele a gép, de egyik napról a másikra hajladó feladni, és félő hogy másban is kárt tehet!
 3. Chipi

  Konfigurációk, alkatrészek

  A "villanás alatt" az csak áthelyezéskor van. Ugyan is olyankor nem másol hanem csak az elérési címet változtatja meg! Nem azt mondtam, hogy rossz a géped, csak régi, és ne várj tőle csodákat! Szerintem ez így pont jó film nézésre, zene hallgatásra, internetezésre! Esetleg újra telepítheted az operációs rendszert, és kikapcsolhatod a felesleges programokat!
 4. Chipi

  Konfigurációk, alkatrészek

  A lassúságnak nem csak a memória a hibás! processzor, operációs rendszer, lassú meghajtók! Ha pl ugyan arról a HDD-ről másolsz csak másik könyvtárba, akkor egyszerre kell olvasnia és írnia is a meghajtót, ezért felére csökken a sebesség! Egy ilyen géptől ne várj csodát! Ha több folyamat is van, akkor is ugyan ez a helyzet, ha 2szer kell olvasnia vagy 2szer kell írnia a meghajtót, akkor is csökkel a sebesség, valamint a processzor ütemezi a folyamatokat. Az alaplapodba DDR1 ram való!
 5. Chipi

  win7 kontra Ati 3870

  64 bites W7 driver: [Hidden Content] 32 bites W7 driver: [Hidden Content] Ha az alaplapi VGA újra feloldja magát, akkor a BIOS-ban lesz gond!
 6. Chipi

  Navigációs kérdések (új)

  Novistar, Régi moderátor barátom kilépett az oldalról, kérte a profiljának törlését, ezzel egyidejűleg minden témája, és hozzászólása törlődött! Pieró mester dolgozik a visszahozatalon. nemsokára újra lesz Navi topic!
 7. Chipi

  Processzor Tuning

  Nézd meg pl CPUz-vel, és próbáld terhelni a processzorod, akár mondjuk a prime95 vagy az orthos nevű programmal! Általában energiatakarékosságból, ha a processzor nincs használva, akkor az alaplap visszaveszi a teljesítményt, és így a fogyasztást is! Illetve az asus notiknál úgy emlékszem vanna üzemmódok, amik az alkatrészek teljesítményét állítják, esetleg ott lett valami elállítva!
 8. Szia! Ha a memóriád bírja, akkor fel tudod húzni a 800-ast 1066-ra, de lehet hogy rosszabb lesz az időzítése! Érdemes tehár inkább 800-ast venni!
 9. Tkrisznek igaza van! Főleg ha munkanélküli vagy, felesleges pénzkidobás lenne egy LP kártyát venni! Ezeket max HD film nézésre tervezték, hiába van rajta 1gb memória, lassúak nagyon! Ha mindenképp cserélni akarod a VGA-d, akkor nézz szét a használt piacon, pl PH!-n hátha sikerül kifognod egy jó kis kártyát,jobb áron mint pl a fent említett két kártya!
 10. Szia! Szerintem a VGA is kevés neki (bár nem tudom milyen beállítások mellett játszol) valamint a memória is kevés! Nekem egy GTX 260 OC-m van, + 2gb-ram és Full HD-ben MAX beállítás mellett szaggat! A memóriára gyanakszom!
 11. Chipi

  Videókártya Problem!

  hmmmm, tényleg nem bízod a véletlenre!! Codegen az egyik legmegbízhatatlanabb tápok közé tartozik!
 12. Chipi

  Videókártya Problem!

  Bedugtad a VGA-ba a tápkábelt?
 13. Kita: Neked egy GTX260-at vagy 6850-et ajánlok [Hidden Content] [Hidden Content] Jangoo: 20-25 ért nem igazán kapsz gamer kártyát! Ennyiért tényleg max egy éves 4850-et kapsz amivel eljátszogatsz egy ideig! Újabb generációs kártyák között pedig a 5750 vagy 5770-et nézegesd, hátha találsz árban megfelelőt (30-35k körül)
 14. Így van, ahogy agentzs1 kolléga mondja! A táp nem fogja bírni a kártyát! A játékról nem tudok nyilatkozni, hogy fog-e 1024*768-ben max grafikán futni, mert ez proci és memória függő is, nem csak VGA. Annyi biztos, hogy a 8800GTS jobb mint a másik két kártya!
 15. Asrock alaplap helyett keress egy Asus vagy GB lapot. HKC tápot nagy ívben kerüld, ennyiért kapsz Gigabyte SuperB vagy FSP tápot! A Ram maradhat, ha későbbiekben veszel mellé egy ugyan ilyet, és akkor tud futni dual channelben
×