Jump to content
PirateClub.hu

gyuszi02

ViP
 • Posts

  801
 • Joined

 • Last visited

About gyuszi02

 • Birthday 11/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  gyuszi02@gmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hódmezővásárhely

gyuszi02's Achievements

Vicces Fiú

Vicces Fiú (13/24)

0

Reputation

 1. gyuszi02

  Minecraft

  Nem a játék optimalizálatlan, hanem a virtuális gép miatt lassú egy adott java alapú program inkább. A platformfüggetlenségnek van ára sajnos.
 2. gyuszi02

  Minecraft

  Minecraftozni nem szoktam, így nem tudom melyik a legfrissebb ebből, rlslogon ez a legutolsó post: http://www.rlslog.net/minecraft-v1-2-5-cracked-p2p/ Könnyen elképzelhető az is, hogy valóban kevés hozzá a vga, opengl 2.0-t írnak a rendszerkövetelményekben, de erről nincs teljesen pontos információ sehol.
 3. gyuszi02

  Minecraft

  Nyilvánvalóan a mindenkori legfrissebb javát kell feltenni http://java.com/en/download/index.jsp Viszont sajnos el kell keserítselek, olyan kártyával maximum képregény üzemmódban fogsz tudni játszani, adott esetben ennél komolyabb kártyákat is megfektet a játék
 4. Daz loadere azóta rengetegszer frissült, viszont a védelem ellene nem. Szóval menni fog az, ha újraaktiválja, mikor kiderülnek az egyelőre még hiányzó részletek.
 5. A styler csak a böngészőablak kezelőfelületét tudja átalakítani, semmi köze a rendszer többi stílusához és egyéb dolgaihoz. Azonkívül nem fogok csak ezért xp-t feltenni, főleg mivel magam is évekig használtam, nem kell bemutatni. Témakezelő például: - A beépített témakezelő (milyen meglepő; ehez kell az uxtheme patcher vagy a vistaglazz és testvéreik) - A tune up utilitiesnek is van ilyen komponense - Windowblinds - Stylexp Meg egy vagon program még, amit neten találni lehet.
 6. http://www.neowin.net/forum/topic/140707-uxtheme-multi-patchers/ Amennyiben eredeti uxtheme fájl van a gépen, ezt lefuttatod, és örülsz a témáknak. A styler nem témakezelésre való, az égvilágon semmi köze hozzá.
 7. Ha lefrmázod, eltűnnek. Ha nem formzod le, akkor marad minden.
 8. gyuszi02

  Minecraft

  Ezen az oldalon a 2. sz-ben be van linkelve. Jó lenne ha olvasnál is, mert ez egyébként sem a kérések topik. szerk.: Elnézést kérek, most jut eszembe, hogy az addat.hu megszűnt. Viszont vezeklésképpen felteszem neked. Használd egészséggel: http://www.mediafire.com/?m45vkafwad1fy8a
 9. gyuszi02

  Minecraft

  Ahogy mondtam, csak a konzolok közt lesz box exkluzív. Bár ezt a játékot a konzolok nem igazán érdemlik meg, de nincs mit tenni sajnos.
 10. gyuszi02

  Minecraft

  Nem-nem, valóban kijön x360-ra is majd, de nem lesz exkluzív. Viszont tényleg van valami klónja is
 11. gyuszi02

  Minecraft

  Semmiféle exkluzivitásról nem volt szó, max a konzolok körében. A konzolos verziót pedig úgy emlékszem nem is notch fogja elkészíteni... Ja, és az x360 nem támogatja a java-t.
 12. A telepített verzió lehet hogy dx9, de attól a kártyád még nem dx9-es. Nekem 4850-es van, az dx 10(.1)-es, a dxdiag akkor is 11-et ír, mert a win7-ben az van. Mondjuk 1.6-os procira meg kevesebb mint 1 giga ramra én nem tenném fel.
 13. Win7 gépigény: Ha nincs dx9 vga, nincs aero, ennyi.
 14. A link a felhasználónéven van, ha új lapon megnyitod, eljutsz a profiljára egyből.
×
×
 • Create New...