Jump to content
PirateClub.hu

Alkonyat 4. - Hajnalhasadás (update)-Kijött az előzetes


hankock
 Share

Recommended Posts

Jövő novemberben lesz Alkonyat 4.

 

Készülhetnek 2011 novemberére az Alkonyat-rajongók. A Summit bejelentette, hogy akkor mutatják be a sorozat befejező epizódját.

 

Egész pontosan 2011. november 18-án lesz a Hajnalhasadás amerikai bemutatója. Ezt az időpontot nevezte meg a filmet készítő Summit Entertainment. Az európai premier időpontjáról egyelőre még nem mondtak közelebbit, csak valószínűsíteni lehet, hogy komoly eltérés a két időpont között nem lesz. A Hollywood Reporter arról is beszámolt, hogy a stúdió továbbra is vonakodik információkat közölni arról, vajon kétrészessé teszik-e a sorozat utolsó darabját, a Hajnalhasadást.

 

Nem sokkal ezelőtt jelentette be a stúdió, hogy a negyedik darabot az Oscar-díjas rendező, Bill Condon viszi majd filmre. Condon olyannyira komolyan veszi a feladatát, hogy már többször is elolvasta az Alkonyat-trilógia darabjait, sőt elődjei filmjeit is többször végignézte. Erről a rendező Facebook oldalán számolt be a rajongóknak.

 

Addig is ay Alkonyat harmadik része 4-én jelenik DVD nálunk.

 

hir24

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

HP-t azt csak hagyjuk békén! Nem éri meg egy lapon emlegetni ez a f0s fel sem ér a HP-ig. Amúgy meg nagyon látszik a majmolás : 2 részre osztjuk a filmet! Csináljunk úgy mint David Yates a Harry Potter-el!

 

Remélem nagyot buknak.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Alkonyat: Hajnalhasadás - Az első teaser poszter

 

Idén ősszel kerül mozivászonra a Hajnalhasadás alcímmel ellátott Alkonyat filmváltozat első fele, amelynek a Summit Entertainment ma kiadta a hivatalos teaser plakátját. Természetesen a szereplők képei nélkül.

 

3_original.jpg

 

A Hajnlahasadás a Harry Potter és a Halál Ereklyéi sémáját követve két részben érkezik majd, mégpedig egy nagyon fontos jelenetnél fogja a rendező, Bill Condon (Dreamgirls) elválasztani a két felvonást. Természetesen a stábból ismét nem hiányozhat Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner sem. Az Alkonyat negyedik részének első fele idén novemberben, egészen pontosan 18-án kerül majd a mozikba, a második rész pedig jövőre, november 16-tól lesz nézhető a nagyközönségnek.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...