Jump to content
PirateClub.hu

StandoFF

Törzstag
 • Content Count

  949
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by StandoFF

 1. Mi ez a nagy "aktivitás" itt az oldalon? Az utolsó bejegyzés tavaly szeptemberben jött ide hozzászólás, most néhány napja kértem egy kis segítséget, és semmi válasz. Ennyire behalt a warezolás, hogy senki nem jár errefelé?
 2. Üdv! Vásárolnék egy erősebb VGA-t (most Sapphire HD6870 1 gb van) kb 100 ezret költenék rá (+-20 ezer ft). A lehető legerősebbet szeretném vásárolni ebben a kategóriában, a márka mindegy (BF4-re készülnék vele). Az alaplapomon van 2 pcie hely, ugyhogy 2 VGA-s összekötés is lehetséges. Most nem nagyon tudom, ebben a kategóriában mi a legjobb vétel, így semmi ötletem nincs, ezért is kérnék néhány tippet. Előre is köszönöm a segítséget!
 3. StandoFF

  Fejhallgató/headset

  Üdv emberek! Játékra, filmnézésre vennék 5.1-es headsetet, olyan 20 ezres határig. Én ezt néztem ki: [Hidden Content] Mit gondoltok erről? Vagy esetleg mit tudnátok ehelyett ajánlani? Köszönöm a válaszokat előre is!
 4. StandoFF

  Fejhallgató/headset

  Köszönöm a segítséget! Kave-t nem találtam vaterán elviselhető áron (drágábbak voltak, mintha boltban venném), újonan 25 körül mennek. Medusa-ból melyiket ajánlod inkább? A simát, vagy az USB-set?
 5. StandoFF

  Nokia N9 & Lumia 800

  Nokia N9: Nokia Lumia 800: Mi a véleményetek a készülékekről? Olvasta/néztem teszteket a telefonokról, és engem a Lumia 800 nagyon meggyőzött, és pár héten belül tervezek vásárolni egyet.
 6. StandoFF

  Nokia N9 & Lumia 800

  Igen, annál maradtam, viszont nem tudom, hogy kitől várt hosszabb választ, és miért? A versenyképesség meg majd kiderül mondjuk az év végén, hogy hogyan teljesítenek az új készülékekkel.
 7. StandoFF

  Nokia N9 & Lumia 800

  A Lumia 800-nak nem az aksija szar, hanem valamiért a szoftver leszívja nagyon hamar az aksit. Már van rá frissítés, ahol már megjelent, azt mondták a tulajok, hogy meg 3x-ozták az üzemidejét. Az úgy már egészen elviselhető, ha ki bír 5-6 napot egy töltéssel, sőt okostelefonhoz képest igen előkelő teljesítmény.
 8. StandoFF

  TF 4. - Age of Extinction

  Két év múlva jön a Transformers 4 Tavaly decemberben Michael Bay Pain and Gain című filmjének tervéről annyit lehetett tudni, hogy a Paramount stúdiónál csak akkor kapná meg rá a 20 milliós büdzsét, ha beleegyezik, hogy utána megcsinálja nekik a nagysikerű Transformers-filmek folytatását. A Deadline híre szerint megszületett a megállapodás, és Bay megcsinálja a Transformes 4-et, amit 2014. június 29-én mutatnak majd be. A filmről eddig csak annyi információt adtak ki, hogy nem előzményfilm lesz, és nem szerepel benne Shia LaBeouf. Most hogy hivatalossá vált a folytatás, a Paramount természetesen támogatja a két floridai body builder megtörtént esetét feldolgozó Pain and Gain című filmet, amiben a korábban leszerződött Dwayne Johnson (A skorpiókirály) mellett Mark Wahlberget (The Fighter) láthatjuk majd. A forgatás áprilisban kezdődik Miamiban, a Deadline blog szerint a film végül 25 millió dollárból készül. Forrás: [origo]
 9. Szerintem akkor veszek egy LG IPS236V-PN monitort, meg valami STB-t, vagy tv tunert. Köszi a segítséget!
 10. Tudom, hogy IPS panelest kéne venni, de tv tuneresben nem találtam egy darabot se. Nekem viszont fontos lenne a tv tuner, hogy ha foglalt a másik tv, akkor ne maradjak le semmiről. Az egyik haverom most vett LED tv-t a Samsungtól 125-ér, és szerintem az is TN paneles, így majd megnézem nála, hogy milyen a kép. Azért köszönöm a segítséget!
 11. Szép (havas) napot mindenkinek! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Monitor/tv kombót szeretnék venni, és azt szeretném megtudni, hogy ti mit ajánlanátok? 65 000 Ft rá a keret, 22-24"-os lehet. Én ezt néztem ki: Samsung T22A350: [Hidden Content] Vagy ezt: Samsung T22A550: [Hidden Content] Inkább ez utóbbit rendelném meg: Jobban tettszik, és valamivel újabb széria. Ti esetleg mit ajánlanátok?
 12. StandoFF

  Egyedi BMW.

  A végén ott a lényeg: "...adtak egy aukción." Egy aukción én is el tudnék adni egy újrafényezett kispolákot 40 millió forintér!
 13. StandoFF

  Formula 1

  OFF: Én azt már megléptem volna, csak mi pont abban a pár százalékban vagyunk, ahol nincs lefedettség. A kábel szolgáltatónál még csak a kanyarban sincs a digitális átállás, úgyhogy marad a UPC: szerintem annak van a legjobb ár/kínálata.
 14. StandoFF

  Formula 1

  Azt hiszem muszáj lesz előfizetnem egy Upc Direct HD-s csomagra! Mivel másképpen, nem fogom tudni HD-ben nézni sajnos...
 15. StandoFF

  Formula 1

  Szerintem meg nem! Elég sok helyen még mindig csak analóg közvetítés van. A műholdas tv-knek a minőségének meg köze nincs az eredetihez! A digitális kábelnek meg ugye, mint írtam, elég kevés a lefedettsége. Szinte csak a nagyvárosoknál, és a mellettük lévő kistelepüléseken elérhető. A másik negatívuma, hogy drága, és a magyar embereknek nincs pénze... Úgyhogy ez a HD közvetítés csak azoknak lesz élvezhető akiknek van előfizetésük, és ők szerintem nincsenek olyan hű de sokan... Pl én is most várok a szolgáltatómra, hogy lehessen kötni az új szerződést, hogy legalább digitális adás legyen. A HD-ra egyenlőre nem fizetünk elő, ugyanis nem vagyunk milliomosak. (sok tízezer ft a bekötés, utána drága fenntartás). Na meg sokan még azt sem tudják, hogy mi az a Full HD, és hogy néz ki.. Úgyhogy ez tényleg csak néhány ezer ember karácsonyi ajándéka..
 16. Tudom, hogy az a céljuk, de én direkt mondtam nekik, hogy nem tőlük fogom venni, úgyhogy ez alapján mondják. Amúgy az ipon fórum oldalán is ezt mondták, hogy inkább legyen a 600-as. Na majd olvasok még 1-2 tesztet, és döntök!
 17. Több boltban is ezt mondták az eladók (ki tudja mennyire értenek hozzá), akiket megkérdeztem. Sőt az egyik haver, aki szerelő, ő is ezt mondta, hogy inkább egy 600-as táp legyen benne, minthogy kevés legyen. Még van egy kis időm, hogy eldöntsem, kell-e nekem az a 10 ezer ft, vagy sem. Azért köszi!
 18. Azért tettem bele ekkora tápot, mert több helyen megérdeklődve azt mondták, hogy egy ilyesmi gépnek már kevés az 500W. Azt mondták, hogy nem a futtatással lenne gond, hanem ha tenni szeretnék bele más dolgokat (bővíteném), akkor már kevés lenne neki az 500-as táp. Így tettem bele egy 600-asat, hogy nehogy gond legyen a bővítésnél... Egyébként maradtam volna az 500 W-os CTG-nél! Köszönöm a visszajelzést! OFF: Amúgy nem tudja valaki, ha az ipon-on kérek összeszerelést, akkor megkapom a cuccok dobozait az esetleges kábelekkel (amik megmaradnak)?
 19. Üdv ismét! Összejött a pénz, így rendelem a gépet! Néhány dolgot kicseréltem azóta, kicsit erősítettem rajtuk: Pár hónap múlva jön majd mellé a HD6950-es VGA (2gb), 1-vagy 2 terrás winyó, és majd egy SSD is. (ezért is raktam bele a 600-wattos tápot). Szerintetek milyen? Cseréljek még valamit ki esetleg? Köszönöm az eddigi segítségeket is, és ezt a visszaigazolást is.
 20. StandoFF

  GTA 5

  Ne legyél még rá kíváncsi! Előbb legyen az biztos, hogy megjelenik-e PC-re!
 21. StandoFF

  GTA 5

  Értem én! De pl a GTA4-nek sem volt külön neve, és mégis Liberty City-ben játszódott. Ott is csak a DLC-k kaptak külön nevet. Amúgy úgy olvasom néhány oldalon, hogy állítólag egyszerre jön mind 3 platformra! Majd kiderül a későbbiek folyamán! Szerk.: Most találtam ezeket: Magyar feliratos trailer: Forrás: GTAPlace
×