Jump to content
PirateClub.hu

StandoFF

Törzstag
  • Pontszám

    949
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About StandoFF

  • Születésnap 03/21/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Lábatlan, (Komárom-Esztergom megye)

StandoFF's Achievements

Vicces Fiú

Vicces Fiú (13/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Mi ez a nagy "aktivitás" itt az oldalon? Az utolsó bejegyzés tavaly szeptemberben jött ide hozzászólás, most néhány napja kértem egy kis segítséget, és semmi válasz. Ennyire behalt a warezolás, hogy senki nem jár errefelé?
  2. Üdv! Vásárolnék egy erősebb VGA-t (most Sapphire HD6870 1 gb van) kb 100 ezret költenék rá (+-20 ezer ft). A lehető legerősebbet szeretném vásárolni ebben a kategóriában, a márka mindegy (BF4-re készülnék vele). Az alaplapomon van 2 pcie hely, ugyhogy 2 VGA-s összekötés is lehetséges. Most nem nagyon tudom, ebben a kategóriában mi a legjobb vétel, így semmi ötletem nincs, ezért is kérnék néhány tippet. Előre is köszönöm a segítséget!
  3. StandoFF

    Fejhallgató/headset

    Köszönöm a segítséget! Kave-t nem találtam vaterán elviselhető áron (drágábbak voltak, mintha boltban venném), újonan 25 körül mennek. Medusa-ból melyiket ajánlod inkább? A simát, vagy az USB-set?
  4. Üdv emberek! Játékra, filmnézésre vennék 5.1-es headsetet, olyan 20 ezres határig. Én ezt néztem ki: http://www.users.hu/Fejhallgato-Audio-csatlakozoval/Saitek-AX-PRO-Dolby-5-1-Gaming-Headset-TRIGA611B-Gamer-Fejhallgato-42050-p42050.html Mit gondoltok erről? Vagy esetleg mit tudnátok ehelyett ajánlani? Köszönöm a válaszokat előre is!
  5. StandoFF

    Nokia N9 & Lumia 800

    Igen, annál maradtam, viszont nem tudom, hogy kitől várt hosszabb választ, és miért? A versenyképesség meg majd kiderül mondjuk az év végén, hogy hogyan teljesítenek az új készülékekkel.
  6. StandoFF

    Nokia N9 & Lumia 800

    A Lumia 800-nak nem az aksija szar, hanem valamiért a szoftver leszívja nagyon hamar az aksit. Már van rá frissítés, ahol már megjelent, azt mondták a tulajok, hogy meg 3x-ozták az üzemidejét. Az úgy már egészen elviselhető, ha ki bír 5-6 napot egy töltéssel, sőt okostelefonhoz képest igen előkelő teljesítmény.
  7. Nokia N9: Nokia Lumia 800: Mi a véleményetek a készülékekről? Olvasta/néztem teszteket a telefonokról, és engem a Lumia 800 nagyon meggyőzött, és pár héten belül tervezek vásárolni egyet.
  8. StandoFF

    TF 4. - Age of Extinction

    Két év múlva jön a Transformers 4 Tavaly decemberben Michael Bay Pain and Gain című filmjének tervéről annyit lehetett tudni, hogy a Paramount stúdiónál csak akkor kapná meg rá a 20 milliós büdzsét, ha beleegyezik, hogy utána megcsinálja nekik a nagysikerű Transformers-filmek folytatását. A Deadline híre szerint megszületett a megállapodás, és Bay megcsinálja a Transformes 4-et, amit 2014. június 29-én mutatnak majd be. A filmről eddig csak annyi információt adtak ki, hogy nem előzményfilm lesz, és nem szerepel benne Shia LaBeouf. Most hogy hivatalossá vált a folytatás, a Paramount természetesen támogatja a két floridai body builder megtörtént esetét feldolgozó Pain and Gain című filmet, amiben a korábban leszerződött Dwayne Johnson (A skorpiókirály) mellett Mark Wahlberget (The Fighter) láthatjuk majd. A forgatás áprilisban kezdődik Miamiban, a Deadline blog szerint a film végül 25 millió dollárból készül. Forrás: [origo]
  9. Szerintem akkor veszek egy LG IPS236V-PN monitort, meg valami STB-t, vagy tv tunert. Köszi a segítséget!
  10. Tudom, hogy IPS panelest kéne venni, de tv tuneresben nem találtam egy darabot se. Nekem viszont fontos lenne a tv tuner, hogy ha foglalt a másik tv, akkor ne maradjak le semmiről. Az egyik haverom most vett LED tv-t a Samsungtól 125-ér, és szerintem az is TN paneles, így majd megnézem nála, hogy milyen a kép. Azért köszönöm a segítséget!
  11. Szép (havas) napot mindenkinek! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Monitor/tv kombót szeretnék venni, és azt szeretném megtudni, hogy ti mit ajánlanátok? 65 000 Ft rá a keret, 22-24"-os lehet. Én ezt néztem ki: Samsung T22A350: http://ipon.hu/webshop/product/samsung_t22a350/174801 Vagy ezt: Samsung T22A550: http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=347472 Inkább ez utóbbit rendelném meg: Jobban tettszik, és valamivel újabb széria. Ti esetleg mit ajánlanátok?
×
×
  • Create New...