Jump to content
PirateClub.hu

Avatar 2?


bikas
 Share

Recommended Posts

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Avatar 2.

Poszter: nincs

Rendező: James Cameron

Szreeplők: Nem ismert

Tartalom: Nem iSmert

InfóK:

A 2014-re beharangozott Avatar 2-ben James Cameron a Pandora óceánjait akarja bemutatni. "A teljes Alfa Centauri rendszert kidolgoztuk, ezt mutatjuk be a folytatásokban. A második rész az elsőhöz képest teljesen más környezetben játszódik, itt nem az esőerdőkre, hanem a Pandora tengereire fókuszálunk, ami egy változatos, őrült és hihetetlenül látványos világ lesz" - nyilatkozta a rendező az L. A. Timesnak a 2,7 milliárdot kaszáló űrfantasy dvd- és bluray-megjelenése alkalmából. Cameron arról is beszélt, hogy nyáron újra a mozikba küldi az Avatart egy 6 perccel hosszabb változatban, mivel szerinte ez az igazi 3D-élmény, nem az Alice meg a Titánok harca.

Még mindig Avatar: a na'vik királynőjét, Moatot játsszó CCH Pounder exkluzív interjúban árulta el, hogy a karaktere visszatér a folytatásban. "Az első részben felépítettünk egy világot, egy új környezetet és egy önálló nyelvet. A második részben már a sztorin lesz a hangsúly, az fő szál arról szól majd, hogy a na'vik és az emberek hogyan ismerkednek meg egymással" - nyilatkozta az 57 éves guyanai színésznő, aki azt is elspoilerezte: az Avatar 2 egyik fő kérdése az lesz, hogyan tudják irányítani a férfiak helyett a nők a na'vik törzsét. (via movieweb)


Folyamatos frissités :)
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Lehetséges, hogy az Avatar második és harmadik részét együtt forgatják le

 

avatar(1).jpg

 

Augusztus végén újra a mozikba küldik az Avatart, a korábbi hírekkel ellentétben nem 8, hanem 9 perccel hosszabb verziót láthatnak a nézők. James Cameron szó szerint azt mondta, hogy ezek nem olyan unalmas jelenetek lesznek, amelyekben azt láthatjuk, hogy az emberek ülnek a bázison az irodáikában és isszák a kávéjukat. Az extra jelenetek mindegyike a pandorai esőerdőben fog játszódni és lesznek benne éjszakai történések is, egy hosszabb vadászatot is bemutat, ebben helyet kapott a repülés és a lovaglás és még érzelmeket is sikerült belecsempészni ezekbe az új percekbe.

 

Cameron nemrég látogatott meg néhány dél-amerikai törzset, eredményesen merített tőlük pár ötletetaz Avatar folytatásához. Pedzegették, hogy a második és harmadik felvonást együtt forgatják le, de ez ügyben még nem határoztak. A rendező szerint mivel alapvetően egy olyan produkcióról van szó, amely nagyrészt CGI-vel jön létre, így sokkal könnyebben lenne megvalósítható a két produkció elkészítése. Általában két folytatás egy időben való leforgatása túl sok időt emésztene fel és a munkálatok kb másfél évig zajlanának, kemény, embert próbáló dolog lenne, túlságosan kifárasztana mindenkit.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Új hír:

A Sony filmstúdió ráfaragott: hiába hozták nyilvánosságra, hogy James Cameron 3D-s Kleopátra-filmet forgat náluk Angelina Jolie-val a főszerepben, Cameron most leszerződött a 20th Century Foxszal az Avatar két folytatására, úgyhogy Kleopátrára leghamarabb 2016-ban kerülhet sor.

20101027avatar1.jpg

A stúdió közleménye szerint Cameron jövő év elején elkezdi a második rész forgatókönyvének fejlesztését, és év vége felé a forgatást, hogy a film 2014 decemberére a mozikba kerülhessen (azért csak olyan sokára, mert a 3D-s motion capture-technika, amit Cameron alkalmaz, még mindig ennyire időigényes). A harmadik részt pedig valószínűleg 2015 végén mutatnák be. Cameron nyilatkozata szerint a két folytatás önállóan is megáll majd a lábán, de a három film együtt egy nagyobb ívű történetet ad ki.

Forrás: [origo]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Cameron és az Avatar 2

 

James Cameron mesélt új filmjéről az Avatar 2-ről. Elmondta hogy most is fejleszt, hiszen 2011-ben kezdődik a munka. Hozzátette hogy azért kell mindez, mert a második rész Pandora vízi élővilágába is bekalauzol. Emellett nemrég Eric Schmidt-el találkozott, aki a Google Inc. vezérigazgatója. Ezen a fogadáson osztotta meg nézeteit Cameron.

 

filmuniverzum

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

A Japán földrengés lassítja az Avatar folytatásának elkészülését?

Tavaly ősszel derült ki, hogy James Cameron le akar ereszkedni a Mariana-árok mélyére, oda ahol eddig csupán csak két ember, Jacques Piccard és Don Walsh járt. Cameron 3D-s kameráját sem hagyta volna otthon, a terv az volt, hogy felvételeket készít, amelyeket aztán felhasznál az Avatar 2-höz is és jobban szemügyre veszi a vizivilágot. Ennek érdekében még egy két személyes tengeralattjárót is építtetett.

cameronvizalatt.jpg

A Corona Coming Attractions oldal belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy a merülést erősen veszélyeztetik a Japánt ért földrengések. Habár a március 11-én mért 9-es nagyságúnál már kisebb erősségű rengéseket észlelnek ,az expedíciót valószínűleg le fogják fújni. Ebben a helyzetben senki nem vállalná, hogy kockára tegye a saját vagy akár a társa életét és valószínű, hogy a Fox sem fogja hagyni, hogy az arany tojást tojó tyúkja veszélyes helyzetbe keveredjen. Elképzelhető, hogy a stúdió inkább még ad néhány plusz tíz milliót, hogy az effektes mágusok minél élethűbben adják vissza Pandora óceánjának a mélyét. Vagy lebeszélik Cameront, hogy ne víz alatt játszódjon a film.

filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Sokkal jobb lesz az Avatar 2

 

James Cameron a Las Vegasban zajló CinemaCon-on elmondta, hogy az Avatar 2-höz továbbfejleszti a 3D-t. A rendező terve az, hogy a folytatásban egy másodperc alatt 48-60 képkocka pörögjön, ezzel csökkenne a homályos képek száma. „Teljesen ledöbbentett mikor megláttam, hogy mennyire tiszta és éles képeket láttam” - mondta.

 

„Ha a 3D-re azt mondjuk, hogy olyan, mintha a valóságot egy ablakon keresztül nézzük, akkor mi kivesszük az üveget ebből az ablakból" - tette hozzá a rendező, aki már javában dolgozik a forgatókönyvön.

 

Az Avatar 2 2014 decemberében kerül a mozikba, a harmadik meg egy évre rá. James Cameron azt tervezi, hogy a színészgárdát kiviszi a brazíliai őserdőbe, hogy megismerjék a helyi bennszülötteket. Az már valószínű, hogy Cameron nem fogja a Mariana-ároknál tesztelni a vízalatti felvételeket, mert többen attól félnek, hogy a földrengések megismétlődhetnek, ez pedig veszélyeztetné az expedíciót.

 

index

Link to comment
Share on other sites

Stephen Lang visszatér?

James Cameron 2009-es blockbusterének folytatásai borítékolhatóak, a második részben több régi ismerőssel is összefuthatunk az első esélylatolgatások szerint.
avatar_098.jpg
Sam Worthington, Zoe Saldana és Sigourney Weaver visszatérése szinte elkönyvelhető, de a triumvirátuson kívül akad még azért itt egyeseknek ellenszenves, másoknak kötelezően odacsapós rosszfiú is, Stephen Lang személyében. Az első Avatar-ban ő alakította Miles Quaritch-ot, aki nem kevés borsot tör a Na'vik és Jake Sully orra alá. Az elmúlt napok során Lang-gal készült egy interjú, amelyben a színész elszólta magát: nemrégiben tárgyalt James Cameron-nal az Avatar 2 kapcsán, de többet nem volt hajlandó elárulni. Vajon Quaritch [spoiler[ mégsem halt meg, és Weaver karakteréhez hasonlóan visszatér a folytatásban? [spoiler VÉGE]? Másról nem igazán tárgyalhatott Lang Cameron-nal, de az is esélyes ötlet lehet, hogy Lang visszaemlékezésekben tűnik fel. Ki tudja?
cinestar.hu
Link to comment
Share on other sites

Kaliforniai gigastúdióba költözik az Avatar 2

 

James Cameron megerősítette: az Avatar 2. és 3. részének CGI-látványorgiájához Kaliforniába, a Manhattan Beach-en lévő MBS Media Campusba költözteti át at effektekért felelős cégét, a Lightstorm Entertainmentet. Az új gigastúdióban készülne el 2014-ig a digitális Pandora, ezalatt pedig renoválhatják a Lightstorm Santa Monica-i irodáit és stúdióit, amikre az első Avatar idején volt szükség.

 

Az élőszereplős stúdiójeleneteket az első film idején Új-Zélandon, a wellingtoni Stone Street Studióban vették fel, de lehetséges, hogy az Avatar 2. és 3. részéhez ide már nem utazik vissza a stáb, mert mindent Manhattan beach-en forgatnak le (itt korábban olyan popcornfilmek készültek, mint a Vasember 2 és a Thor). Cameron tervei szerint az Avatar 2. 2014-ben, az Avatar 3. egy évvel később kerülne a mozikba. (via movieweb)

 

cinematrix

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

50 db Red Epic-M megvásárolva!

James Cameron nem aprózza el az Avatar 2 forgatását és azzal járó részleteket, 50 darab Red Epic-M kamerát vásárolt a folytatás elkészítéséhez és célját nagyon is komolyan gondolja.

13a2d_james-cameron-300x200.jpg

Aki esetleg nem ismerné ezen jóságos szerkezeteket, megemlíteném, hogy a Red Epic-M kamera legnagyobb előnye a hatalmas felbontásban történő mozgókép rögzítés, 720p-s érintőkijelzővel. A nagy felbontást ez esetben úgy képzeljétek el, hogy a legnagyobb felbontású videó amit kiszoktunk még tenni az oldalra 1080p-s, nos a Red Epic-M ötezer felett rögzít. Tulajdonságai mellett az ára is remek, potom 10 millió forintért bezsebelhet egyet bárki. Cameron bátyó ebből a szörnyetegből vásárolt ötvenet, hogy zavartalanul megoldhasson minden fantázia által kreált dolgot. Kételkedünk még benne, hogy másodszorra is szakítani akar? Érdekesség, hogy Red Epic-M kamerát használnak az új Pókember filmhez, a The Hobbit-hoz, a Prometheus-hoz és az új Underworld-höz is.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Remélem bukás lesz és végre letörli a beképzelt vigyort Cameron bácsi arcáról. Azért mert 10 év alatt megcsinált egy filmet aminek a története nulla és ami van azt is össze vissza lopkodta, nem kellene olyan nagy arcának lenni. Tény, hogy jó volt a Terminator meg a Titanic csak kár, hogy mostmár nagyon biztos a dolgában.

 

Szóval szerintem : NEM kell második rész. Pénzhajhász.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Avatar 2-3 fejlemények

 

James Cameron rendezővel beszélgetett a Fox News legutóbb, aki több távpontot is adott az Avatar második és harmadik részével kapcsolatban - valószínűleg újabb kasszarobbantásra készül!

 

Cameron elárulta, hogy az Avatar 2 és 3 részét egyben forgatják le, így a szkriptet is mindkettőnek egyszerre kell megírnia - ez vesz sok időt igénybe. Mindezek mellett nem ül a babérjain, saját bevallása szerint tovább fejleszti a látványt, többek között egy új szoftvert fejleszt, új animációs megoldáson dolgozik és még sorolhatnánk ténykedéseit napestig. A terveinek megvalósításához felhúztak egy új épületet is Manhattan Beach-en, ahova berendelt minden olyan munkatársat aki az első munkálataiban is részt vett, valamint él és mozog. A legendás rendező szerint az ő dolga az, hogy szórakoztassa a nézőket, nem több, és az Avatar majd 3 milliárdos bevételét látva valószínűleg a nézők is így gondolják. Az Avatar 2 2014 decemberében érkezik, míg a harmadik rész 2015 decemberéig várat magára.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mint ahogyan korábban James Cameron ígérte, lesznek bizony víz alatti jelenetek az Avatar második felvonásában, és úgy tűnik, a trilógia befejezésében is számíthatunk kedvenc főhőseinkre.

 

Pár hete életjelet adott magáról, és „teremtményéről” Cameron, eloszlatva minden kétséget afelől, hogy nyomás nehezedne rá, az első rész sikere után. Tavaly év elején járt a Mariana árok mélyén, mire meg is gyanúsították az újságírók, hogy az Avatarhoz lő felvételeket, igaz, ő ezt cáfolta, de saját élményeit és emlékeit felhasználhatja majd a filmhez. Cameron szereti a kihívásokat, és a technikai újításokat, éppen ezért különösen tetszett neki a víz alatti motion-capture forgatás tesztje. „Egy egész csapat dolgozik azon, hogy próbálgassák a lehető legjobb módját meglelni a víz alatti mo-capnek. Tudnánk szimulálni a vizet (CGI-al), viszont a színészek számára a víz ’élményét’ nem, tehát egy medencében kell majd forgatnunk ezeket.” mondta Jon Landau producer.

Landau természetesen nem adhatott ki semmi lényegi információt a következő filmekről, de annyit hozzátett, hogy az Avatar 2-ben és 3-ban is Neytiri és Jake lesznek a főszereplők, az ő történetükbe nyerhetünk nagyobb betekintést, megismerhetjük majd jobban karaktereiket.

Cameron tavaly azt is megígérte, hogy lesz egy Avatar 4 is, ami egy előzményfilm lesz, ami inkább az emberekre és a Földre koncentrál.

Az Avatar 2 legkorábban 2015-ben kerülhet mozikba.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Korábban a színésznő elmondta, hogy a folytatásokban nem csakúgy visszatér, de minden részben egy kicsit más szerepe lesz, ami neki igazi kihívás lesz. James Cameron pedig most elárulta, hogy Sigourney Weaver nem az előző részben elhunyt Grace Augustine lesz, hanem egy teljesen új. "Sigourney és én jó barátok vagyunk, és mindig jól dolgoztunk együtt, szóval helyénvalónak tartom a visszatérését. A karaktere Grace Augustine meghalt az első filmben, így most egy másik karaktert kap, amely sok szempontból fog kihívást jelenteni."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...