Jump to content
PirateClub.hu

Sikoly 4


hankock
 Share

Recommended Posts

Az első Sikoly 4. plakát

 

Ha már a Machete és a Tekken plakátja kikerült, akkor a biztosan moziban bemutatandó Sikoly 4.-re is érdemes pár szó szánni, hiszen az American Film Market kapcsán a horrorsorozat folytatásából is készült egy előplakát.

s4.jpg

 

A Sikoly-filmek kapcsán érdemes megjegyezni azt, hogy egy jól szereplő, az előző 3 epizód sikerét lemásoló negyedik rész minden idők legsikeresebb horrorszériájává teheti a Scream-sorozatot, hiszen az eddigi epizódok magabiztosan hozták a 90-100 milliós bevételt és a jelenlegi király, a Halloweent a trónról letaszító Fűrész-sorozat eddig 368 millió dollár bevételt ért el Amerikában.

 

A rajongók a negyedik epizóddal kapcsolatban pedig már találgatják, hogy valóban Neve Campbell karaktere, Sidney körül fog forogni az új trilógia is, vagy ő is olyan szomorú (és véres) véget fog érni, mint az 1. és a 2. részben szereplő nagynevű színésznők, Drew Barrymore (ld. mellékelt videónkat, a Sikoly 1. klasszikus nyitójelenetét) és Jada Pinkett Smith?

 

(SG)

*- folyamatos frissístés :)

- ha lessz jobb minőségű hivatalos plakát akkor cserélem

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
A Sikoly 4 nem lesz 3D-s


Manapság Hollywoodban a filmkészítők rendesen beleszerelmesedtek a 3D-be, csak így tudják egyesek elképzelni a jövendőbeli alkotásukat, a Titánok harcát is éppen most konvertálják át 3D-be, Pierre Morel is azt mondta nemrég, hogy így akarja leforgatni a Dűnét.

Ebben a nagy sűrgés-forgásban van valaki, aki úgy gondolja, hogy a következő művéhez felesleges a harmadik dimenzió. Kevin Williamson forgatókönyvíró már majdnem kész a Sikoly negyedik részének a szkriptjével, megkérdezték tőle várható-e, hogy 3D-ben érkezik a horror. „Nem, nem hiszem, hogy a Sikolyban felhasználnánk a 3D-t. Az ilyen filmek arról szólnak, hogy különféle dolgok repülnek feléd. A Sikolynak meg pont az a lényege, hogy az ilyen filmeket állítja pellengére, szóval szerintem ez a technika itt nem működne. Nem hiszem, hogy ezt kéne választani a Sikolyhoz. El tudom képzelni, hogy mondjuk a Stab (Döfés) 3D-s legyen, de a Sikoly ne legyen ilyen.

filmdroid
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Májusban indul a Sikoly 4 forgatása


A Sikoly harmadik része után csönd honolt a franchise háza táján, majd néhány hónappal ezelőtt jött a hír, hogy Kevin Williamson írja a negyedik forgatókönyvét. A filmhez sikerült visszacsábítani Courtney Cox-ot és David Arquette-et, majd végül Neve Campbellt is meggyőzték. Wes Craven pedig újra a rendezői poszton fog ténykedni. Úgy tűnik, hogy a forgatás hamarosan kezdetét veheti, az LA Times egyik cikkében ugyanis ez olvasható:

"Craven bejefezte a My Soul Take filmet, amelyet még ebben az évben be fognak mutatni. Májusban pedig hozzálátm a Sikoly 4-hez."

A Sikoly 4 nem lesz 3D-s, ezt Williamson árulta el korábban. Az általa írt franchise pont az ilyen produkciókat állítja pellengére és így itt ez a technika nem működne. A negyedik felvonás 10 évvel a harmadik után fog játszódni, a történések pedig Woodsboroban fognak zajlani.

filmdroid



Itt a Sikoly 4 plakátja


Még majdnem egy év van a Sikoly 4 (Scre4m) premierjéig, de a gyártó stúdió semmit sem akar a véletlenre bízni, s megérkezett a Wes Craven által rendezendő film első hivatalos plakátja. (Eddig csak logós, fényképezett formában volt látható.)

Kevin Williamson ismét felkapott lett. A meglepően nagy sikerű Sikoly-trilógia írója horrorjai után a Dawson és a haverok című tinisorozat készítőjeként tűnt fel, ám utána hosszú ideig csak a langyos vízben mozgolódott. 2009-ben azonban ismét "menővé vált", hiszen ő készíti az évad egyik legnagyobb sikerű újoncsorozatát, a Vámpír naplókat (The Vampire Diaries). S, ha már ismét eladható névvé vált, úgy gondolta, hogy ideje újramelegíteni a Sikoly szériát is.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Sikoly 4-be vissza fog térni Neve Campbell, David Arquette és Courteney Cox is, azonban a történet részleteit továbbra is jótékony homály fedi. Mindössze annyi biztos, hogy a negyedik epizód egy új trilógiát indítana útjára melyből már az 5. résznek is megvan szinopszisszerűen a története. A forgatás nyár elején kezdődik, de addig is megérkezett az első teaser plakát, amely a 2011-es premiert hirdeti.

xbwmc7.jpg


SG
Módosította bikas
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Az első hivatalos kép a Sikoly 4-ből

 

hivataloskep1.jpg

 

Gale Weathers (Courtney Cox) egy pajtában álldogál és az egyik gyilkos próbálja becserkészni. Már csak pár lépés és...vajon sikerül megmártania a kését a riporternőben? És de sok ott a szalma, fel fog gyulladni?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...