Jump to content
hankock

Hitman 2.

Recommended Posts

A népszerű számítógépes játék alapján készült Hitman - A bérgyilkos nem elég, hogy nagyon gyengén sikerült, de még anyagilag sem volt annyira sikeres (39 millió dollár bevétel Amerikában, 60 millió világszerte), így már annak a hírnek is örülni lehet, hogy folytatás készülhet belőle.

hm2_01.jpg

Az már másodlagos kérdés, hogy a második rész kivel, mennyiből fog elkészülni és vajon mozis vagy csak DVD-s premiert fog-e tervezni belőle a stúdió. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy Timothy Olyphant nem lesz megint kopasz, hiszen nem elég, hogy ő sem érdeklődik túlságosan a 47-es ügynök karaktere iránt, hanem még egy új sorozat, a The Lawman főszereplője is lesz.

 

Cserébe viszont biztosnak tűnik, hogy a Fanboy - A rajongók háborúja írója, Kyle Ward fogja készíteni a forgatókönyvet, s bár a szkripttől még sok kérdés függhet, korai becslések alapján a filmet 2010. közepén kezdhetik el forgatni.

 

(SG)

 

*.amint lessz hivatalos poszter cserélem :)

*-folyamatos frissités :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem nem volt olyan rossz a Hitman - A bérgyilkos, de azért nem kéne folytatni. A játékadaptációk sosem voltak és sosem lesznek jók. Egy film nem tudja átadni egy játék hangulatát és ez szerintem fordítva is igaz. Bár, ha jó lesz, üsse kutya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azt az állításod, hogy a játékadaptációk nem voltak jók, azt egyedül a Mortal Kombat-tel tudnám cáfolni. Viszont a Hitman már csak azért is megérdemelne egy folytatást, mert az elsőből hiányzott az az érzés, hogy tényleg egy bérgyilkost ismertünk meg, sokkal inkább lett akcióhős. Több besurranásos jelenet és célpont kellene, de az tényleg csak egy játékon belül születhet meg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekem tetszett az első rész vagyis az eddigi 1 rész a Hitman filmeket tekintve :D Ellenben sztem is elbírna egy folytatást, mondjuk Jason Statham-mel ;) És tényleg sokkal több párhuzamot vonhatnának a játékkal, hiszen a filmben nem sok minden volt, ami miatt igazi Hitman lehetne, az igaz, hogy filmekből többnyire jobb játékok sikerülnek, mint fordítva, de sztem ha a rendező vagy alkalmazottak kívülről-belülről ismerik az adott játékot, akkor nem lehet nagy gond. Mindenesetre én is várom a második részt. Viszont már érkezhetne egy új Hitman játék is, az utóbbi rész nagyon tetszik, azt kéne még megütni egy új résszel ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én még csak tegnap tudtam megnézni az első részt. Lehet, hogy sok embernek nem tetszik, de nekem igenis tetszett, úgyhogy én várom a folytatást.

Amikor megtalálták és kiugrott az ablakon, be a másikon, a srácok mi mást is játszottak volna ha nem a Hitmant. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tény, hogy az első rész nem volt Oscar-díjas alkotás és még "csak" kultuszfilm sem lett belőle, de szerintem játékadaptáció létére bőven megállja a helyét. Ha a második rész még inkább hű tud maradni a játékhoz, és a főszereplő 47-es ügynökből is igazi bérgyilkost tudnak faragni, nem pedig egy akcióhős-irányba húzó karakter lesz, várom nagyon a folytatást. Ha az első rész szintjét elérik, nálam csalódás már biztosan nem lesz az újabb Hitman-film. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem tudom hogy vannak vele nagy átlagba de én nagyon várom a folyatatását, szerintem az elsö rész jól sikerült, habár én nem játszottam a hitmannal, de mint film egész türhetö volt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Már inkább várom a 3. részt, de sajnálatomra nincs :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×