Jump to content
PirateClub.hu

VolvoFH12

Veterán
 • Content Count

  712
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

VolvoFH12 last won the day on March 6 2013

VolvoFH12 had the most liked content!

Community Reputation

85 Szegény

About VolvoFH12

 • Rank
  Made in China

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. VolvoFH12

  Jurassic Park 4.

  Hulladék egy mozifilm. Tele van szélsőséges, klisés karakterekkel, agyatlan rohangálással, erőltetett poénokkal. A romantikus szál felépítésnél már ez a mondat is hosszabb, a falra spriccelt véren és a gézzel betekert népeken kívül nincs semmi nyoma a dínótámadásnak. A képi világ színesebb és világosabb, a téma sokkal gyerekesebb, mint a korábbi részekben, és ez nem csak a vér vagy az emlékezetes jelenetek hiánya miatt van, hanem az bratyizó, egymásra kacsintó, símogatható-lovagolható, beidomított dinoszauruszok miatt is. Gagyi.
 2. VolvoFH12

  Fallout 4

  A Bethesda felfedte a PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re érkező Fallout 4-et - de úgy tűnik, kicsit korábban, mint tervezte: a játék hivatalos honlapja ugyanis három órakor pár percre elérhetővé vált, és ez elég is volt, hogy láthassuk a dobozról készült képeket, amelyek alapján bebizonyosodni látszik, hogy a játék nem jelenik meg előző generációs konzolokra. A játék első előzetes videója ma délután 4 órakor vált megtekinthetővé. A videóból kiderül, hogy a játék Boston környékén játszódhat, hiszen számos nevezetességet felismerhetünk benne. Előzetes: A képsorok hozzák a jól megszokott Fallout hangulatot és világot, de ezúttal úgy tűnik, hogy a világégést is átélhetjük valamilyen formában. Mutánsokban és frakciókban most sem lesz hiány, a videó végén pedig egy Nuka Cola automata mellett pásztázik el a kamera, hogy felfedje régi ismerősünket, a Power Armourt, majd egy pillantást vethessünk a játék főhősére is, aki ezúttal a 111-es Vault egyik ex-lakójának tűnik. A honlapról az is kiderült, hogy az E3-on a Bethesda június 14-i sajtótájékoztatóján még többet megtudhatunk, ez pedig megerősíteni látszik a pletykákat, amelyek alapján egy 20-30 perces demóra is számíthatunk. (IGN)
 3. VolvoFH12

  GTA 5

  A Playstation 3-as GTA V játékom nincs kibékülve az online csatlakozással, de nagyon szeretnék egy pár perces játékidőt a Rockstar Social Clubra, hogy megkapjam a visszatérő játékosok jutalmát, amikor megjelenik PC-re. Szóval, lehetséges lenne, hogy valaki az én felhasználói adataimmal rászánjon pár percet a játékra? Megkérhetek rá valakit, aki úgyis játszik/játszana vele mostanában?
 4. VolvoFH12

  Tetris - a mozifilm

  Hollywoodban nagy divatja van a videojátékok megfilmesítésének, de ez talán túlzás. A bombahírről a Wall Street Journal számolt be elsőként. A Threshold Entertainment stúdió állt össze a Tetris Companyval, hogy élőszereplős akció-scifit forgassanak a méltán népszerű négyzetekről. És ez nem vicc. Larry Kasanoff a stúdió főnöke szerint fantasztikus sci-fit fognak forgatni. „Ez nem egy olyan mozi lesz, ahol mindenféle vonalak szaladgálnak a képernyőn. Nem törődünk a geometriai formákkal.” Egyelőre mással sem, mert még nem tudni, ki lesz a rendezője vagy a főszereplője a filmnek. Kérdés persze, hogy Brad Pitt elvállalná-e a hős téglalap szerepét, aki pont akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. ILLUSZTRÁCIÓ A Threshold Entertainment nem tartozik a nagy hollywoodi stúdiók közé, de ők készíttették például az első két Mortal Kombat-mozit. Az első film 1995-ben 70 millió dollárt, a második 1997-ben 35 milliót termelt. Az utóbbi években leginkább animációs projektjekben dolgoztak, többek közt a Marvelnek és a Legónak. Kasanoff szerint „a márkák Hollywood új sztárjai, a Tetris pedig a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája. A Tetrisben pedig van sztori, ami még izgalmasabb. Amit a játékban látni, az csak a jéghegy csúcsa, aminek intergalaktikus jelentősége van.” vs.hu
 5. VolvoFH12

  TMNT (reebot)

  A rajongók régi, megszokott teknőcorral jobban komálnák:
 6. VolvoFH12

  TMNT (reebot)

  Amikor elkezdtem nézni az előzetest, összedőlő épületek, Michael Bay neve, azt hittem, hogy vicc, ilyen kamu trailer. Még ekkora feneket keríteni egy rajzfilmnek, megáll az ész! Persze már a képregényfilmek kezdenek elszürkülni. Bírom a teknőcöket, kár, hogy ejtették az eredeti sztorit Szecskával.
 7. VolvoFH12

  Melyik az a játék...?

  Nem is tudom, mióta kerestük ezt öcsémmel. Nagyon hálásak vagyunk, köszönöm! (Így utólag furcsállom, hogy a leírásom alapján bárkinek is beugrott, miről van szó )
 8. Nem ismerem ezeket a számokat, de ahol angol és magyar cím is van, azt konkrétan angolul éneklik? Mert akkor elég durva, hogy a felsoroltaknak csak egyharmada magyar szám. Azt már hallottam, hogy egy angol dallal "képviseltetjük" "hazánkat", amit az Isten tudja melyik tehetségkutatóban felfedezett "tősgyökeres" "hazánkfia" fog előadni. Már szinte nagyobb hazai rajongást érzek most, mint az olimpián vagy a Játék határok nélkül ismétléseken.
 9. VolvoFH12

  Far Cry 2014

  Nonszensz. Új Far Cry-ról beszélsz, holott nincs új. A régieket adják ki csomagban. Ha ez "új", akkor oké.
 10. VolvoFH12

  Far Cry 2014

  Nem csak hogy nem jelent meg semmilyen konzolra, de még csak nem is létezik. Remake lesz egy, az első HD verziója. Ez csak ebben a packban lesz kapható. Semmi több.
 11. VolvoFH12

  Star Wars: The new Saga Ep.7-8-9 (update)

  Sosem volt kérdés, benne lesz-e a két droid.
 12. VolvoFH12

  Gotham

  Új Batman eredetsztori lesz a Gotham tévésorozatban Néhány hónapja jelentette be a Fox és a DC, hogy Gotham címmel készítenek tévésorozatot – melyben James Gordon lesz a főszereplő, és a szuperbűnözőktől hemzsegő város mindennapjait az ő, és nem pedig Batman szemszögéből mutatják be. Egy most készített interjúból azonban kiderül, hogy azért Bruce Wayne-nek is jut szerep, írja a Geektyrant. Kevin Reilly, a Fox Entertainment elnöke mondta el, hogy a fiatal Bruce Wayne is szerepelni fog a sorozatban, végig fogjuk kísérni az ő pályafutását is egészen addig a pontig, ahol érdekessé válik. Jelenleg is megfelelő gyerekszínészt keresnek, aki a 12 esztendős Bruce-t játszhatja. A sorozatban rengeteg ismerős karaktert láthatunk majd: Gordon nyomozót, még mielőtt felügyelő lenne belőle, a Pingvint, a Macskanőt és a többieket. A sorozatból megtudhatjuk majd, kik voltak ezek a szereplők, mielőtt azzá váltak volna, amilyennek a képregényekből ismerhetjük őket. És persze lesz egy csomó olyan karakter is, akiről még sosem hallottunk. Bruce Wayne mindenesetre a sorozat alatt megmarad Bruce Wayne-nek: Batman egészen a sorozat legvégéig nem fog megjelenni.
 13. VolvoFH12

  Star Wars: The new Saga Ep.7-8-9 (update)

  Ha a Disney-gyerekek lesznek a középpontban és semmi Katarn, vagy Thrawn nem lesz kulcsfigurák között, akkor marha nagy bukás lesz.
 14. VolvoFH12

  Melyik az a játék...?

  Nem, ennél egy sokkal egyszerűbb játékról van szó. Fekete alapra emlékszem, egy pók zöld fonalat sző, aztán zöld négyzeteket lehetett vele bejárni, hogy kiszoríthassuk az állatot, ami a pókot akarja megenni. A kiszorított terület mindig azon múlott, mennyire vagy tökös és mekkora területet mertél bevállalni, mielőtt megesz az a valami. A pálya szélén nem kaphatott el.
 15. VolvoFH12

  Melyik az a játék...?

  Hadd ne nyissak új témát, én egy olyan ezeréves játékot keresek, ahol egy pókkal kellett egy négyzet alapon mászkálni és a hálóval egyre nagyobb tereket kiszorítani. Ahogy elindultál a képernyő szélén, elkezdtél fonalat szőni és mielőtt megesz valami élőlény, ki kell jutni a pályáról, de ekkor körbeszőttél egy területet, ami már biztonságos. Ötletek?
×