Jump to content
PirateClub.hu

VolvoFH12

Veterán
  • Pontszám

    712
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

VolvoFH12 utoljára ekkor nyert: Március 6 2013

VolvoFH12 kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

Profile Information

  • Neme
    Férfi

VolvoFH12's Achievements

Made in China

Made in China (12/24)

85

Közösségi hírnév

  1. VolvoFH12

    Jurassic Park 4.

    Hulladék egy mozifilm. Tele van szélsőséges, klisés karakterekkel, agyatlan rohangálással, erőltetett poénokkal. A romantikus szál felépítésnél már ez a mondat is hosszabb, a falra spriccelt véren és a gézzel betekert népeken kívül nincs semmi nyoma a dínótámadásnak. A képi világ színesebb és világosabb, a téma sokkal gyerekesebb, mint a korábbi részekben, és ez nem csak a vér vagy az emlékezetes jelenetek hiánya miatt van, hanem az bratyizó, egymásra kacsintó, símogatható-lovagolható, beidomított dinoszauruszok miatt is. Gagyi.
  2. VolvoFH12

    GTA 5

    A Playstation 3-as GTA V játékom nincs kibékülve az online csatlakozással, de nagyon szeretnék egy pár perces játékidőt a Rockstar Social Clubra, hogy megkapjam a visszatérő játékosok jutalmát, amikor megjelenik PC-re. Szóval, lehetséges lenne, hogy valaki az én felhasználói adataimmal rászánjon pár percet a játékra? Megkérhetek rá valakit, aki úgyis játszik/játszana vele mostanában?
  3. Hollywoodban nagy divatja van a videojátékok megfilmesítésének, de ez talán túlzás. A bombahírről a Wall Street Journal számolt be elsőként. A Threshold Entertainment stúdió állt össze a Tetris Companyval, hogy élőszereplős akció-scifit forgassanak a méltán népszerű négyzetekről. És ez nem vicc. Larry Kasanoff a stúdió főnöke szerint fantasztikus sci-fit fognak forgatni. „Ez nem egy olyan mozi lesz, ahol mindenféle vonalak szaladgálnak a képernyőn. Nem törődünk a geometriai formákkal.” Egyelőre mással sem, mert még nem tudni, ki lesz a rendezője vagy a főszereplője a filmnek. Kérdés persze, hogy Brad Pitt elvállalná-e a hős téglalap szerepét, aki pont akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. ILLUSZTRÁCIÓ A Threshold Entertainment nem tartozik a nagy hollywoodi stúdiók közé, de ők készíttették például az első két Mortal Kombat-mozit. Az első film 1995-ben 70 millió dollárt, a második 1997-ben 35 milliót termelt. Az utóbbi években leginkább animációs projektjekben dolgoztak, többek közt a Marvelnek és a Legónak. Kasanoff szerint „a márkák Hollywood új sztárjai, a Tetris pedig a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája. A Tetrisben pedig van sztori, ami még izgalmasabb. Amit a játékban látni, az csak a jéghegy csúcsa, aminek intergalaktikus jelentősége van.” vs.hu
  4. VolvoFH12

    TMNT (reebot)

    A rajongók régi, megszokott teknőcorral jobban komálnák:
  5. VolvoFH12

    TMNT (reebot)

    Amikor elkezdtem nézni az előzetest, összedőlő épületek, Michael Bay neve, azt hittem, hogy vicc, ilyen kamu trailer. Még ekkora feneket keríteni egy rajzfilmnek, megáll az ész! Persze már a képregényfilmek kezdenek elszürkülni. Bírom a teknőcöket, kár, hogy ejtették az eredeti sztorit Szecskával.
  6. VolvoFH12

    Melyik az a játék...?

    Nem is tudom, mióta kerestük ezt öcsémmel. Nagyon hálásak vagyunk, köszönöm! (Így utólag furcsállom, hogy a leírásom alapján bárkinek is beugrott, miről van szó )
  7. Nem ismerem ezeket a számokat, de ahol angol és magyar cím is van, azt konkrétan angolul éneklik? Mert akkor elég durva, hogy a felsoroltaknak csak egyharmada magyar szám. Azt már hallottam, hogy egy angol dallal "képviseltetjük" "hazánkat", amit az Isten tudja melyik tehetségkutatóban felfedezett "tősgyökeres" "hazánkfia" fog előadni. Már szinte nagyobb hazai rajongást érzek most, mint az olimpián vagy a Játék határok nélkül ismétléseken.
  8. VolvoFH12

    Far Cry 2014

    Nonszensz. Új Far Cry-ról beszélsz, holott nincs új. A régieket adják ki csomagban. Ha ez "új", akkor oké.
  9. VolvoFH12

    Far Cry 2014

    Nem csak hogy nem jelent meg semmilyen konzolra, de még csak nem is létezik. Remake lesz egy, az első HD verziója. Ez csak ebben a packban lesz kapható. Semmi több.
  10. Sosem volt kérdés, benne lesz-e a két droid.
  11. VolvoFH12

    Gotham

    Új Batman eredetsztori lesz a Gotham tévésorozatban Néhány hónapja jelentette be a Fox és a DC, hogy Gotham címmel készítenek tévésorozatot – melyben James Gordon lesz a főszereplő, és a szuperbűnözőktől hemzsegő város mindennapjait az ő, és nem pedig Batman szemszögéből mutatják be. Egy most készített interjúból azonban kiderül, hogy azért Bruce Wayne-nek is jut szerep, írja a Geektyrant. Kevin Reilly, a Fox Entertainment elnöke mondta el, hogy a fiatal Bruce Wayne is szerepelni fog a sorozatban, végig fogjuk kísérni az ő pályafutását is egészen addig a pontig, ahol érdekessé válik. Jelenleg is megfelelő gyerekszínészt keresnek, aki a 12 esztendős Bruce-t játszhatja. A sorozatban rengeteg ismerős karaktert láthatunk majd: Gordon nyomozót, még mielőtt felügyelő lenne belőle, a Pingvint, a Macskanőt és a többieket. A sorozatból megtudhatjuk majd, kik voltak ezek a szereplők, mielőtt azzá váltak volna, amilyennek a képregényekből ismerhetjük őket. És persze lesz egy csomó olyan karakter is, akiről még sosem hallottunk. Bruce Wayne mindenesetre a sorozat alatt megmarad Bruce Wayne-nek: Batman egészen a sorozat legvégéig nem fog megjelenni.
  12. Ha a Disney-gyerekek lesznek a középpontban és semmi Katarn, vagy Thrawn nem lesz kulcsfigurák között, akkor marha nagy bukás lesz.
  13. VolvoFH12

    Melyik az a játék...?

    Nem, ennél egy sokkal egyszerűbb játékról van szó. Fekete alapra emlékszem, egy pók zöld fonalat sző, aztán zöld négyzeteket lehetett vele bejárni, hogy kiszoríthassuk az állatot, ami a pókot akarja megenni. A kiszorított terület mindig azon múlott, mennyire vagy tökös és mekkora területet mertél bevállalni, mielőtt megesz az a valami. A pálya szélén nem kaphatott el.
  14. VolvoFH12

    Melyik az a játék...?

    Hadd ne nyissak új témát, én egy olyan ezeréves játékot keresek, ahol egy pókkal kellett egy négyzet alapon mászkálni és a hálóval egyre nagyobb tereket kiszorítani. Ahogy elindultál a képernyő szélén, elkezdtél fonalat szőni és mielőtt megesz valami élőlény, ki kell jutni a pályáról, de ekkor körbeszőttél egy területet, ami már biztonságos. Ötletek?
×
×
  • Create New...