Rap boy15 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Én elsőnek vennék egy új gépet meg adományoznák a pirateclubnak kisebb összeget (200 ezret) Meg befektetném valamibe, hogy legyen egy kis kamat valahol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szatiszfeksön Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 nálam befektethetnéd, akkor adom is a bankszlaszámom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Én csináltatnék egy nagy házat ien 1-2 emeleteset .Oda költöznénk szüleimmel meg barátnőmet is hoznám .Más nem kell,csak ő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Be a bankba, a kamatjából bőven megélek és a fölösleget meg kockaságra költeném: Minden játék magyarítását afféle pályázatként meghirdetném és az első igényes fordítók "x" pénz jutalmat kapnának. Minden platformra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 kutyamenhelyt nyitnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Először családdal elmennék az első géppel Madridba, megnézni egy Real bajnokit, utána építettnék egy házat és a maradékot beszórnám bankba, hogy el-éldegéljek belőle egy jó ideig. Szép álmok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sponget Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Ha megnyerném az ötös lottót akkor emelném az árakat és növelném a számok mennyiségét Ha az ötös lottó nyereményét nyerném meg akkor bankba be és kamatból eléldegélni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpapa9 Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Én egy Cool gépet vénnek és az összes többi pénzemet 1000 ft-osra váltanám és minden Mátyás királynak bajszot rajzolnák... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Az összeset átutalnám egy svájci bankszámlára, és ki is költöznék egy szép szigetre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilla03 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 Felújítanám a munka táborokat és helyre hoznám a gáz kamrákat aztán már minden megy magától:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Július 26, 2009 Author Share Posted Július 26, 2009 "gáz kamrákat" Minek is az ugye nem arra gondolsz amire én? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Johnny Tapia Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Rögtön autógyűjtő lennék! Vennék pár házat a világban mindenfelé Indulnék Ibizára, aztán Vegasba vennék pár ribancot, hogy barátaimmal és velem tartsanak hosszú utazásaink alatt, nameg othon is .. ... .... stbstbstb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rap boy15 Posted Szeptember 16, 2009 Author Share Posted Szeptember 16, 2009 "ribancot" Ezt a szót sztem cseréld le valami sebre pld: szép csajra meg akik egész nap végzik a dolgukat ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead0709 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 elsönek is jó be basznék el mennék csajokhoz bulizni ösze ismerkednék egy páral haza vinném öket és a többi menne magátol nyali fali I love you csajok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Nekem az első gondom az lenne, hogyan titkoljam el a saját családom elől is. Na jó, nem ismeritek őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules2007 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 én vennék extra gépet egy csomó játékot originalba... vennék házakat.. kocsikat....csajokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
00iq Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Ha nyernék az ötöslottón, a két találatból vennék magamnak egy fagyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 feladnék mégegy szelvényt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Építenék egy házat amibe olyan csapdák vannak mint a Fűrészban, aztán "Kezdődjön a játék!". Fizetnék a South Park alkotóinak, hogy csináljanak több epizódot egy évadba. Vennék egy jó gépet, beköttetnék egy nagyon gyors NET-et, előfizetnék minden tárhelyre 1 éves Prémiumot. A maradék meg menne a bankba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjManguszta21 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Tarkon fosnám magam Mert hogy ilyen nem lesz az is olyan biztos hogy ma Magyarországon nincs cigánybűnözés xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbrigitta Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 A Pető intézetnek átutalnék egy nagyobb összeget!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxinger Posted Február 24, 2010 Share Posted Február 24, 2010 megnyernem a hatost is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe 0818 Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 ééén beosztanám. minden nap egy kicsit költenék hogy ne legyen feltünő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darth vidor Posted Április 17, 2010 Share Posted Április 17, 2010 rogton szivrohamot kapnek de ha tulelnem a szivrohamot akkor 1resze jotekonysag aztan egy jo szamitogep a tobbit felhasznalnam az almaim megvalositasara Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fgshp Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 Felújítanám a munka táborokat és helyre hoznám a gáz kamrákat aztán már minden megy magától:) Tudod neked nem a PirateClub-on kéne a gumiszobában lenned, hanem úgy egyébként, valami jó kis hűvös börtönben, ahol nem adnak enni, és nincs WC sem. Hajrá büntetés végrehajtási intézetek! SZERK: egyébként szerintem se, és például a "Jó szerencse áradása" c. könyv szerint se túl jó dolog nyerni a lottón. Sok helyen például az USA-ban több lottón is úgy van, hogy ha nyersz nagyobb összeget, csak havonta utalnak valamennyit. Most gondolj bele. Egy bizonyos szinten felnőttél, mondjuk panelban laktatok, szódát ittál málnaszörppel, és nagy ritkán nyáron jutott fagyira is (például én). Vannak álmaid, de annyira azért nem túl nagyok, hogy meg akarod vásárolni a Holdat. Én például szeretnék hangtechnikával foglalkozni, szeretném elvégezni a BME-VIK-en valamelyik szakot, mondjuk a mérnökinfót, ebben a szakmában is szeretnék dolgozni, aztán meg minden féléről könyveket írni, meg még van pár ötletem. De ha nyernék mondjuk 2 milliárd forintot egyik napról a másikra, az egész összedőlne. Nem kellene megdolgoznom semmiért, és úgy értékét vesztené minden. Tulajdonképpen az átok lenne, ha elajándékoznám, bűntudatom lenne. Ha megtartanám, egyrészt a "hagyományos módon" nem érhetném el a céljaimat, nem örülnék nekik, nem dolgoznék meg értük elég keményen, és ez a lényege a dolognak; másrészt meg akkor is bűntudatom lenne, hogy valaki 100 forintból él egy nap, nekem meg ennyi pénzem van. Szóval én nem örülnék annyi pénznek. Az embert sok dolog teszi boldoggá, és alapjában véve a boldogság az élet egyik alapvető lényege, szerintem. Az egyik ilyen tényező az úgynevezett "gyűjtögetési hajlam". Mindent szeretünk gyűjtögetni. Például a filmeket. És ha egycsapásra a tied lenne az összes? Tönkretennék a hobbidat. Azt sem tudnád, mi tévő légy. Odaadd másoknak amit nyertél? De mi van, ha azok is tök jó filmek? Oda lenne a gyűjtögetés élvezete. Az, hogy haladsz egy irányba, amit sosem érsz el, mert előbb meghalsz, mint elérnéd, de maga a haladás, és a cél közelségének mámora az, ami boldoggá tesz minket. Vannak nagy méretű, és sok pénzt igénylő jó céljaim; elég nagyszabásúak, globálisak, és nagyratörők, de jó célok. Sok pénz kell hozzájuk, de nem úgy akarom elérni, hogy törvénytelenséget követek el, csak úgy megnyerem, hanem dolgozni akarok érte, olyan úton akarok eljutni a céljaim elérésééig (vagy akár csak haladni affelé, annak is van már üzenet értéke) amit én magam is el tudok fogadni, nem kell titkolnom, tiszta marad a lelkiismeretem, és tudok jól aludni. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy úgy jutok el odáig, hogy hirdessek egy adott ideológiát, hogy úgy jutottam el idáig, hogy ezt megtehetem, hogy az ideológiával ellentétes dolgokat tettem. Nem lenne helyes. Kicsit hosszú lett, de én ezt gondolom a témáról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 Ha megnyerném alapból megtartanám . Lenne mire költeni apámmal (házfelújítás stb). Jól jön a pénz főleg ilyen időkben, aki meg azt mondja hogy nem az nem ember szerintem^^. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoost73 Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 eltitkolnam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 Kibasznám az ablakon az összes szar cuccomat beleértve ezt az ócska szar gépet is, és mennék új kecót venni, berendezve meg minden. Na meg nektek is adnék egy kicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
overstorm Posted Május 7, 2010 Share Posted Május 7, 2010 én odaadnám az összeset szüleimnek... tudom hogy náluk jó helye lenne:)... és úgy is megkapnék mindent amire vágyom... -_- baromi sok mindenre nem... csak egy hatalmas süteményre ami egyedül cssak az enyém:DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 vennék egy rockkocsmát meg egy fasza motort,nyitnék egy cigiboltot,a többit nemtom.kitalálnám útközben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts