Jump to content
PirateClub.hu

szatiszfeksön

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme

szatiszfeksön's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. szatiszfeksön

    Nyelni vagy nem nyelni?

    alap nyelni kell (22/F) :D najó nem szabad nyelni mert csak felgyülemlik és sokkal rosszabb lesz, és egyre csak rosszabb és rosszabb. asszony verve, ez pedig nyelve...?
  2. Szerintem így mond meg: Nem vagy az esetem. -és nem kell túl reagálni. és minnél elöbb, hogy neki se legyen rossz.
  3. nálam befektethetnéd, akkor adom is a bankszlaszámom
  4. szatiszfeksön

    csak egy vicc

    na meek olvasok valamit énis
  5. szatiszfeksön

    Hangulatjelekből formák

    hangulatjelekböl msn alatt megy: ({)({)(F)(F)({)(M)(})(F)(F)(})(}) ({)(F)(L)(L)(F)(M)(F)(L)(L)(F)(}) (F)(L)(L)(L)(L)(F)(L)(L)(L)(L)(F) (F)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(F) ({)(F)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(F)(}) ({)({)(F)(L)(L)(L)(L)(L)(F)(})(}) ({)({)({)(F)(L)(L)(L)(F)(})(})(}) ({)({)({)({)(F)(L)(F)(})(})(})(}) ({)({)({)({)({)(F)(})(})(})(})(}) (E)(*)(*)(*)(*)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(*)(*)(E)(E)(*)(*)(E) (E)(*)(*)(*)(*)(E)(E)(E)(L)(L)(L)(E)(L)(L)(L)(E)(E)(*)(*)(E)(E)(*)(*)(E) (E)(E)(*)(*)(E)(E)(E)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(E)(*)(*)(E)(E)(*)(*)(E) (E)(E)(*)(*)(E)(E)(E)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(E)(*)(*)(E)(E)(*)(*)(E) (E)(E)(*)(*)(E)(E)(E)(E)(L)(L)(L)(K)(L)(L)(L)(E)(E)(*)(*)(E)(E)(*)(*)(E) (E)(E)(*)(*)(E)(E)(E)(E)(E)(L)(L)(L)(L)(L)(E)(E)(E)(*)(*)(E)(E)(*)(*)(E) (E)(*)(*)(*)(*)(E)(E)(E)(E)(E)(L)(L)(L)(E)(E)(E)(E)(E)(*)(*)(*)(*)(E)(E) (E)(*)(*)(*)(*)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(L)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(E)(*)(*)(E)(E)(E)
  6. szatiszfeksön

    Hietetlen,de igaz!

    nagyon kalász, köszi szépen
  7. szatiszfeksön

    Mint a .....

    A nő olyan, mint a demó program: vagy korlátozott a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd! A tanárok olyanok, mint a drogosok, csak az anyag érdekli őket Hiányoztál, mint léggömb árusnak a nyílzápor. A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. Olyan ronda vagy, hogy ha lemégy a bányába, feljön a szén Olyan vagy, mint a lépcsőház: sötét és korlátolt. Olyan vagy, mint a cseresznyemag: kicsi és köpnivaló. Leverlek, mint paraszt a mezsgyekarót!
×
×
  • Create New...