Jump to content
PirateClub.hu

naxinger

Veterán
  • Pontszám

    50
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: naxinger

  1. naxinger

    Underground topic (2)

    Csak hogy szoljak beloletek en is : http://www.youtube.com/watch?v=e6AeXVgaV2k
  2. en angliaba ablakot lattam,meg mocskos konyhat....aztis kamon keresztul probaltam a bananos dolgot,csak most elkezdett noni a bolcsessegfogam. nemmukodik...ha fel oran keresztul sikalod,akkorsem.bar encsakbanannal probaltam
  3. naxinger

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Zeyn,ne hasznalj F.L.-ezés kozben semmilyen medialejatszot. ha megsem ez a problema megoldasa,akkor probald meg atrakni masik hangeszkozre a hangot. szerintem az elso lesz a gond,de ha nem,felrakom enis,hatha jobban sikerul megoldani.
  4. Total Video Converter-rel is kettelehet valasztani a hangsavot a videotol.
  5. naxinger

    Szerinted?

    pankahrdt,nemkell hozza olyan sok ido. nekem egy nyar is elegvolt,ugy,hogy ejjelnappal keszrevoltam rakva,ahhoz,hogy meg mindig szarlegyen a memoriam :$ csajom is mindig piszkal,mer nememlekszem semmire mao,azer hanysz tole,mer tul sokat szivsz es a szervezeted mar nemtuggya elviselni,ugyhogy kiloki magabol. biztos erzed,hogy mikor jon el a pont,amikor mar nemesik jol.csak addig szivd (Y)
  6. munkanelkuli szalonnatsutogeto emberekbol meg 14-19 evesig jo csajbol.
  7. ha meztelenul ebredek,akkor feltetelezem nemlenne nalam egy szal cigi se ugyhiogy en bemennek az elso boltba cigier,aztanmeg innek valahol egy kavet (Y)
  8. naxinger

    mennyit ér a gépem?

    en megveszem 60ezerert,ha megvan meg
  9. naxinger

    Ki a legjobb magyar rapper?

    NKS,2Arc,regen a Hosok is jovolt,Akkezdet Phiai,Deego,Essemm,TKYD,Tibbah
  10. naxinger

    Loptatok Már Valamit?

    ti olyan keveset loptok nekem minden napom lopas en penzt hamisitok,gazpalackot lopok es meg sorolhatnak hat evig
  11. en soha nemhasznalok jogtiszta szoftvert gazdagoggyanak meg masokon
  12. naxinger

    Véges vagy végtelen

    miota a penibe dolgozom,azota tudom,hogy az emberi agy iszonyuan pici..
  13. én magamért simán meghalnék bármikor
  14. naxinger

    Hogyan hívod testvéredet?

    röfi,májarcu,kistáska,tibor. az igazi neve balázs
  15. szerintem ez nem problema. ha nem 256-osnak ismeri fel,hanem 512-nek,akkor szerintem 512-es es csak rossz cimke van rajta en ennek a helyedben orulnek es keresnek hozza egy olyan drivert,aminel nincs kekhalal. de lehet azis (bar eleg valoszinutlen),hogy masik bios van rajta. azt a vilag osszes kincseert se piszkald. max annyit csinalhacc szerintem,hogy egypont ugyanolyan kartyan levo biossal osszeveted a tied. es akkor mar kilehet zarni aztis,hogy valaki egyszer masik biostrakott ra.
  16. naxinger

    Hogyan járjunk gazdag csajjal?

    ra koll maszni..o fizeti a teszkoba a kannasbort amugy en csajom is gazdag,enmeg egy tarisznyaba lako nyomorek vagyok.de tok jo,mer eggyaltalan nem erdekli. engem jobban zavar,mint ot meg igy masfel ev utan is.
  17. naxinger

    A legjobb nyári szexpozíciók

    szerintem az elso lepcsos tutira kettetordeli a csaj hatat,derekat,es szinte mindenet..ugyhogy azt nemajanlanam:D
  18. mi sajnos olyan dolgokba szenvedunk,hoyg csak ritkan van lehetosegunk itthon vagy nala csinalni,szal inkabb obi-ban,plaza-ban meg ilyen helyeken osszevissza mindenhol neha tenyleg orulnek neki,ha nemfagyna be a seggem megyek enni,mer kihult a kajam
  19. naxinger

    A 6 legidegesítőbb szexszokás!

    most igy elkepzeltem,hogy van a dolog es a csaj nekiall sikkitozni,mint allat..mar tornek az uvegek is,es a srac megall...megszolal:most mivan?*-) :D::D:
  20. naxinger

    Nem áll fel.

    ha meg nemsikerult semmi,akkor takarozzatok be es neverje ki a szemeteket a lampa se.konnyebben fog menni.sok sikert (Y) Ui.:es ne faraggy el elotte nagyon,mer akkor hamarabb elmesz
  21. engem erdekelnek az ijeszto meg az uj dolgok,de en most nemmerem megnezni egeszen megijettem egy picit asszem
  22. Erre csak improvizálni lehet Mikor epp mi jut eszembe. Volt olyan, hogy azt mondtam ra, hogy, takaroggy,há ***** vagy? ezek persze olyanoknak szoltak,akik egyáltalán nem erdekeltek. es immar tobb, mint masfel eves kapcsolatom van...neki asszem meg nem mondtam egyiket se ezek kozul Őt szeretem.
  23. en csak magamer halnek meg...de ha meghalok magamer,akkor mar ugyis mindegy nekemis :D ha viszont en halok meg elobb es nem magamer halok m,eg,akkormeg lekestemazt,hogy meghajjak valakiert:(
×
×
  • Create New...