qrta14 Posted Október 20, 2007 Share Posted Október 20, 2007 Ismét Transformers! Bár Michael Bay jelen pillanatban még nem kész a nagy sikerű Transformers film folytatására, ám az LA Times arról tudósít, hogy a filmet 2009 nyarán, pontosabban a BoxOfficeMojo beszámolója szerint június 29-én mutatják be a mozik. Jelen pillanatban ez az egyedüli információ a filmről. Bővebben hamarosan! Már alig várom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Október 20, 2007 Share Posted Október 20, 2007 Én is várom, nekem tetszett az első része, nagyon jól el lett készíve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Na ez jó lenne ha tényleg lenne folytatása. Bár még az elsőnek is örülnék ha lenne meglenne a szinkronos változatta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 én is várom a filmet, de hogy miről fog szólni az érdekes lessz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Október 23, 2007 Author Share Posted Október 23, 2007 Igen ezen már is elgondolkodtam, h vajon miről fog szólni! Én feliratosan néztem és sztem nagyon jó! Sztem nagyon jó az eredti hang!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolteeka Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Nekem a Transformers a kedvenc filmjeim közé tartozik, de remélem a 2-nek a történetébe kicsit több időt fektetnek majd... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 A tervek szerint a Paramount/DreamWorks 2009. június 26-án mutatja be idei sikerfilmjének folytatását. A Transformers második részéről azonban még semmi pontosat nem tudni. Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki ne mondta volna meg már a Transfomers első részének bemutatója után, hogy ez a sztori bizony folytatódni fog. Nos, igazuk lett. A Paramount/DreamWorks megannyi találgatás után végre adott érdemi infót is. Eszerint a Transformers 2 hivatalosan 2009. június 26-án debütál a mozikban. És ennyi. Michael Bay visszatérése rendezőként még nem nyert hivatalos megerősítést, Shia LaBeouf és Megan Fox sem nyilatkozott esetleges szereplésükről. A forgatás dátumát is kitűzték: 2008 júniusa. SG Aztán meg van egy olyan casting pletyka, hogy ő csatlakozik a hot fronthoz: FB Gépjárművek hármas lázadása. Még a jóformán a mozikba sem került a Transformers című fanatsztikus film, már a folytatásokról lehet hallani. Peter Cullen egyik interjúban elárulta, hogy a szereplők három részre szerződtek. A filmeket jövőre kezdik forgatni. Az alkotásokhoz olyan filmmogulok adják a nevüket mint Steven Spielberg és Michael Bay. SF http://www.imdb.com/title/tt1055369/ szal lesz 3 is?!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Nekem is nagyon tetszett az első része, úgyhogy várom a másodikat. És ha lesz 3 az csak hab a tortán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Nekem is nagyon tetszett és már várom a folytatást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Az első részhez sikerült hozzájutnom eredetiben, szóval nem kétséges, hogy várom a folytatást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Ekkora gyökérséget. Ha még el sem kezdték megírni a forgatókönyvet akkor 2009 juniusra ha maga az ÚRISTEN forgatja akor se lesz készen. Ez nem ilyen ma-holnap film. Micsoda meglepödés lesz 3 is? ez már akkor sorozat volt amikor én nem is éltem legalább 200 részt lehetne belöle forgatni mint a pókgeciböl. Ráadásul hogy rendesen megnöveli a rendezök zsebének méretét biztos hogy anyit gyártanak majd belöle amennyit tudnak. A szereplök meg nem változhatnak azzal halálra itélnék az egészet. Ha a csaj változik akkor meg olyan érzése lesz az embereknek hogy a föhös minden részben megkapja a "hét csúcsribancát" csak mert ribi-robot ótója van Na ennyi. Ja maugy nézhetö volt az 1 ha lesz folytatás benvezek rá de könyörben a 2 ben tudjuk már ki kire lö. Ennyit kérek na ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Mibe, hogy kész lesz 2009 nyarára? Egyébként én nem várom, az 1. is uncsi volt (persze a game meg k*rva jó)... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave0018 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Én kiváncsi vok rá, de az 1. rész mindig jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Hát első rész nem volt nagy szám, de jobb volt a mostani adaptációknál (Pókember, F4, Hulk, Punisher, stb..) Bár nemtudom milyen történtet lehet írni ennek. Mivel az álcákat legyőzték így nem volt ellenfelük...na mind1 majd lesz valami, de sztem nagyon nagy hülyeség lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Magnum Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Hát akkor várom. Az első része tetszett.Még játékban is végigpengettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Első résztőé többet vártam,de remélem a 2 pótolni fogja a hiányt az 1-ből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Ahogy biohazard mondta ilyen képregény adaptáciokbol lehet bármenyi részt csinálni az tök mind 1 hogy xar. Lásd spiderman ... De a rendezök iszonyatosan megtömik magukat .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Király egy film volt az első már vagy hétszer megnéztem és még egy párszor megfogom nézni mert nagyon ott van nem úgy mint a Pókember vagy az X-Men... Alig várom hogy mehessek a moziba jejejejejeje!És készen lesz az a film ne aggódjatok hehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Jó film volt az első rész bár én feliratosan és arab alánevetésekkel néztem-tehát mozisan-,de azért nem megyek el a moziba majd érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Nekem Nagyon tetszett az első rész, remélem olyan jó lesz a második is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 első rész is jó volt, ez is az lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Már alig várom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Ha megjön én már töltöm is le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 ha 3 részre szerződtek az klafa bár szerintem nem volt nagy szám az első film szóval egyszer megnéztem többször minek . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet a 2. rész. az elsőnek annyira vége lett, hogy hogyan tudják azt follytatni? mindenesetre várom izgalommal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Hát nem tudom nekem annyira nem jött be az 1. rész úgy ahogy de egy kicsit tájékozott vok az eredeti képregény sztorijával...amihez a filmnek nem sok köze volt....de azért én is kiváncsi vok a folytatás(ok)ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Ha valakinek nem tetszett szinkronosan az első rész, akkor annak ajánlom az angol hang-magyar felirat párosítást. Klasszissal jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Hát kiváncsi leszek én is, hogy mi lesz a sztorija a 2. résznek, mert az elsőt teljesen lezárták szerintem. Talán jön a többi robotarc? De már nincs ellenség.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Hát nekem nagyon tetszett az első rész , szal reméljük a 2.rész is legalább ilyen jó , ha nem jobb lesz Szal nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 ha M. B. rendezi akkor kassszasiker lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts