T.Sz.v2 Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 A Sony Ericsson Satio, mely első prototípusa a Mobile World Congress alkalmával Idou néven látta meg a napvilágot ezúttal végleges formájában is testet öltött. A Satio nem csak azért érdekes, mert Európa első 12,1 megapixeles kamerával és xenon villanóval szerelt mobilja, hanem azért is, mert egyben az első Symbian Foundation operációs rendszere köré épített eszköz is, mely készenléti kijelzőjén 5 egyedi panel könnyíti meg a navigációt. valamint számos webes albumhoz kínál kényelmes hozzáférést. A készülék a korábbi bejelentésnek megfelelően 3,5 hüvelykes, 640x360 képpontos értőkijelzőt, gravitációs szenzort, 640x480 képpontos videók rögzítésére is képes, arcfelismeréssel, mosolyfotózással és érintésre aktiválódó fókuszálással is kecsegtető 12,1 megapixeles, xenon villanós autofókuszos kamerát, sztereó Bluetooth, GPS és WLAN modult, HSDPA és HSUPA átviteli képességet, tévékimenetet, sztereó RDS FM rádiót és microSD kártyával bővíthető 128 MB belső memóriát kapott. Az alapcsomagjában 8 GB kapacitású microSD kártyát, USB kábelt és sztereó fülhallgatót is felvonultató, 112x55x13,3 milliméteres és 126 grammos Sony Ericsson Satio fekete, ezüst és bordó színekben az év utolsó negyedében lesz elérhető. forrás:nokiaprogramok/mobilarena Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 MINEK bele 12.1 mp-s kamera? szerintem már a 3 vagy 5 is elég. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Nagyon komoly "kis" mobil! Mindenféle finomságot belegyömöszöltek! Látszik az igyekezed a Sony Ericssonon, hogy ilyen mobilokat is el kezd fejleszteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Na azért egy ilyet azért elfogadnék. Főleg a kijelző felbontása tetszik nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 5800 is 640x360 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 kinek nagyobb a megapixele versenyben biztos nyerne Egyébként jó kis telefon, egyetlen egy dolgon röhögtem fel: 8GBos memória kártya.... nem igaz hogy nem tudna egy belső winyót kitalálni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Belső winyót nem hinném, hogy tennének bele. meg sztem más gyártó se tenne bele. Gondolj csak bele, mozgó alkatrész mobilban. leejted és oda a winyó! Amúgy lehet, hogy van benne nagy memória, de sztem egyáltalán nem szégyen, ha memkártya van benne. Kisebb az a kártya, mint a körmöd! Szerintem eszméletlen ütős mobil lett ez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 nem rossz cucc szivesen elfogadnám, de én tokeletesen meg vagyok elégedve a w910i-mel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Nem rossz de az elég fájó hogy a 3,5mm-es jack lemaradt De ettől függetlenül ütős cucc lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 256 Mb a beépített tárolóhelye Specifikáció: http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hardver&id=1870 Videó: http://www.youtube.com/watch?v=o4G6xKGplEs Jó telefon lesz ez ha majd az ára is jó lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 mér szerintetek megjelenő ára mennyi lesz ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 120 ezer a minimum, annál alább nem fogják adni szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Hát ha azt nézzük h a w995 is 100k akkor lehet még több is de 2hónap után úgyis zuhanni fog az ára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Belső winyót nem hinném, hogy tennének bele. meg sztem más gyártó se tenne bele. Gondolj csak bele, mozgó alkatrész mobilban. leejted és oda a winyó! Amúgy lehet, hogy van benne nagy memória, de sztem egyáltalán nem szégyen, ha memkártya van benne. Kisebb az a kártya, mint a körmöd! Szerintem eszméletlen ütős mobil lett ez! Akkor inkább úgy mondom, hogy belső memória. Nokia N95 8gb... kicsit vicces hogy valamit mindig kihagynak!!! W995-ről olvastam... nem valami nagy szám, elég foscsi a kamerája... "A képek viszont egyáltalán nem jók. Mint az alant látható, jellemzően tökéletes fényviszonyok között, szikrázó napsütésben készültek a fotók. Ez már a sokadik Sony Ericsson, ahol az automatikának fogalma sincs róla, hogy mennyire van világos, s hogy mennyi kontraszt kéne, az ég sokszor beég, a felvételekre mintha egy láthatatlan ködfelhő telepedne rá, 100%-os méretben pedig látszik, hogy iszonyat sok a zaj, s legalább ugyanennyire el is mossa a részleteket a képfeldolgozó algoritmus. Persze még így wow, hogy egy Walkman telefonban ilyesmit találunk, de ha már lúd, akkor legyen kövér, ugye, márpedig ez a lúd inkább egy anorexiás csirke." forrás: mobilarena.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 256 mega belső memória van benne. És sztem az bőven elég bele, sőt egyszerübb a mem.kártyára tenni cuccokat, mint mobilra. mobilt rákötni a gépre, bla bla bla, míg a kártyát beteszed a kártyaolvasóba, ráhúzod a dolgokat, és kész! Amúgy télleg kár, hogy kihagyták belőle a jack csatit! bár, én eddig egyik SE készülékben sem láttam jack csatit! De az tetszik benne, hogy van tévékimenete! Amúgy userek, miért akar mindenki elvárni egy mobiltelefon fényképezőjétől csúcsminőségű, tükörreflex szintű képeket? Daniels betett egy cikket a W995 kamerájáról (am. offolásnak számít, mert nem a Satio-ról szól a cikk, hanem másról) és azt írják benne h nem csinál jó képet! De könyörgöm ezek csak mobiltelefonok, mit várjunk el ezektől? Nem lehet ezekbe a készülékekbe betenni akkora lencsét, mit ami van egy normál kompakt fényképezőbe! Persze próbálnak a fejlesztők mindenféle hókuszpókuszt beletenni: autófókusz, xenon vaku, fehéregyensúlyszint, motívumprogramok, pixel szám stb stb. de ezek semmit nem érnek, hisz olyan kicsi a lencse, h nem lehet olyan képeket csinálni, mint egy nomrális fényképező! Mutasson valaki olyan mobilt, ami télleg olyan képet csinál, amitől leesik mindenki álla. (am. Daniels, még múlthéten ugyanezen a véleményen voltál, mint én) Bocsánat az off-ért, de úgyérzem ez kis részben azért kapcsolódik az eredeti témához! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 256 mega belső memória van benne. És sztem az bőven elég bele, sőt egyszerübb a mem.kártyára tenni cuccokat, mint mobilra. mobilt rákötni a gépre, bla bla bla, míg a kártyát beteszed a kártyaolvasóba, ráhúzod a dolgokat, és kész! (am. Daniels, még múlthéten ugyanezen a véleményen voltál, mint én) persze aztán a kártyát elhagyod stb... egy "belső memória" nemhiszem hogy elromlik, mig egy kártya vagy a telefonban lévő olvasója egy idő után bármikor. hát ez nagyszerű, akkor minek irtál rá? off: "Ez már a sokadik Sony Ericsson, ahol az automatikának fogalma sincs róla, hogy mennyire van világos, s hogy mennyi kontraszt kéne, az ég sokszor beég, a felvételekre mintha egy láthatatlan ködfelhő telepedne rá" jéé nem azt írta hogy Nokia vagy Samsung vagy hogy sokadik olyan telefon... itt a sanyiról van szó nem a többi telefonról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 persze aztán a kártyát elhagyod stb... egy "belső memória" nemhiszem hogy elromlik, mig egy kártya vagy a telefonban lévő olvasója egy idő után bármikor. Igazad van, bár én a mem.kártyát részesítem előnyben! De sztem ezzel nem csak én vagyok így! De ez, hogy hány gigás belső memóriája van, ez már eléggé presztízs kérdés! És akkor ilyenekbe kötnek bele az emberek, amikor már nem tudnak mibe: ennél a Satio-nál az a probléma, hogy kicsi a belsőmemóriája, és bővíteni kell, míg a Iphone-nál az a gond, hogy nem lehet bővíteni mem.kártyával, holott 8/16 gigás belső memóriája van! A kritikusok, meg az újságírok márcsak ilyenek! Mondjuk szívesen lennék a 2-ből vmelyik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 120 ezer a minimum, annál alább nem fogják adni szerintem. 230-240 ezerről fog indulni! Nekem egy ilyen telóm úgy is lesz ha beledöglök is! Ez 1 minilaptop! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 230 ezer, ne viccelj már... 150-180 között lesz kb az ára mint anno az X1-nek. Amúgy énis tervezek egy ilyen telót beszerezni ameddigre lesz rá pénzem addigra ideje lesz leváltani a W960i-met Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 120 ezer a minimum, annál alább nem fogják adni szerintem. hát sztem 120 ezernél jóval több lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 230 ezer, ne viccelj már... 150-180 között lesz kb az ára mint anno az X1-nek. Amúgy énis tervezek egy ilyen telót beszerezni ameddigre lesz rá pénzem addigra ideje lesz leváltani a W960i-met YouTube-s hsz-nél olvastam, hogy 1300dollár... de nem tudom, neked legyen igazad! Minél olcsóbb annál jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Nyilván biztos forrásból tudja Nem szokták a mobilgyártók 180-200nál drágábban adni az aktuális zászlóshajójukat (kivéve az Apple XD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Itt a mobilarénás teszt, menyjetek majd vissza az elejére. http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_satio_hol_a_sebesseg/hardver_operacios_rendszer_sebesseg.html Érdekes telefon, 600mhz-es proci gyorsítóchipes, 128mb ram...kb mint az iphone 3gs. Mégis lassú a telefon...pedig nekem bejön a kütyü! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Csak én vagyok ilyen perverz állat, hogy csak telefonálni akarok a telefonnal? Jó a kütyü, de egy notebook árát biztos nem tolnám bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 tedd hozzá, hogy a mai technikai világban az az újdonság, ha minél kisebb, minél könyebb, és így tovább. szerintem ha visszevinnénk ezt a telót mondjuk 5 évvel ezelőttre, frászt kapnának tőle az emberek xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts