Jump to content
PirateClub.hu

Altair222

Veterán
  • Pontszám

    288
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Altair222

  1. Bocs hogy kicsit mogorvább voltam a kelleténél, de nálunk jövő héten van az érettségi hét, úgyhogy most kicsit feszültebb vagyok .Köszönöm a programot, kipróbálom
  2. Pillanatok alatt ki is googleztam, csak nekünk function nélkül kell megoldani. Azért volt annyi sütnivalőm , hogy először ott kerestem
  3. Az lenne a feladatom, hogy Delphiben tízes számrendszerből kettesbe kellene alakítani a számot, amit edit mezőből olvasunk be. Teljesen elakadtam, ezért szeretném valaki segítségét kérni, hogy nem e tudná megírni.
  4. Altair222

    League of Legends

    Ha jól tudom kódos kártya csak Usaban elérhető, nálunk nem.
  5. Altair222

    League of Legends

    Azt hogy ki hülye, és hogy ki nem, nem lehet országhoz kötni. Mindig is fogsz hülye emberekkel találkozni, ezt egyszeruen nem kerulheted el. Persze minnel tobbet jatszanak egy orszagbol, annal nagyobb az eselye h talalkoz olyannal is. Érdekes, szlovákok rám még egyszer se mondtak rosszat, pedig altalaban mindig megmondom h melyik varosbol valo vagyok(egyik legnagyobb magyar varos Szlovakiaban). De hogy ne csak off legyen, Ti mit szóltok az új champhez(Quinn and Valor)?
  6. Altair222

    Mi volt a jeletek az oviba? :D

    Ha jól emlékszek akkor nyúl volt.
  7. Altair222

    League of Legends

    En is megvettem Jaycet .. nagyon ütős . Első éles meccsemen 23 - 4 -10 es stat es összejött egy penta Nagyon jó vásár volt.
  8. Altair222

    League of Legends

    Életem legjobb meccsét mentem pár percel ezelőtt. Katával összejött az első pentám, 2 quadra, pár triple és egy 17-es streak..
  9. Ha tényleg a Zahn trilógiából készülnének a filmek, annak nagyon örülnék. Thrawn karaktere nagyon jól ki lett dolgozva, jó 'főgonosz' lenne.
  10. Altair222

    Underground topic (2)

    Nem akarom elvenni a kedvedet, de Rytmus nem román , hanem szlovák ''rapper''. A klip nem rosz, viszont Rytmus regebbi számai sokkal jobbak voltak
  11. Borderlands Game of the Year Edition - 4 euroért
  12. Na ez az a film ami megért minden egyes forintot amit a jegyre költöttem. Szerintem méltó zárása a trilógiának, bár a vége elég nyitott ugyhogy kiváncsi vagyok hogy mi lesz bellőle. Aki teheti nézze meg moziban!
  13. Altair222

    Legjobb müzli reklám :D

    ez hatalmas.. könnyesre nevettem magam
×
×
  • Create New...