Jump to content
PirateClub.hu

T.Sz.v2

Veterán
  • Pontszám

    482
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • AIM
    kurzor
  • MSN
    turisz@vipmail.hu
  • ICQ
    130601077
  • Yahoo
    "Kérem a Yahoo azonositót " énis

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Lakhelye Ismeretlen

T.Sz.v2's Achievements

Törzsvendég

Törzsvendég (10/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Az előzőre is köszi, de nem fogytak el a kérdéseim. Most az lenne, hogy írjon ki egy szöveget, amikor fut egy alkalmazás teljes képernyőn. (Vagy talán egy DirectX-et használó programnál?) Úgy mint például a Frapsnál az FPS.
  2. van egy adott szkriptem egy szerveren és visual basicból hivatkozok rá, vagyis lefuttatom.
  3. Hát lenne egy komplex kérdésem. Adott egy szerver amin van egy szkript (még nem tudom milyen), ami elküld egy emailt, ha én egy Vb programból megnyomok egy gombot. Szóval ez nem csak visual basic kérdés, de hát nem tudom.
  4. T.Sz.v2

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Eddig nagyon elégedett voltam a Win7-el, semmi baj nem volt vele. Tegnap is csak a szokásosat csináltam amiket mindig szoktam (Zeneszerkesztgetés,Msn,stb.) És egyszer csak kaptam egy hibaüzenetet, hogy a Windows intéző leállt. Eddig nem is lenne baj mert gondoltam rámegyek hogy indítsa újra, amit meg is tesz, de megint leáll. Ha magát a gépet indítom újra, akkor egy pár pillanatig működik, de utána megint leáll. Itt egy kép: és a kiírt szöveg is: Probléma-aláírás: Problémaesemény neve: APPCRASH Alkalmazásnév: explorer.exe Alkalmazásverzió: 6.1.7600.16450 Alkalmazás időbélyegzője: 4aeba271 Hiba ? modul neve: qedit.dll Hiba ? modul verziója: 6.6.7600.16385 Hiba ? modul időbélyegzője: 4a5bdad4 Kivételkód: c0000005 Kivétel ? eltolás: 0005c832 Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Területibeállítás-azonosító: 1038 További információk 1: a7aa További információk 2: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d További információk 3: a7aa További információk 4: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d Próbáltam a Google-t is, de nem találtam sok értelmes dolgot. szerk.: a probléma megoldódott, a haali media splitter kavart be 2 letöltött flash fájl miatt ami az asztalon volt.
  5. újabb kérdésem lenne Például azt hogy oldom meg hogy van három szám vagy szín mondjuk az mindegy. És véletlenszerűen kiválaszt egyet a 3 dologból.
  6. T.Sz.v2

    Hálózati problémák

    A router az hálózat? Az a gondom hogy van egy Gigabyte Aircuriser G routerem és ma reggel bekapcsoltam a gépet, nemvolt net. Annyi volt csak tünetként, hogy a power LED zöld helyett narancssárgán világít, próbáltam a guglit de nem sok okosságot kaptam.
  7. Na de egy pillanat, ha beállítom az autoscrollt true-ra, attól még a kép ugyanakkorára méretezi át a panelt, mint saját maga, ChangePicnél.
  8. T.Sz.v2

    Milyen telefont vegyek?

    Szerintem, az operációs rendszer miatt, kevés programot tehetsz rá, meg a TouchWiz kezelőfelületnek vannak hátrányai, mondjuk a kamera egész jó, Nokiáknál jobb. Jó telefon hardverileg, csak mindaz rosszul van kihasználva. Ha ezek nem rettentenek el, akkor ajánlhatom.
  9. Köszi, most van egy kis kérdésözönöm, nagyon fel leszel tüntetve a progiban, egy html-es webdesignos csajnak készül. Na akkor, azt hogy oldom meg hogyha nagyobb a kép mint maga a terület akkor tegyen scrollbarokat? Mert próbálkoztam össze is jött de nem sitmmelt így próbáltam: Panel1.AutoScroll = True Panel1.AutoScrollMinSize = New Size(Panel1.Width, Panel1.Height)
  10. Na meg lenne még egy, hogy a kep elérési útját hogyan tudom módosítani úgy hogy a program már betöltődik?
  11. T.Sz.v2

    Szerelmes vagy jelen pillanatban?

    Hát szerintem igen, de most Litvániába megy az illető. Sajnos, de neki legalább jó lesz.
  12. Kicsit komplikáltabb kérdés Azt hogy oldom meg hogy van egy kép és róla egy "Ecset" vagy nem tudom mi segítségével az éppen annál a pixelnél lévő színt kiválasztom?
×
×
  • Create New...