Jump to content
PirateClub.hu

Tónó

Veterán
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Tónó

 • Rank
  Jómunkásember
 • Birthday 02/03/1969

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Hajdúszoboszló
 1. Tónó

  Mennyire vagy meleg?

  30% Oh baby...
 2. Tónó

  Sony Ericsson Satio

  Csak én vagyok ilyen perverz állat, hogy csak telefonálni akarok a telefonnal? Jó a kütyü, de egy notebook árát biztos nem tolnám bele.
 3. Tónó

  Bajnokok Ligája

  B@kker, ha nem vigyázunk, akkora zakót kapunk, jó lesz télikabátnak... 0-3
 4. Tónó

  Méret a lényeg vagy a vastagság?

  Én úgy gondolom, a méret leginkább azért fontos, hogy kipróbálhassatok olyan pozíciókat is, ami rövidebb célszerszámmal lehetetlen. Pl. néhány álló helyzet. De kisebb mérettel is megtalálhatjátok a nektek kényelmes variációkat egy kis kreativitással.
 5. Tónó

  RTL Híradó - Borzasztó kiadás

  Nem volt kis meló, gratulálok!
 6. Tónó

  Magyar pottyantós WC vs. Angol WC

  A XXI.sz-ban már elég perverz a Fa Sz@róka (F@sz@ Róka), bár a Userek meghagyják tartaléknak a benti mellé. Egyszer láttam egy hibridet, a kert végében állt classic léces burkolattal, belül fajansz, és vízöblítés. Lidérces volt, nem kicsit... Ha nincs a közelemben angol wc, akkor tartalékolok. '87-ben Bulgáriában a kempingben az összes magyar sorban állt az egyetlen üléses alkalmatosságnál, mert a többi lábnyomos-kapaszkodós volt, ami kellő mennyiségű Szlincsev Brjag vagy Pliska elnevezésű bolgár konyak elfogyasztás után élet-, és közröhej-veszélyes volt.
 7. Tónó

  Peugeot vagy Citroen?

  Nekem Citroen-em van, a rémhírekkel ellentétben semmi bajom vele. Eddig benzin, olaj, víz volt az összes szükséglete. Most 9 éves. Ezerszer kényelmesebb, mint a német kocsik.
 8. Igazán megtehetnénk már azt a szívességet a földnek, hogy kipusztulunk végre, a lehető legkevesebb kárt okozva. Kincset kaptunk, de nem jól gazdálkodtunk vele. Szerintem is III. VH.
 9. Igen, de nem három, hanem ötágú csillagban... A kollégájának 220D volt, ZA 00-03, és ZA 00-04 rendszámmal. Furcsa volt, mikor megérkeztek dolgozni.
 10. Apám '75-ben hozott egy állólámpás 240D-t, kisebbfajta istenség volt vele... Bár furcsa ízlése volt az öregnek, piros volt, fehér bőr belsővel.
 11. Tónó

  Kia Pro-cee'd

  7 év garanciához 7 év szervízfiztési kötelezettség is jár. De ettől függetlenül nekem is tetszik. Jelenleg három versenyző van: Renault Megane Grantour; Hyundai i30 kombi, és Kia ceed kombi. Ha mégsem új, akkor Mazda 6 kombi, vagy Toyota Avensis kombi. A franc sem tud dönteni. Kb. jövő tavaszra jön össze a cash, ha minden jól megy. Hitelt nem veszek fel!
 12. Tónó

  Melyik a kedvenc zeneszámod?

  Mike Batt - Lady of the Dawn
 13. Tónó

  Hülye körlevél 'a la MyVIP/IWIW

  Miért, nem igaz? Óóóóó, pedig én úgy bíztam benne! ...ennyi lámát! Csak humanoid életformát öltöttek.
 14. Az új 2007-es Office már kiszűrte, de a 2003-as még "tudja".
 15. Tónó

  Debrecen

  Szerintem is a lehetőségekhez képest nagyon jól fejlődik a város, Kósa mindent megtesz érte. Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Debrecen!
×