netmesterke Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Üdv mindenkinek! Ide jöhetnek az SX4-gyel kapscolatos dolgok. Kinek mi a véleménye eme járműről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netmesterke Posted Március 20, 2007 Author Share Posted Március 20, 2007 Eddig ok! Sztem kicsit drága, de nagyon jó kis autó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 jaja rendbe van csak az ára borsos................. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Egy Suzuki-hoz képest drága sztem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 én nem nagyon szeretem a suzukikat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 főleg, hogy ez egy fiat seidici elvileg, csak mutyuki emblémával... a fiat dízel egész jó benne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Szuzuki esikszét amúgy ez a modell tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 :lol: Suzuki esikszét!!! Hát mit mondjak a puzukit eléggé nem szertem!!Elkérnek ezért az esik4-ért 5milliót és még nincs benne összkerékhajtás!!Pff..... De egypként ami ebbe a modelbe megy 1.6.os dízel az PSA Dízel!! Hát igen ebböl is látszik hogy mennyire jó a Peugeit dízelek, hogy csomó márka PSA dízelt használ!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Szép autó! KÁR HOGY SUZUKI! [Virsligumiforevör! ] am. marhára nem csipem a suzukit...valahogy az nem autó! Inkább Trabant! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Igen sztem se igazán autó! És a suzukisok külön állatfajba tartoznak!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Putyin90 Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Nagyon pöpec az a galytörő az elején! A Suzuki szertintem óriáasit lépett előre anno az új Swifttel, most meg ez is!!!!!!! Ezaz Suzuki, csak így tovább!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Nem igazán tetszik a formája, de az biztos hogy a swift2 kiadásával kezdődően fejlődött mind motorikus mind formatervezés terén! 2010-es suzukit is ahogy elnéztem... hát nem semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Szép autó! KÁR HOGY SUZUKI! [Virsligumiforevör! ] am. marhára nem csipem a suzukit...valahogy az nem autó! Inkább Trabant! Ha tetszik, de nem szimpatizálsz a szutyukival (mint ahogy én se ), akkor ajánlom a Fiat Sedici-t. A két autó kb. ugyanaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VZita Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 A suzuki megint összehajtogatott egy autót kicsit drága Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 háááát, biztos nem vennék ilyet... van pár (új) suzukis ismerősöm, akik mondják, hogy ez mennyivel jobb mint a régi, és össze se lehet hasonlítani, de egész életemben bennem lesz, hogy a régi swift milyen volt, és ez alapján nekem soha nem lesz az álmom... sajnálom, ha ezzel megbántanék vkit... de ez van. (mellesleg ültem már új Swiftben, és fullra hátratolva az anyósülést sincs lábtér azt meg nem éreztem, hogy ahogy a reklám mondta "nagyon menne" vagy "nagyon jönne"...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Hi! Megjelent az SX4 Sedan verzió!Háát mit mondjak... eléggé szánalmasan néz ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Hát, nem valami szépség tényleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 lol Ennyi pénzért már autót lehet kapni!! És ahogy kinéz...mosolyt csal az arcomra!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Én még nem láttam műszaki okok miatt suzukit az út szélén állni, de láttam már német autót!!! A Dacia Logan sem egy sport autó, és mégis veszik, pedig arról is lehetne regélni. Ennyit a típusról!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Facenek lesz igaza!!!! Az előző hsz-ben skodára gondoltam...(Szerintem Face is csak dícsérni tudná a skodát) Lényegesen jobb az ár-érték aránya!!!ÉS arról ne is beszéljünk, hogy legalább szép is!!! Én is láttam már német autót az út szélén, de láttam már 20éves német autót, 200ezer kilóméterrel is,és semmi baja nem volt!Suzukiban nem sűrün fordul elő!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Szerintem szép és jó is, minden új autó általába az elején drága És azért ehhez hozzátennék h "nem szeretem a suzukikat azért mert trabant meg minden"! 1.azt szokták mondani h "papírautó" ehhez hozzátenném h nem úgy kell vezetni vele h összetörd! 2.Ford, Peuget nagy rakás semmi, van autópályás autómentő haverom állandóan szidja az ilyen fosokat, mert lerobbannak! A suzuki jó jó is lesz ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 erre nemtudok reagálni! am. én vagyok lpfan15! a japános kalapálás, nameg a sz*rért kérünk ennyi pénzt. ,,Én is láttam már német autót az út szélén, de láttam már 20éves német autót, 200ezer kilóméterrel is,és semmi baja nem volt!Suzukiban nem sűrün fordul elő!!!" és ez milyen igaz... Én két éve a suzuki motorját istenitettem, a teszkóbol kifelé jövet, amikor hallottam ogy az egyik csoda, nagyon de nagyon nem akar indulni! azóta kussolok... Azért jó hogy van egy ilyen autó, mert ezt a szegényebb réteg is meg tudja/tudta eddig . venni Most viszont elkérnek ezért a ****ért 5millát... könyörgöm.... ezért van az hogy Dacia Logant vesznek! ráadásul az MCV sokkal nagyobb mint ennek az esikszétnek a szedán változata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 hát inkább a Fiat emblémás Seidici-t venném azért egy Fiat csak Fiat. Am én is lehet inkább egy Dacia-t vennék nem egy szépségbajnok a belseje a külseje az tetszik és mégis csak Renault csoport tagja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunad Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Ez nem csak az újakkal van így. Miért kerül egy 15éves swift 900000be? És ez az "olcsó" szegény emberek autója, amiben egy facsemetétől kimúlik a fél családfa?? Az én német opel vectrám igaz még nincs 20 éves csak 15 de 433000 km (!) van benne jelenleg (gyári, bontatlan motorral) és nem a ledurrant darabokból való. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts