Jump to content
PirateClub.hu

Nokia 5310


Roland18
 Share

Recommended Posts

Ja amúgy én is fülhalgatóval halgattom van egy frankó kis philips fülhalgatóm,és a telefonon belőttem az eqvalizert frankón és nagyon frankó basszus van rajta.Nem próbáltam még sonyericsson walkman mobild de oda merném akármelyik mellé tenni az 5310-es nokiát mert szerintem jól beállítva és jó fülhalgatóval szól úgy mint akármelyik sonyericsson.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

amikor én megkaptam az 5310-est, akkor az a kétezer még húsz volt... ennyit nem adnék a "jobb" kameráért és a 3G-ért, mert egyik sem érdekel ;) ha érdekelne, akkor már Samsung F400, sokkal olcsóbb mint az 5610 és 3,5-es jack van rajta plusz a hangszórója valami állati :)

Link to comment
Share on other sites

sztem nem valami nagy dobás! Igaz tud mindent mi kell, de akkorsem. Többe kerül az "XPress Music" felirat miatt, de nem tud annyit, mint pl. egy Nokia 6300, ami pár ezer forinttal olcsóbb, és még szebb is! Plusz a két telefont különbsége az is, hogy a zenelejátszója a 6300-nak gyorsabb működésű, az 5310-nek lassabb (mintha kevés RAM lenne), az XPress Music dedikált lejátszó miatt.

Link to comment
Share on other sites

az 5310 kevesebbet tudna a 6300-nál? ugyanaz az S40 platform fut mindkettőn, csak az előbbin vannak zenegombok és egy szabványos csatlakozó a fülesnek, én ezeket nagyon hasznosnak találtam; szerintem ezért megéri kicsivel többet fizetni :)

a külsőről pedig annyit, hogy az teljesen szubjektív dolog ;) elismerem, a fémház klassz dolog, de nekem a feketés jellegű külső jobban bejön

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem is ilyen telóm van(kékbe) :)

november végén kaptam, Jó kis teló tudása elfogadható(Szép,és lapos)

Szerintem kicsit giccses ;) Nincs vele bajom,csak nagyon kell rá vigyázni(karcok és egyéb apróságokkal.

Nekem a 6 os gombomon letört egy kis darabka(nyomkodás közbe) ;)

Ami még nagyon bejött rajta a 16 millió színárnyalat, Külön Usb port,és a 3,5 JackDugó.

Zene tudása szerintem jó,Bővítés szempontjából is. Olcsobb bele a memkártya is :P

 

Apropó! Valaki tudja hogy hogy kell leszedni az előlapot róla??(nem merek késsel és egyébbel nekiesni :P

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nekem is ilyen telóm van.

Még szeptember folyamán vettem.

Nagyon jó telefonnak tartottam, tartom most is. Igaz, egy vmi feltűnt rajta még régen. Lefagyott a zenelejátszó. Nem tudtam hovatenni a témát... (elég gázos volt Olaszországfelé féluton, h nem tudtam használni a telót, mert benne volt a memókártya, aztán lefagyott. Ha nem volt benne, akkor jó volt. Erre leformáztam... zene nélkül maradtam.)

Ezt követően még voltak ilyenek... ellenben akkor már csak a zenelejátszó fagyott, majd újra jó lett. Ekkor nyomtam rá 1 szofterfrissítést, amit a Nokia Software Updater nagyon konkrétan megoldott.

Azóta igen zsiráful müxik. Szal aki ilyet tapasztal, az nyugodtan nyomjon 1 friss szoftvert rá.

Ami megfogott a telóban: 3,5 Jack, meg maga a kinézete, tudás... stb

Egy dolog volt, amit aztán sikerült orvosolni, h nem tudtam olyan riasztást beállítani ébresztőóránál, h csak rezegjen. (Kollégium miatt...párna alatt)

Aztán fogtam 1 zenét, megvágtam lett 8 sec-es, ,,lehalkítottam" <==Nem tom a pontos megfogalmazást. A lényeg: Nem hallasz semmit., aztán azt állítottam be, ébresztő hangnak. Így csak simán rezeg :D

 

És az miért van, h 1 megánál nagyobb alkalmazásokat nem tok rátenni?

 

Üdv:

G

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ide is beírom, hátha :)

szóval zenehallgatáshoz egy sony-s fülest használok a gyári átalakítóval, amin van egy gomb, ez ugye rövidebb nyomásra számot vált... hosszabb nyomásra sajnos felhoz nekem egy hangtárcsázós hülyeséget, majd kidob random 5 nevet a telefonkönyvből, ezekből egyet fel is hív egy pöpp várakozás után. mivel az 5 név közül 2-3 majdnem mindig ugyanaz, ezért pár osztálytársamat már elég sokszor felhívtam, feleslegesen :\

szoftverfrissítés nem segített...

a probléma elég régóta fennáll, nagyon idegesítő, szóval akinek bármilyen elmebeteg véleménye vagy tapasztalata van, az írja csak le, örömmel fogadom :)

 

épp ma vettem észre, hogy jéé van egy nokia bolt a városban, eddig azt hittem nincs. bementem, megmondták törődjek bele, hát beletörődöm :\

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

sziasztok.az lenne a kérdésem hogy:ilyen nokia 5310 et kaptam és kártyafüggetleníteni szeretném csak nem tudom hogy kelll,mobil boltokba meg 8000-10000 ér csinálják meg ,pedig csak 10-20 számjegyü kodot kell beütni mivel régebben 1 2 telomat én is igy ütöttem ki...tehát a kérdés hogy van valami progi amivel faxán ki lehet sütni a telot?

 

köszi előre is a válaszokat

peace

Dani

Link to comment
Share on other sites

Hát, ez a telefon nekem sem tetszik, és nekem is W610-em van jelenleg. Én azzal nagyon meg vagyok elégedve, de ahogy Roland mondta: Szerintem is a Sony Ericsson jobban megfelel a zenehallgatós módra. Mindig hallgatom a W610-emen a zenét a buszon, és olyan jó a hangzása, hogy a zenéből mindent hallok, de amit mások mondanak, azt nem. Szerintem Roland, ha igazán szereted a zenét, és szeretsz is zenét hallgatni a mobilodon, akkor ne vedd meg ezt a Nokiát, maradjon a Sony Ericsson! ;)

Link to comment
Share on other sites

Én nem tudom miért kell így lehúzni szegény nokia 5310-et szerintem nagyon jó kis telefon,én a legutóbbi szoftverrel vettem és semmi gondom nincs vele,elősször én a sonyericsson w890-et nézegettem de nem bántam meg hogy ezt vettem.Nem tudom mindíg annyira dicekednek a sonyericsson tulajdonosok hogy ilyen hangzás meg olyan hangzás,hát jobb ha tudják ha jól be van lőve az Equalizer és van hozzá egy pöpec kis fej vagy fülhalgatód akkor szól úgy mint egy sonyericsson,ja és van viszonyítási alapom mert próbáltam hangzásra egy drágább fajta sonyericssont.Ja és az a lényeg a gyári fülhalgatója szart se ér de a telefon az tuti nagyon.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

szili_x14 hagyál már a hülyeségekkel minek bele a wifi,meg az s40-es szoftvernek sincs semmi baja nállam példáúl tökéletesen működik 8.32-es verzió van fent az én telefonomon és tudni kell hogy a legelső verziós szoftverekkel volt sok gond inkább pl 3.xx,utánna jött az 5.xx azzal már kevesebb baj volt.Nekem ahogy írtam 8.32 van és semmi gondom nincs vele se fagyás se semmi.Hameg wifit akarsz vegyél drágább telefont.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...