Jump to content
PirateClub.hu

Pityu

Veterán
  • Pontszám

    119
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Pityu

  1. Meg próbáltam meg csinálni az aktiválást de hibát jelzett ennek lehet valamit csinálni?
  2. És ezt 180 naponta meg kell akkor ismételni?
  3. köszi a választ de nem vagyok dedós hogy ezeket ne tudnám,nem most kezdtem a gépezést ja és azt is tudom már hogy nem a gólya hozza a gyereket ))))))
  4. Nekem van egy packard bell laptopom ,fel raktam rá a leg újab outpost firewall pro tűzfalat,de ki akasztja a gépet és ki fagy windows7 van fent más laptopon meg aztali gépen normálisan megy,mi lehet a gond?
  5. Pityu

    Windows 7

    Nem ráérnek azzal a windows8-al nem tudom mi van mostanában a microsoftal,kiadta a vistát,azzal befürödtek,bár személy szerint kevés gondom volt vele,utánna most a window7 ami friss és ropogós,bár én hónapok óta használaom az64bit RTM változatot és nagyon elégedett vagyok vele.Mi a francért nem engednek kibontakozni egy rendszert mindennek idő kell,lassan elérjük azt hogy évente jelenik meg új windows,és mindíg gépet kell frissíteni.
  6. Pityu

    Microsoft Windows 7

    Én nem tudom egy két emberke úgy ki van akadva hogy ez már a bolti verzió,én az RTM-et szedtem le a véglegeset,telepítettem magyarosítottam és hónapok óta tökéletesen működik,a bolti verzió sem tud többet,csak annyival hogy mostmár lehet a boltban kapni.
  7. Pityu

    Microsoft Windows 7

    csempész milyen tűzfalat használsz,mert én oupost security suite pro tűzfalat használok,és játékoknál nekem is kékhalálozott a windows7,ideges is lettem de nagyon.De végül rájöttem hogy a tűzfal okozza a galibát,mindenben jól szuperál a tűzfal,csak a játékok indításakor akad össze a tűzfal a windows7-el.Én úgy szoktam játszani hogy kikapcsolom a netet,és a tűzfal menüjében rákattintok a védelem felfüggesztésésre,és indítom a játékot,nem tudom hogy ez miért van ,de én nem mondom rá hogy kiforratlan,csak néha idegesítő,ami működött a vistánál,az itt nem működik,most konkrétan nem programokra gondolok,hanem bizonyos trükkökre,de jobban meg vagyok vele elégedve mint a vistával.És reménykedem hogy az újabb outpost tűzfal majd jobban egyezni fog a win7-el.
  8. Pityu

    Microsoft Windows 7

    Nekem is szokott lenni kékhalál játékoknál de én rájöttem mitől van,én outpost security suite pro tűzfalat használok,és egynémelyik játék össze akad vele és kékhalál,na most én úgy szoktam megoldani hogy az internet kikapcsol jobbegérgomb a tűzfal ikonjára,védelem felfüggesztése,vagyis ngyából kikitatom a tűzfalat és így nincs semmi probléma.De látom neked netes játékkal van gond azt meg tűzfal nélkül nem biztonságos játszani.
  9. Pityu

    Microsoft Windows 7

    nekem is csak a windows particióját látta de a másik vinyójét nem,de nekem úgy jött rendbe a dolog hogy az asus alaplapom cd-jéről felraktam a marvell 61xx drivert és újra indítás után megjelent minden partíció.
  10. Pityu

    Microsoft Windows 7

    Általánoságban szeretem a windows7-et,de az a szar hogy kicsit régebbi játék vagy újjab,de nem mindel de amelyik játék nem tetszik neki azzal kiakad kékhalállal,nem értem hogy ez mitől lehet,pedig ez a végleges változata a windos7-nek.
  11. Pityu

    Windows 7

    Gondoltam az egyik játéknak talán a carckje nem tetszik a windows 7-nek mert a másik gépemen az xp-n eljutottam odáig hogy a játék menüjébe eljutok és újra indul a gép,de amásik játék nem crackos csak setu.bat-os
  12. Pityu

    Windows 7

    Hát nekem néha nem tetszik a windows7,én a 64bit-es változatot használom.Eddig már két játék nem ment rajta hol ott azt írták hogy minden játék gyönyörúen fut,ráadásul 2009-es játékok,ez kicsit csalódás
  13. Pityu

    Microsoft Windows 7

    Én találkoztam egy játékkal ami nem ment,mégpedig 2009-es játék,a Death to Spies Moment of Truth,de lehet hogy csak a crack számlájára írható.
  14. Pityu

    Microsoft Windows 7

    Hali nekem lenne egy olyan gondom hogy böngészőnek a firefox a legújabb vant fent ez ugye 32bit-es és ha elindítom nyitok többet,meg az oldalakon belül lapokat akkor piszok lassú lessz a gépem.A feladat kezelőben szoktam figyelni ilyenkor a cpu használatot meg a memóriát,a memória olyan 1,36gb körül szokott lenni firefoxozás közben,de tegnap több lap és oldal volt megnyitva,a cpu használat piszkosúl ingadozott volt olyan 100%-on volt,a memória használat elérte a 2gb-t piszok lassú lett az egész rendszer.Na most próbáltam a firefoxnak a 64bit -es változatát a mienfield-et azzal ilyen probléma nem volt de az meg a flash dolgokat nem jeleníti meg,mert nem támogatja a az adobe a 64-bites böngészőket.A vistán is volt lasulás a firefoxtól de ennyire nem,ja és nem tudom hogy vajon csak a firefox a ludas vagy még akár más program is. A windows:Windows7 x64 ultimate A gépem Asus p5q Intel E8400 dualcore 4gb ddr2 ram 800mhz Nvidia gainward 9600gt 512mb ram
  15. Pityu

    Windows Vista

    Gabi89 én sosem mondtam hogy káros ha feltelepíti az ember az sp2-őt,én csak azt mondtam hogy feleslegesnek tartom,meg majd úgy is lessz vistába integrált sp2.Nekem már egy féléve fent van a windows vista 64bit,a biztos hogy jobban bírja mint az xp de azért néha ez is szokott lassú lenni,de legalább jobban bírja a strapát.
  16. Pityu

    Windows Vista

    A véleményem szerint tök felesleges feltelepíteni az sp2-őt a vistára de te tudod nem lessz jobb semmivel sem.Amúgy meg nézegettem az oldalt amit belinkeltél elgondolkodtam azon vajon nem abba köt bele a telepítésnél hogy nem eredeti a windowsod.Valami olyxasmit is ír ott az oldalon hogy távolítsd el az sp1-et a windowsrol és utánna rakd fel az sp2-őt.Mivel és hogyan van crackelve a vistád? Innen le tudsz tölteni egy cracket amivel megpróbálhatod felülírni az előzőt,vagy egy friss vistát telepítessz és ezzel crackeled. http://addat.hu/18556801/Vista-SP1-Loader-3.0.0.1-to-All-x86-and-x64-Version.rar.html
  17. Pityu

    Windows Vista

    Én erre csak egy valamit tudok mondani akár buherált a windows akár eredeti mindíg szarakodik valamivel,tapasztalatból mondom.
  18. Pityu

    Nokia 5310

    szili_x14 hagyál már a hülyeségekkel minek bele a wifi,meg az s40-es szoftvernek sincs semmi baja nállam példáúl tökéletesen működik 8.32-es verzió van fent az én telefonomon és tudni kell hogy a legelső verziós szoftverekkel volt sok gond inkább pl 3.xx,utánna jött az 5.xx azzal már kevesebb baj volt.Nekem ahogy írtam 8.32 van és semmi gondom nincs vele se fagyás se semmi.Hameg wifit akarsz vegyél drágább telefont.
  19. Pityu

    Windows 7

    Na mivan a windows7 is rendelkezik bosszantó tulajdonságokkal mint a windows vista
  20. Pityu

    Nokia 5310

    Én nem tudom miért kell így lehúzni szegény nokia 5310-et szerintem nagyon jó kis telefon,én a legutóbbi szoftverrel vettem és semmi gondom nincs vele,elősször én a sonyericsson w890-et nézegettem de nem bántam meg hogy ezt vettem.Nem tudom mindíg annyira dicekednek a sonyericsson tulajdonosok hogy ilyen hangzás meg olyan hangzás,hát jobb ha tudják ha jól be van lőve az Equalizer és van hozzá egy pöpec kis fej vagy fülhalgatód akkor szól úgy mint egy sonyericsson,ja és van viszonyítási alapom mert próbáltam hangzásra egy drágább fajta sonyericssont.Ja és az a lényeg a gyári fülhalgatója szart se ér de a telefon az tuti nagyon.
  21. Pityu

    Nvidia driver

    Nekem a probléma se a kártyával se a driverrel nem volt mint ez a végére kiderült hanem a hálózati kártya okozta a gubancot.
  22. Pityu

    Windows Vista

    Nemrég a windows vista ultimate x64-et raktam fel és nem tudok rájönni hogy mi a francér ketyer állandóan a winchester.
  23. Köszi a segítséget dadus holnap megpróbálok egy két dolgot és majd leírom hogy mi az újság.
  24. Helló Dadus majd megpróbálom feltenni azalaplapi cuccokat is,de azon is jár a fejem hogy nem e a windows feltöréséhez vezethető vissza a hiba.Már két fajta cracket próbáltam csak a vista loader-t nem próbáltam még.Találtam egy ilyet Vista SP1 Loader 3.0.0.1 to All x86 and x64 Versions.Szerinted ezzel merjem feltörni vagy mivel?
  25. Helló dadus na szombaton visszahoztam a gépet a szervízből,hál istennek nem került pénzbe.Azt mondták hogy le lett tesztelve nálluk tökéletesen működött azt mondták le is frissítették a videókártya drivert,azt mondták biztos az volt a baja,hazahozom összerak bekapcs azonnal kékhalál bekapcs ismétlés még négyszer kékhalál,na mondom jól megcsinálták.Most ledúrtam az egész windowst töröltem a partíciót és leformáztam a winyót win újra rak,mikor beléptem a windowsba akkor feltettem a legújjab nvidia drivert feltettem a 3DMark Vantage v1.0.1-et és a PassMark.PerformanceTest.v6.1.1018 és ezeket lefuttatam minden rendben lefutott.Majd felraktam egy játékot azzal is fut minden,nos mondom még csak az nvidia drivert raktam fel semmi mást se az alaplapi drivereket se más programokat és működik,ja és még a windowst se törtem fel csak a 30 napos liszenszel van mert arra is gyanakodtam hogy esetleg a crack tett be a windowsnak.
×
×
  • Create New...