Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

Hát nem kellett sokat várnod! :lol: A mai részben ki is derült amire kíváncsi voltál.... de nem lövöm le a poént. Urahara és Shinji Aizen ellen? Éééérdekes felvetés,de nem lehetetlen. Shinji támad, Urahara védekezik. Azt hiszem akkor ez lesz a felállás. De ez még elég messze van sajnos :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1) ... miket tud a kiscsaj :blink:

2) ... mit fognak kezdeni az egyesült 3 "gráciával"... :D

3) Szerintetek lesz majd Urahara+Shinji vs Aizen harc? ... egyszerre-e?!

 

Alloha :) Hü de rég jártam erre, nosztalgikus volt visszaolvasni 4 oldalt.

(1) - gondolkodtam már rajta hogy pölö Aizen képes volt az egykezes mimic-re (mikor lelép tousennel és a kis Gin-nel a régi(!) kapitányok lealázása után, vagy pölö Hatchi (a rózsaszin kupakos Vaizard) is képes volt vmi nagyon erösre a "kötelezö körök" nélkül is. Ha shinigami lehetnék, biztos h billentenék a mérlegen és kiegyensúlyozottabban használnám a Kudou-technikákat és a kardom a harcok során.

 

(2) - eléggé megaprította a népet a Chimera. Egyébként kitalátam egy láma viccet is :rolleyes: , én 2 percig kuncogtam rajta: ha 3 különleges Arrancar letépi karját és létrehoz valamit, az még mindig olyan erös csak mint 3 Arran-Kar.

 

3) - szerény véleményem hogy egyszerre biztos hogy nem támadnak rá. :huh: (nem spoiler, csak egyéni fejtegetés). Egyébként szerintem mindketten csak hozzájárulnak majd valami nagy dologgal (önfeláldozás?) hogy ichigo közelebb kerülhessen Aizen-hez és majd drága bohócunk győzi le. Szerintem

Link to comment
Share on other sites

ha 3 különleges Arrancar letépi karját és létrehoz valamit, az még mindig olyan erös csak mint 3 Arran-Kar.

Ez nagyon nagy!!! :D:lol::D:lol: Hát abban én biztos vagyok, hogy Ichigo fogja legyőzni Aizent !!majd!! De előbb még térjünk vissza a mostani szálhoz. Azért főkapitányunk megint eléggé magasan hordja az orrát. Roppant utálatos egy figura :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Nem elég, hogy majdnem meghalt az a 4 szerencsétlen, még sértegeti is őket! Hihetetlen. Lusta dög, csináljon ő is valamit!

 

Link to comment
Share on other sites

(...) főkapitányunk megint eléggé magasan hordja az orrát. Roppant utálatos egy figura :angry: Nem elég, hogy majdnem meghalt az a 4 szerencsétlen, még sértegeti is őket! Hihetetlen. Lusta dög, csináljon ő is valamit!

 

én se szeretem. Meg tudom érteni valamennyire az álláspontját ugyan :mellow: , hogy háttérből sakkozva neki sokkal elörébb kell gondolkodnia és a végeredményt szem elött tartva, a "vereség" opció nélkül, de a modorát én is utálom. Már a legelején ichigo legelsö "támadása"kor SoulSociaty ellen is feszegette a bicskámat a zsebemben. - - - Eskü egy Urahara féle Jare-Jare-vel megelégedtem volna. <_<

 

PS: ahhoz képest hogy "Kira" szó eredeti jelentése "hentes, vágólegény, gyilkos", egész szépen gyógyít :) Némi hasonlóságot vélek felfedezni Deidra-val (akatsuki member of naruto) a haján kívül is.

Link to comment
Share on other sites

Manga: Egyetértek, nagyon durva lett Stark. PrinceCherry szted mik azok a kezében? Amire mindenki gondol? Mert az eléggé nem illene bele az anime-be

 

Hát jól láttad azok

fegyverek...Méghozzá szám szerint 2.És mint késöbb kiderült azok a fegyverek csak Cero-t tudnak lőni

:o Egy Cero puska :P

 

Azért ez a filler kegyetlen húzás volt...Pont a legjobb harcnál <_< Számíthattunk már rá de... :(

Link to comment
Share on other sites

Azt kell mondjam nekem már fura volt, hogy ilyen sokat haladtunk hirtelen... már majdnem vártam, hogy mikor lesz filler, de persze én se örülök neki. De kárpótol a manga!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: jesszus szent ereje! micsoda részekhez értünk most. Mindenkinek kötelező!!!

 

 

Visszagondolva párral ezelőtti hsz-emre, ugyan az animeba nem nagyon, de Stark jellemébe annál inkább beleillik ez a harcstílus. Vélemény többiek?

Link to comment
Share on other sites

Végülis. Starkról sokmindent elgondoltam:D De télleg jól megcsinálták. Csak most elvileg 2-3 hónapos filler lesz:( De a manga megint kezd izgalmas lenni:D jöjjön jövhét péntek :D

Link to comment
Share on other sites

Én is érdekesnek találtam a 227. részt. Szerintem nem volt rossz, bár Ichigo és a többiek több időt is kaphattak volna ebben az epizódban, nekem úgy tűnt, hogy Mizorou volt a főszereplője és az ő szemszögéből látjuk újra a kezdeteket.

Viszont ami a legjobban tetszett az a következő rész előzetese, nagyon jónak ígérkezik. Rukia-t most láttam először ilyen ruhában...nagyon szééép! :)

Link to comment
Share on other sites

(...) szerintem ez a mai rész nem volt rossz. Igaz, hogy semmi nem történt benne, de tök poén volt... :lol:

Szerintem is poénos volt, nekem konkrétan akkor esett le a tantusz hogy ez visszaemlékezés, mikor megláttam Aizen-t szemüvegben. Addig azt hittem, hogy amig karakura town-ban harcol mindenki, addig a SoulSociaty-ba átmentett igazi verzióban hibát talál Mizorou és elkezd ráébredni hogy mik is mozognak a világban valójában :)

Link to comment
Share on other sites

Igen már én is kíváncsi voltam mi lesz ha ők találkoznak. De eddig még nem sok meglepődés, még csak Hisagi látta meg :) Azért 2-3 hónapon keresztül ne húzzák el ezt a fillert. Mondjuk nem tudom mit akarnak belőle kihozni... Nektek van tippetek?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...