Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Úgy van úgy van éljen sokáig Grimmjow :rolleyes: Bocsika a szünet miatt, kárpótlásul a zsenike aznapkutou-ját hozom:

 

Ashisogi Jizou

Használó: Kurotsuchi Mayuri

 

Shikai: „Kakimushire!” [hasítsd szét] – A kard egy aranyfejjé változik, melyből három penge áll ki. A pengék mérget hordoznak, mely megszakítja a megsebzett testrész és az agy közötti összeköttetést, de csak egy irányban. Az agy nem tud utasítást küldeni a testrésznek, de a testrész felől érkező ingerek eljutnak az agyba. Így a megsebzett ellenfél nem tudja mozgatni az adott testrészt, az onnan jövő fájdalmat viszont érzi.

 

Bankai: Konjiki Ashisogi Jizō [Arany Ashisogi Jiso] – Ashisogi Jiso egy hatalmas hernyóvá változik, melynek arany, emberfeje van, feje fölött egy „korona” lebeg. Száján keresztül lilás színű mérges gázt képes kibocsátani, mely megnehezíti a légzést és megbénítja az ellenfelet, majd szép lassan halálba szenderíti. Egyedül Mayuri, és „lánya” Kurotsuchi Nemu immunis a méregre. Mindemellett a hernyó „mellkasánál” éles pengék sorakoznak.

 

Sajnos már csak 2 van és véget érnek a zanpakutou leírások :unsure:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Szép napot mindenkinek! Meg is hoztam ma első, kedves vaizardunkat, Love Aikawa-t...

 

Love Aikawa

 

Love Aikawa a 7. osztag kapitánya volt. Ő egy magas sportos szemüveget viselő férfi. Afrikai beütéssel (egy átlagos fekete shinigami-ra hasonlít), és kocogó ruha (tréning) van rajta. Általában a hátán fekszik és közben Shōnen Jump vagy valamilyen a Lisa erotikus mangáját olvassa időtöltés képpen. Ő és Rose közeli barátok. Az ő zanpakutoja markolata szív alakú és titokban magánál tartja egy utazótáskában.

 

szív alakú markolat :lol::D

 

post-1198755-1236086952_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Embeeer! Ez mennyire...ostobán néz ki. Még ráadásul ez a szív markolat is.... katasztrófa:D Megérkeztem a holnapi rész előzetesével!!!!

 

A holnapi epizódban megismerhetünk egy új osztagot, mégpedig a 9. osztagot, ahogy azt a cím is mutatja. A cím pedig nem más, mint: "Muguruma 9. Osztaga Nekifog!". Semmi komolyat nem lehet róla tudni, talán annyit, hogy Mayuri "munkába áll":D

Link to comment
Share on other sites

Itt vagyoooook! Egy újabb vaizard-al mégpedig Hirako Shinji-vel! :rolleyes:

 

Shinji Hirako

 

Shinji Hirako az 5. osztag volt kapitánya, az ő hadnagya volt Aizen. Egy napon találkozott Aizennel és beszélgettek, végül Hirako megkérte Aizen-t, hogy legyen a hadnagya, de nem tudott a szemébe nézni. Mert Shinji sohasem tartotta saját társának Aizent, könnyeddén kivédte Aizen támadásait, végül egy hollow-á változott és később Shinji Vaizard lett. Shinji karaktere nagyon spamelo mivel a sorozatban vicces szituációkba kerül. Van egy nagyon kedves barátja (barátnője), Hiyori Sarugaki, aki mindíg leüti Shinji-t a szandáljával. Ő mindíg elmeséli az ő 'első szerelme' sztorit, de végül a lány mindíg pléhpofát vág gúnyos elutasítással (Shinji sohasem vette ezt az elutasítást figyelembe, még mindíg szereti Hiyori-t). Egy korábbi designban Shinji szerepelt az első fejezet plakátján is, nagyon tiszta terv volt a készítőtől (végül elvetették). Az anime legtöbb részében Shinji hasonlít III. Lupin-ra, ez az animátorok kedvelt részein meg is mutatkozik.

 

Shinji hollow maszkja olyan mint egy fáraó maszkja. Nagyon visszafogottan bánik hollow erejével, sima cero-t használ és könnyedén legyőzi Grimmjow Jeagerjaque-t. A videójátékokban a ceroját piramis formában lövi ki. Nem szokta felfedni Zanpakuto-ja igazi alakját, néha feltünő ruhákat visel. A kard markolata vörös. Nem mutatja meg kardja igazi alakját csak néha nagyon komplikált harcok közben mutatja meg igazi hollow erejét!

 

bleachhun.hu

Link to comment
Share on other sites

Srácok annyit tegyetek már meg, hogy a mangában történteket jelöljétek vhogy, hogy spoiler, majdnem sikerül mindig elolvasnom őket, de úgy megy előre le van lőve a poén... :(

Okok, bocsi zsepi :unsure:;) Mekkora volt már 209. rész! A 9.kapitánynak tök jó a zanpakutou-ja! Meg az egész ember tök jófej :D Asszem lett egy új kedvencem. Amúgy bleach221-en, vagy bleachhun-on is fent van délután már mindig, és este már felirat is van hozzá...

Link to comment
Share on other sites

Jó estéééét! Megjöttem a kövi vaizard-al!

 

Mashiro Kuna

 

Mashiro Kuna a 9. osztag kapitánya Kensei után szolgált. Valamiért kótyagos, szereti a retro ruhákat és a kicsi dolgokat, mint Orihime aki megbarátkozik Hachi-val és Kensei-el amikor a 13 őrosztaggal harcoltak. Általában fehér testhez álló ruhát visel, zöld szinű haja van. Mindíg régi, ódivatú ruhátkat visel, mint a 1970-es években a Japán TV-ben, amikor a tini és a gyerekkora játszódott. Shinigami egyenruhát és egyenes, nyúlós anyagot visel a karjain, rózsaszín hajráfot, és szemüveget hatalmas lencsékkel. Néha Ichigot Berry-nek hívja, így játszadozik a nevével.

 

Tokusatsu témában öltözködik, a hollow formája különböző medvéket tartalmaz egy Kamen Rider páncéllal. Meghosszabbított, páncélozott lábai és egy gömböjded szivecskés arca van, két antenna szerű szarvval a maszk tetején. Hollow formáját 50 óráig is fennt tudja tartani egyetlen alkalommal, ha hollow-vá változik. Ilyenkor nincs szüksége a többi Vaizard segítségére.

 

post-1198755-1236275335_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Én is azon gondolkodtam, hogy ki lehet aki megölte őket de én nem jutottam semmire. Most, hogy mondod Tousent valóban elgondolkodtató. De szerintem más lesz, mert ő még "kicsi" lenne ehhez. Bár nem tom, az biztos, hogy Muguruma ismeri :blink:

Link to comment
Share on other sites

A következő vaizard: ;)

 

Kensei Muguruma

 

Kensei Mugumura a 9. osztag kapitánya volt. Kensei egy fiatal, alacsony termetű alak, világosszürke haja és jópár darab pirszingje van. Neki is van egy 69 es szám, csak neki a hasán. Shūhei Hisagi inspirálta amikoris arcátlanul megvédte a fiatalabbat. Kosaras szerelést és pántos táskát hord küzdő cipővel. Összehasonlítva a többi Vaizard-dal, Kensei sokkal komolyabb karakter. Nagyon kis temperamentuma van és könnyen felbosszantható, főleg Mashino bosszantja fel.

 

Kensei zanpakuto-jának a neve Tachikaze. Ezzel hatalmas szeleket képes létrehozni és szó szerint "elfujja" az ellenségét a támadásával. Amikor normál alakban van a kard a markolata H alakú. A shikai formában visszaalakul egy túlélő/verekedő késsé. Amikor használja akkor egy erős tűz energia szabadul fel a pengéjéből. Hollow alakja nagyon emberi, henger alakú és hátul a válláig ér. A vállától 6 kisebb nyúlik ki hátra. Csontszerű pajzsa van a felkarján, és két plusz borítja az öklét. A maszkja inkább egy hokimaszkhoz hasonlít, de körben 6 szem is körülveszi a fejét.

 

Amúgy szerintem nem Tousen volt... :unsure: de nincs tippem, hogy akkor ki

Link to comment
Share on other sites

1) Kensei Muguruma (...) Hollow alakja nagyon emberi, henger alakú és hátul a válláig ér. A vállától 6 kisebb nyúlik ki hátra. Csontszerű pajzsa van a felkarján, és két plusz borítja az öklét. A maszkja inkább egy hokimaszkhoz hasonlít, de körben 6 szem is körülveszi a fejét.

 

2) Amúgy szerintem nem Tousen volt... :unsure: de nincs tippem, hogy akkor ki

 

1)) - vizualizálom nektek, mert elsöre nekem (se) ment :)589079-1212249956_super.jpg

 

2)) - szerintem se Tousen, inkább Aizen. Grimmkun, emlékezz csak vissza hogy psp-n volt Aizennek a "fekete doboz" támadása, olyan egyharmados életlevonással. Nem volnék meglepve ha ez(!) lett volna most az animében.

Link to comment
Share on other sites

- hát lehetséges, de azért vannak kételyeim.

a.) Aizen még csak hadnagy, és emlékezz, mikor megszöktek Soul Society-ból akkor mondta neki Tousen, - mikor használta a fekete dobozt - hogy "...egy 9-es szintű támadás csak így egyszerűen?" vagy legalábbis valami hasonló. Szerintem hadnagyként azért még nem volt erre képes... :blink:

b.) a doboz egyszerűen ráesik az ellenségre, ez meg beúszott, lassan vette körül Muguruma-t! :unsure:

 

- de vannak pro érvek is:

a.) biztos vagyok benne, hogy Aizen már hadnagyként is tervezett valamit

b.) Gin-t már az előző részben "felfedezte"

 

Mindenesetre érdekesnek dolgoknak nézünk elébe. Összességébe örülök, hogy ezeket a részeket megmutatják... :D Jó a kép, tetszik én se tudtam először elképzelni, hogy mi ez a 6db "izé"

 

Hamarosan új mappa a webalbumban!!!

Link to comment
Share on other sites

Utolsó előtti zanpakutou leírással értekeztem :( :

 

Sougyo no Kotowari

Használó: Ukitake Jushiro

 

Shikai: „Nami kotogotoku waga tate to nare, ikazuchi kotogotoku waga yaiba to nare!” [váljon minden hullám pajzsommá, minden villám kardommá] – A kardból két külön kard lesz, melyek a markolatuk alsó végénél össze vannak kötve. A kötélen, mely egyesíti a két kardot, 5 amulett lóg. A pengék átlagos Katana-hoz hasonlítanak, de a markolathoz közel a penge fokáról egy-egy kisebb penge nyúlik hátra. Képességeit nem ismerjük…

 

Bankai: még nem láttuk :(

 

Várjuk az új albumot :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Kövi vaizard....

 

Rōjūrō Otoribashi

 

Rōjūrō Otoribashi, Rose-zal együtt a 3. osztagba tartozott. Ő a kapitánya volt az osztagnak. Körülbelül egy évig volt kapitány Urahara Kisuke után. Ő egy nőies, hosszú, göndör szőke hajú fordos-bodros pólót visel. Nagyon szereti a zenét, és szokott beszélni Love-val az új előadókról és sokszor játszanak egy tuningolt gitárral. Rose-sal néha csapatot alkotva, irritálóan énekelnek Love-val együtt a manga szerint. A zanpakuto-ja markolata gyémánt alakú beméjedésekkel díszített, gyémántfényesen ragyog.

 

Képet sajna nem találtam róla, bocsi mindenki :unsure::(

Link to comment
Share on other sites

Kövi vaizard.... Rōjūrō Otoribashi

(..) képessége:

It can be assumed he is a gifted swordsman as he was certain he could deal with Kensei in his hollow form without releasing. Vagyis olyan tehetséges kardforgató, hogy Kensei hollow formájával is elbírt, saját átalakulása nélkül. :blink: woah, ez is sok túrógombócot evett akkor.

Link to comment
Share on other sites

Jó bocsika Otoribashi-ért nem tudom miért, összekevertem.. :unsure: De itt van egy ismerősebb vaizard>>>>

 

Hiyori Sarugaki

 

Hiyori Sarugaki egy hadnagy volt a 12. őrosztagban Kirio Hikifune és Urahara Kisuke alatt. Úgy nézett Hikifure-ra, mint ha az annya lett volna és irritálta amikor Urahara kijavította a mondanivalóját. Hiyori egy apró szőke hajú lány egy vad temperamentumos és feltűnősködő gyerek. A haja csatokkal díszített és piros (rózsaszines) kocogóruhát (tréninget) visel amik gazdagon vannak díszítve leginkább kanji írásjelekkel amik a nevét (jelentáse "majom") ábrázolják. Az arcán mindíg vad tépőfogak vannak a szája bal oldalán. Hiyori elutasítja Shinji Hirako-t, általában lerúgja őt a szandáljával vagy élő pajzsnak használja kegyetlenül. Amikor még hadnagy volt akkor nem volt ilyen ellenszenves Shinji-vel szemben.

 

Hiyori egy hosszú szarvat visel a hollow maszkján és, mint minden Vaizard ő is segít Ichigo-nak, hogy uralja az erejét, az alatt a 69 perc és 2 másodperc alatt. Hiyori zanpakuto-ja egy sima tsuba-val dekorált, kicsi szivekkel díszített, kontrasztos, és egyáltalán nem lányos. Általában a jobb vállán viseli a kardját, mint Ichigo. A hollow maszkja egy átlagosan nagy hollow maszk nagy és rózsaszínű csikokkal van díszítve a tetején.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hát ez is elérkezett... az utolsó zanpakutou-val jöttem :unsure:

 

Nejibana

Használó: Shiba Kaien (meghalt)

 

Shikai: „Suiten sakamake!” [szabadítsd fel a mennyek vizeit] – A penge egy három-ágú szigonnyá változik, mely képes vizet teremteni, és manipulálni azt. Több képességére még nem derült fény…

 

Bankai: láttuk ugyan, de már csak akkor, mikor espada volt.

 

Hát ennyi lett volna, ha találok még akkor persze megosztom veletek :)

Link to comment
Share on other sites

Itt jövök a holnapi rész előzetesével!!!!

 

A holnapi rész címe nem más, mint: "Hiyori meghal? A tragédia kezdete!". Az előző rész folytatása mellett új cselekmény is kezdődik. Megjelenik még egy ismert személy, és ha minden igaz, a közeljövőben jön a Turn Back The Pendulum izgalmasabb része... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Nekem nem tetszett ez a rész :unsure: túl sokáig kell várni, hogy kiderüljön minden :D Na de addig is itt van egy újabb vaizard:

 

Hachigen Ushōda

 

Hachigen Ushōda, becézve Hachi egy fizikailag óriási Vaizard. Ő egy hadnagy volt a Kidó rendfenntartó alakulatban Tessai Tsukabishi alatt. Egy zöld tuxedo-t (ruha) és egy fekete keresztet visel a rózsaszín haján. Amikor shinigamiként harcol, a haja stílusa megváltozik és a keresztek megnőnek és megjelenik rajta a rendfenntartó alakulat jele. Az ő specialitása a védőpajzsok emelése, és azokat mindíg használja (nagyobb erővel persze) Vaizard alakjában. Több, mint 99 védőpajzsot tud emelni. De van olyan pajzsa is ami kísértetiesen hasonlít Orihime pajzsára. Hachi mindíg méretétől függetlenül nagyon udvarias és kedves, nagyon élvezi Orihime társaságát. A zanpakuto-ja H alakú markolattal és körkörös díszekkel van ellátva.

 

post-1198755-1236956144_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...