Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

W á á á ááá XD kiszabadultam a szobafogságomból gyerekek, vége a vizsgaidöszaknak :D Huh, már netes elvonási tüneteim voltak, meggyülöltem az összes szobasarkot és minden papírt amire írva vagyon...

 

bepótoltam a bleach lemaradásom és visszaolvastam a fórumot is hogy miröl maradtam le. Bleach még oké, valahogy stílszerü volt hogy sírós-képü Ulruquiora annyit nyög be hogy "Koi, kurosaki ichigo" - de hogy ott vége is legyen? áh, disznóság.

 

Na de amin még jobban csodálkozom hogy olyan mintha haldokolna a fórum. Ti is vizsgáztatok vagy mi a szösz? röpködnek a költöi kérdések semmi válasszal hogy "vajon gin mikor lesz, vajon grimmjow mikor lesz újra 100%" - ugyan már. Aki olvas mangát az vagy nem akar, vagy nem tud spoilerezni. De a fórumot ne csak Grimm-kun kéne hogy életben tartsa :)

 

(1) ki merre jár még máshova is bleach fórumra? hozzatok onnan érdekességeket :P

 

(2) gondolt már valaki arra hogy a kardok cubáját vizsgálja? (lábjegyzet: markolat és penge találkozásánál a tenyérnyi vas) Vannak lapok neten ahol effektive olyan kardokat lehet megrendelni. Mindenki hallott már róluk és azért nem láttam még a fórumon senkitöl megemlitve? ... vagy mutassam is? :D

 

(3) a zanpaktou magyarázatok/fordítások el-elmaradoztak :( pedig rettenet élveztem öket. Pláne mikor van magyar1 és magyar2 fordítás is :D

 

gyerünk, gyüjtsetek valamit, tegyétek a közösbe, - - - vagy osszatok le a kifakadásomért, gorombáskodjatok moderált módon úgy hogy meg is köszönjem: de legalább élete lesz a fórumnak. Közgázos haverom mondta egyszer hogy "a negativ reklám is reklám".

 

végsö szösszenetként itt van egy meglepi kép, csak hogy szörnyülködjetek:

 

Bleach_GB_fanart__Girl_Power_by_Rivania.png

Link to comment
Share on other sites

Üdv újra ichimaru-sama ;) A hozzászólásodat olvasva lázasan keresgélni kezdtem zanpakutouk után, és találtam is elég sokat. Szépen kiveséz mindent, minden kardról, az elsőt most meg is osztom veletek:

 

Benihime

Használó: Urahara Kisuke

 

Shikai: „Okiro!” [ébredj] – Egy egyenes, széles, fekete penge. A markolat egy darabig egyenes, de az utolsó kb. 5 cm-nél 45°-os szögben a penge éles része felé elhajlik; díszített, különböző szalagok lógnak rajta. A „Nake!” [sírj/énekelj] szóra képes vörös energiahullámot indítani az ellenfél felé, vagy létrehozni egy "Chigasumi no Tate"-t [vér-köd pajzs], ami felfogja az ellenfél támadásait.

 

Benihime képes energia robbanásokat előidézni, amik egy cero robbanásának erejével vetekednek, emellett létre tud hozni egy vér-köd pajzsot hogy védje Uraharát. Mindkét technika a nake (ének) paranccsal aktiválható.

 

Bankai: még nem láttuk :unsure:

 

Úgy tervezem, hogy minden nap megosztok veletek egy újabb kardot. Ichigoét szándékosan nem fogom berakni, mert arról már sokat hallottunk :D

Link to comment
Share on other sites

Hi all!

Látom mindenki benne van a témában így próbálok tőletek is segítséget kérni!

A napokban leszedtem az 52 szinkronos részt és hát nekem is megtetszett az anime :)

Ennek folytatása végett fájlmegosztókról próbálom megszerezni a hiányzó részeket! Ám már a feliratnál megakadtam mivel dvd minőségben szedtem a 72. részig és a hozzá tartozó felirat csúszik :S azzal még nemis lenne baj de a 73-74. rész ami fennt van sok fájlmegosztón az valójában a 90. rész.

 

Ennek folyamán kérdésem ki honnan szedi a részeket és persze hozzá a jó minőségű feliratot??!

És az sem lenne utolsó szempont h ne egy gagyi TV-RiPes felvétel leen :)

 

Rem vki tud segíteni mihamarabb mert lázban vaok h már 203. rész is van és sehol nemjárok még tőle :D

 

Ichimaru-Waving.gifIchimaru-Gin.gif

Link to comment
Share on other sites

Hi LeTSg0!

Ha az összes rész kell (vagyis onnantól ahol tartasz) akkor ajánlom a CTAnime-t. A részek fent vannak végig, igaz felirat nincs hozzá. Azt megtalálod az animeaddicts-on. A linkek pedig:

 

http://www.ctanime.info/news.php

<<< regisztrálsz és már tölthetsz is ;)

www.animeaddicts.hu

<<< itt pedig a letöltések -> nem itt készült feliratok és ott lesznek. első résztől 202ig, a többit pedig majd ha eljutottál odáig ;):) (nem kell regelni)

Link to comment
Share on other sites

Köszi szépen ^^

De már hosszú ideje aktív tagja vaok az oldalnak :P A baj az vele h a 73-74. rész valójában a 90. :S mondjuk felhúztam magam és megnéztem videán. xD ( Bár mivel gyűjtő vaok jólenne ha meglenne azis ^^ )

Apró gondom azzal h a felirat ami nekem van nem stimmelt hozzá, de a másik oldal nemrosz amit küldtél :P

 

Viszont úgynézem h a fórum aktív olvasója fogok lenni :D

Link to comment
Share on other sites

Jah a bleachexile-n már próbáltam, de hibának kiírja:

Our FREE downloads are down indefinitely. We are doing this so we can keep our downloads at the best possible quality. Donaters keep the site running so they are getting put first.

 

A jelentését tudom mi, de vmi ötlet arra h tudnám mégis leszedni ?? xD

De ha más nem marad a CTanime <3

 

Animébe kijön a 204. és mangával hol járunk ???

Link to comment
Share on other sites

Örülök, hogy megoldódott a probléma :) Bár már pár nappal ezelőtt, de frissítettem a webalbumot, felkerült egy Pirate 5 mappa... Valamint ha van rá igény, akkor majd teszek fel egy "Avatar" mappát is, amiben animált, 90x90-100x100-as gifek vannak. Csak jelezzetek vissza akkor please, hogy kell-e vagy nem.

http://picasaweb.google.hu/grimmjow01

 

A mangát legkönnyebben az uraharashopról tudod elérni, ott mindig fent van :rolleyes: Azért ezen a 204-es részen látszik, hogy csak időhúzás.... :D

Link to comment
Share on other sites

HMm flash képek ;)

1-2őt fel is használok a dvd borítók készítéséhez.

A jelenleg megjelent részeknek készítek Magyar dvd borítókat kb 12-13db körül lesz B)

Ha vkinek lesz rá igény majd felpakolom én is :P

Link to comment
Share on other sites

Én igényelném őket... :rolleyes: Valamint a mai "zanpakutou adag": Embeeeer. Azért mennyire durva, hogy Lurichyo csak focizni jött :lol::D

 

Mára Rukiáét hoztam nektek:

Sode no Shirayuki

Használó: Kuchiki Rukia

 

Shikai: „Mae!” [táncolj] – A kard formája megmarad (szabványos no-dachi), de az egész kard, beleértve a pengét, a keresztvasat és a markolatot is, fehér lesz. Továbbá a markolat a végéhez egy méteres fehér szalag kapcsolódik. „Some no mai, tsukishiro” [első tánc, fehér hold] – Rukia egy kört rajzol a levegőbe, a markolat végén található szalaggal. A kör területén belül minden megfagy, legyen az a földön, vagy akár az égen. „Tsugi no mai, hakuren” [következő tánc, fehér moraj] – Egy hatalmas jég-lövedéket indít el a célpont irányába. „San no mai, shirafune” [harmadik tánc, fehér penge] – Ezt a képességet Rukia akkor használhatja, ha Sode no Shirayuki pengéje eltörik. Lényegében jégből visszaállítja a fehér pengét, de persze csak ideiglenesen.

 

Bankai: még nem láttuk :(

Link to comment
Share on other sites

Üdv mindenkinek!

Mint lelkes Bleach rajongó nézelődtem a neten és találtam egy roppant kidolgozott játékot!

Nem tudom, hogy volt-e már:

 

www.bleachtactics.com

 

A játék a Naruto Arena nevű online-stratégiai játékon alapul, csak Bleach köntösben. Jelenleg még csak BETA stádiumban áll, de én még nem találkoztam hibával benne. Jó szórakozást hozzá!

 

Ui.: A játék angol nyelvű, tehát szükséges az angol tudás.

Link to comment
Share on other sites

Így voltam én is, de aztán rájöttem, hogy nem... :) A mai tanórán..... >>>> Abarai Renji zanpakutou-járól lesz szó:

 

Zabimaru

Használó: Abarai Renji

 

Shikai: „Hoero!” [üvölts] – Zabimaru átalakul egy különleges pengévé, mely lényegében „szelvényekből” áll össze, minden szelvényből merőlegesen kinyúlik egy penge, mindkét oldalon (a penge fokán is). A szelvényeket összekötő anyag nyújtható, így Renji-nek lehetősége van úgy használnia Zabimaru-t, mint egy furcsa ostort. „Higa zekou” [törött pávián-agyar] – Képes arra, hogy szétválassza Zabimaru szelvényeit, melyek egyszerre támadják az ellenfelet minden oldalról, de ez a technika igencsak megviseli Zabimaru-t.

 

Bankai: Hihiou Zabimaru – Zabimaru egy hatalmas kígyó-csontvázzá alakul, melynek csigolyái igencsak hasonlítanak a penge szelvényeire. Renji a farka végénél fogva irányítja Zabimarut. Bármikor képes szétválasztani, vagy éppen összerakni a „csigolyákat”, mivel azok pusztán reiatsu-val vannak összekötve (értsd: ilyenkor Zabimaru nem sebződik, mint a „Higake zekou” technikánál) „Hikotsu taihou” [pávián csont-ágyú] – Zabimaru egy reiatsu-ból formált gömböt lő az ellenfél felé.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ez igen :D Lazán tolod :D Grat hozzá

tételezzük fel hogy EZ(!) szólt nekem, az elözö hsz-ed meg "FeNe" játékához. Ha a reply gomb mellett a "Quote" gombot elöbb benyomod, akk idézed a hozzászólót s mindenki tudni fogja tisztán h mire reagálsz. ;)

 

Grimm-kun-nak amig volt PSP-je, vmi embertelen mennyiséget játszottam én magam is Bleach 4 és 5. játékokkal :D szépen fejlesztgettem a karaktereket, illetve 100% survival módban mindig magasabbra pakoltam a mércét ... mert ott az volt a lényeg hogy a választott karakterednek van egy dupla élete, a gép meg adja az ellenfeleket szintén dupla élettel egymás után, s ha legyöztél egyet akk adja a következö egészséges ellenfeled, de téged nem(!) gyógyít meg. A legjobb eredményeket Nnoitrával és Kenpachi-val értem el, azt hiszem 13 gyözelem volt a kakaó. Meg egész jó volt a vaizardoktól a tanto-késes katonakölyök.

Link to comment
Share on other sites

Am igen igazad van meg tisztában is vaok vele, csak én 5 percig szerkesztettem a szöveget amit leírtam és akk még nem volt ott a Te hozzászólásod :D

Lányegében ennyi történt.

Most h mondod a játékot én is betesztelem ;)

Link to comment
Share on other sites

A legjobb eredményeket Nnoitrával és Kenpachi-val értem el, azt hiszem 13 gyözelem volt a kakaó. Meg egész jó volt a vaizardoktól a tanto-késes katonakölyök.

Egészen pontosan a Heat The Soul 5ben a katonakölyökkel (27) :D De szó mi szó rengeteget hülyültünk mind a 2vel. Most már csak iPhone-ra kéne valami bleach játék és teljes a boldogságom. Bár az irányítás érdekes lenne... :D Kulcstartódra kíváncsi vagyok, majd meglesem... :rolleyes: Jó a kép amit beraktál... :D Holnap manga!! Talán kiderül, hogy mit akar Yammi:D :D

 

Szerintem én is megfogom lesni a játékot tüzetesebben is, amíg nem lesz valami rendes Heat The Soul pc-re!

Link to comment
Share on other sites

Ma Senbonzakura-ról tudhattok meg minden információt:

 

Senbonzakura

Használó: Kuchiki Byakuya

 

Shikai: „Chire!” [szórodj] – A penge széthullik ezer apró pengére, melyek olyannak tűnnek, mint a virágszirmok, persze jóval halálosabbak…

 

Bankai: Senbonzakura Kageyoshi – Byakuya kardját elnyeli a föld, majd ezer penge jelenik meg körülötte és ellenfele körül, melyek szintén apró „virágszirmokra” esnek szét. „Senkei” [vérfürdő] – A miniatűr pengék összeállnak kardokká, melyek körbeveszik az ellenfelet és Byakuyat. Byakuya képes irányítani a kardokat, egyszerre többet is. „Goukei” [forgás] – Az összes kard elindul a maga útján az ellenfél felé, kinek így esélye sincs a menekülésre. „Shuokei: hakuteiken” [befejező mozzanat: a birodalom fehér kardja] – Egy karddá egyesül az összes penge, Byakuya pedig szárnyakat kap. <<<< Ez érdekesnek hangzik... :):rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

„Shuokei: hakuteiken” [befejező mozzanat: a birodalom fehér kardja] – Egy karddá egyesül az összes penge, Byakuya pedig szárnyakat kap. :):rolleyes:

Ez érdekel engem, még nem mutatta meg ha jól emélxem. Olvastam pont most a mangát... :D Yammi megöli azt a nagyarcú fekete hajú arrancar csajt, aztán meg akarja ölni Inoue-t amikor issssss megjön...........

Ishida

:D

Link to comment
Share on other sites

Hi all!

Meglepődve tapasztaltam, hogy más fórumokon fogalmuk sincs az embereknek a Bleach atyjáról!! :rolleyes: :rolleyes: Így hát elkezdtem keresgélni és rá is bukkantam egy szép kis "életrajzra" amit most meg is osztanék veletek:

 

Művészneve Kubo Taito, de Kubotitenek is nevezik. Kubo Noriakiként látta meg a napvilágot 1977. június 26-án. A középiskolában kezdte a rajzolást, ahol az animeklubnak volt a tagja. Még ebben az időszakban készítette első mangáját, a Zombie Powdert, aminek első fejezete egyben debütáló munkája lett a Shounen Jump 1999-es 32-dik számában. Nem volt nagy durranás, a történet a 27. fejezetnél az érdeklődés hiánya miatt félbeszakadt (Shounen Jump 2000. 11. szám). Ezt ezután 4 tankoubanban adták ki. A manga témája főként a harc, története pedig különleges gyűrűk körül forog, amikkel fel lehet támasztani a halottakat.

 

Első, rövid életű munkáját követően egy új mangát készített, amit a kiadás reményében szintén beküldött a Weekly Shounen Jumphoz. Ezt először elutasították, mivel hasonlított a magazin egy nagy sikerű sorozatára, a Yu Yu Hakushóra. Bár a Bleach - mert erről lenne szó - kiválóan teljesített egy olvasói tesztcsoportnál, Kubót elcsüggesztette az elutasítás.

 

Ekkor Toriyama Akira (a Dragon Ball alkotója) egy megnyugtató és inspiráló levelet küldött neki, ami visszaadta önbizalmát hogy újra megpróbálja. Erőfeszítései nem vallottak kudarcot, a mangát 2001-ben kiadták a Weekly Shounen Jumpban. Hatalmas sikert aratott. Első tankoubanját 2002 január 5-én adták ki, 2005 március 4-én már a 16. kötetnél tartott és a történet még a mai napig fut a magazinban (2005). A mangát hamarosan számos országban kiadták, köztük franciaországban és az USA-ban. 2004 október 5-én pedig sugárzásra került az első anime epizód, majd az 52. részére (azaz 52 hétre rá) kikerült főműsoridőbe.

Miből lesz a cserebogár :lol: :lol:

 

Link to comment
Share on other sites

Én se tudtam semmit az "alkotóról" :lol: Bocsi, hogy kimaradt a tegnapi zanpakutou lecke, ma tudom csak prezentálni:

 

Suzumebachi

Használó: Soi Fong

 

Shikai: „Jinteki shakusetsu!” [öld meg ellenfeleinket] – Suzumebachi átváltozik egy egy-ujjas páncélkesztyűvé, melyet Sui Fong a jobb kezén visel. Az ujja hegyes, így képes vele támadni. Az első szúrás után egy „houmonka” [fullánk-kereszt] jelenik meg az ellenfelen. Még egy szúrás ugyanezen a helyen biztos halált okoz.

 

Bankai: még nem láttuk :(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...