Grimmjow01 Posted Június 24, 2009 Author Share Posted Június 24, 2009 Hát nem kellett sokat várnod! A mai részben ki is derült amire kíváncsi voltál.... de nem lövöm le a poént. Urahara és Shinji Aizen ellen? Éééérdekes felvetés,de nem lehetetlen. Shinji támad, Urahara védekezik. Azt hiszem akkor ez lesz a felállás. De ez még elég messze van sajnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Ez persze attól is függ, hogy ki ér oda előbb. Mert ugye azt már láttuk, hogy Shinjiék elindulnak, de Urahararól nem tudunk semmit. Amilyen lusta majd a végcsatákra befut De szegény Hisagi keményen kikap Allontól Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 1) ... miket tud a kiscsaj 2) ... mit fognak kezdeni az egyesült 3 "gráciával"... 3) Szerintetek lesz majd Urahara+Shinji vs Aizen harc? ... egyszerre-e?! Alloha Hü de rég jártam erre, nosztalgikus volt visszaolvasni 4 oldalt. (1) - gondolkodtam már rajta hogy pölö Aizen képes volt az egykezes mimic-re (mikor lelép tousennel és a kis Gin-nel a régi(!) kapitányok lealázása után, vagy pölö Hatchi (a rózsaszin kupakos Vaizard) is képes volt vmi nagyon erösre a "kötelezö körök" nélkül is. Ha shinigami lehetnék, biztos h billentenék a mérlegen és kiegyensúlyozottabban használnám a Kudou-technikákat és a kardom a harcok során. (2) - eléggé megaprította a népet a Chimera. Egyébként kitalátam egy láma viccet is , én 2 percig kuncogtam rajta: ha 3 különleges Arrancar letépi karját és létrehoz valamit, az még mindig olyan erös csak mint 3 Arran-Kar. 3) - szerény véleményem hogy egyszerre biztos hogy nem támadnak rá. (nem spoiler, csak egyéni fejtegetés). Egyébként szerintem mindketten csak hozzájárulnak majd valami nagy dologgal (önfeláldozás?) hogy ichigo közelebb kerülhessen Aizen-hez és majd drága bohócunk győzi le. Szerintem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 ha 3 különleges Arrancar letépi karját és létrehoz valamit, az még mindig olyan erös csak mint 3 Arran-Kar. Ez nagyon nagy!!! Hát abban én biztos vagyok, hogy Ichigo fogja legyőzni Aizent !!majd!! De előbb még térjünk vissza a mostani szálhoz. Azért főkapitányunk megint eléggé magasan hordja az orrát. Roppant utálatos egy figura :angry: :angry: Nem elég, hogy majdnem meghalt az a 4 szerencsétlen, még sértegeti is őket! Hihetetlen. Lusta dög, csináljon ő is valamit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 (...) főkapitányunk megint eléggé magasan hordja az orrát. Roppant utálatos egy figura Nem elég, hogy majdnem meghalt az a 4 szerencsétlen, még sértegeti is őket! Hihetetlen. Lusta dög, csináljon ő is valamit! én se szeretem. Meg tudom érteni valamennyire az álláspontját ugyan , hogy háttérből sakkozva neki sokkal elörébb kell gondolkodnia és a végeredményt szem elött tartva, a "vereség" opció nélkül, de a modorát én is utálom. Már a legelején ichigo legelsö "támadása"kor SoulSociaty ellen is feszegette a bicskámat a zsebemben. - - - Eskü egy Urahara féle Jare-Jare-vel megelégedtem volna. <_< PS: ahhoz képest hogy "Kira" szó eredeti jelentése "hentes, vágólegény, gyilkos", egész szépen gyógyít Némi hasonlóságot vélek felfedezni Deidra-val (akatsuki member of naruto) a haján kívül is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Júúúúúújjjjjjj!!!! Mennyire jó volt a mai mangaaaaa!!!!! Új fejlemény, de még milye!! :rolleyes: Kira-Ddeidra hasonlattal egyetértek, nagyon hasonlítanak egymásra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 26, 2009 Author Share Posted Június 26, 2009 Egyetértek Nelke! De Stark elég hamar rájött Ukitake módszerére:D És hogy meglepődött mikor beállított Wonderweiss (vagy mi a neve ) Izgi lesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Az a baj így a mangával, hogy az animet unottan nézem mindig végig, mert tudom mi fog történni. Remélem lassan elkezdődik valami látványos harc is,, mert akkor nem lesz ennyire unalmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Igen igen, a manga után kissé unalmas az anime na de majd most Amúgy ma láttam az egyik újságban, hogy a Győrbe focizik egy csávó, akinek az a neve, hogy !!!!Stark!!! Ilyen nincs és mégis van:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 (...) De Stark elég hamar rájött Ukitake módszerére És hogy meglepődött mikor beállított Wonderweiss (vagy mi a neve ) Izgi lesz... ... persze ha lelövöd a poénokat, akkor már nem lesz olyan izgi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Most néztem meg az animét! Remélem, hogy csak max 4 rész filler lesz:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Manga: Egyetértek, nagyon durva lett Stark. PrinceCherry szted mik azok a kezében? Amire mindenki gondol? Mert az eléggé nem illene bele az anime-be Hát jól láttad azok fegyverek...Méghozzá szám szerint 2.És mint késöbb kiderült azok a fegyverek csak Cero-t tudnak lőni Egy Cero puska Azért ez a filler kegyetlen húzás volt...Pont a legjobb harcnál <_< Számíthattunk már rá de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 2, 2009 Author Share Posted Július 2, 2009 Azt kell mondjam nekem már fura volt, hogy ilyen sokat haladtunk hirtelen... már majdnem vártam, hogy mikor lesz filler, de persze én se örülök neki. De kárpótol a manga!!!!! :rolleyes: jesszus szent ereje! micsoda részekhez értünk most. Mindenkinek kötelező!!! Visszagondolva párral ezelőtti hsz-emre, ugyan az animeba nem nagyon, de Stark jellemébe annál inkább beleillik ez a harcstílus. Vélemény többiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Végülis. Starkról sokmindent elgondoltam:D De télleg jól megcsinálták. Csak most elvileg 2-3 hónapos filler lesz:( De a manga megint kezd izgalmas lenni:D jöjjön jövhét péntek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 2-3 hóóóónap???? Ne már végre történne valami... de valóban, addig ott a manga Azért szöszi ex-kapitányunk meg tud érkezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Na szép. Minimális kis történés-maximális semmi De Stark nekem is egyre szimpibb lesz. Nagyon kemény stílusa van:D Nem tudom kivárni a következő 7 pénteket a mangáig:D Nem tud valaki egy kis spoilert?:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo1990 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 egyik legjobb anime persze a db után én innen szedtem le [DB] részek és maxal jönnek lefele ftp://ftp.anime-browser.com/___Free%20dow...All%20Episodes/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Márpedig muszáj lesz kivárni:D De már csak 3 nap és megtudjuk, hogy mi lesz... "kedves" rendező úrral meg lenne egy baráti kis csevelyem... Hogy lehet ilyenkor fillert berakni? :angry: :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Ezeket a filler részeket úgy kéne beépíteni mint a Narutoba, úgy sokkal élvezhetőbb lenne. Meg remélem most nem olyan lesz mint az utolsó, hogy 1-2 perc alatt végigtekertem annyira unalmas volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 8, 2009 Author Share Posted Július 8, 2009 Jobb lenne az igaz, de ne felejtsük el, ez Bleach. Itt sosem az történik amit várunk vagy amit szeretnénk Amúgy szerintem ez a mai rész nem volt rossz. Igaz, hogy semmi nem történt benne, de tök poén volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Én is érdekesnek találtam a 227. részt. Szerintem nem volt rossz, bár Ichigo és a többiek több időt is kaphattak volna ebben az epizódban, nekem úgy tűnt, hogy Mizorou volt a főszereplője és az ő szemszögéből látjuk újra a kezdeteket. Viszont ami a legjobban tetszett az a következő rész előzetese, nagyon jónak ígérkezik. Rukia-t most láttam először ilyen ruhában...nagyon szééép! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichimaru-sama Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 (...) szerintem ez a mai rész nem volt rossz. Igaz, hogy semmi nem történt benne, de tök poén volt... Szerintem is poénos volt, nekem konkrétan akkor esett le a tantusz hogy ez visszaemlékezés, mikor megláttam Aizen-t szemüvegben. Addig azt hittem, hogy amig karakura town-ban harcol mindenki, addig a SoulSociaty-ba átmentett igazi verzióban hibát talál Mizorou és elkezd ráébredni hogy mik is mozognak a világban valójában Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Az mekkora volt már, mikor szószerint "berobbantak" az iskolába Na de végre a mangaaaa!!! :blink: Aztaaaaaa mindenit. Mondjuk valami konkrétabbra vártam, de ez se volt semmi. Shinjinek is van dumája rendesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Ha ilyen lesz végig ez a filler, akkor tetszeni fog, mert szeretem a visszatekintős dolgokat Shinji rendesen lerendezte az öreget. Ez most egy jó pont neki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Ilyen történések közé akármilyen fillert bevághat nekem akkor se fog tetszeni Én majd inkább a köv mangára leszek kíváncsi a mostani utolsó oldala miatt.... De annak örültem, hogy Shuuhei észrevette Kensei-t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Igen már én is kíváncsi voltam mi lesz ha ők találkoznak. De eddig még nem sok meglepődés, még csak Hisagi látta meg Azért 2-3 hónapon keresztül ne húzzák el ezt a fillert. Mondjuk nem tudom mit akarnak belőle kihozni... Nektek van tippetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 13, 2009 Author Share Posted Július 13, 2009 Szerintem nincsen semmi komoly jelentősége, mondanivalója. Csak kicsit belenézünk a múltba. Tipikus időhúzós filler. De ha az összes rész olyan lesz mint a legutóbbi akkor nem lesz rossz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Jessszu! Csak szerintem volt nagyon gagyi ez a rész, vagy ti is úgy látjátok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Szerintem is. Nagyon ratyi. Ezek a dinnyék <_< De azért a csajok nem néznek ki rosszul Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Bevallom, én is sokkal jobbat vártam ettől a résztől, de a szép lányok kicsit mérsékelték a csalódottságot. Ráadásul túl rövid volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts