master.89 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 (edited) Sziasztok Csináltam egy képet ps-el és szeretném a véleményeteket. Nem vok oan nagy ps kreátor még de fejlődök Művem: http://kepfeltoltes.hu/080715/acsw0000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosította Július 15, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Az ötlet nagyon ütős, de én a megvalósításban egy hibát találtam. A kardnak a "fogókája " túl világos, sötétíteni kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 igen... pl, de még ott van az a tényező is, hogy elvileg a kard világít... méghozzá erős kék fénnyel. magyarul a ruhának egy kicsit világoskék beütésének kéne lenni, és szerintem a csuha alatt is, az arcának is kékesnek kéne lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Július 15, 2008 Author Share Posted Július 15, 2008 (edited) Na már azóta én is elgondolkoztam rajta és már csinálom az újat Már az arcát meg csináltam ha meglesz a többi része is akkor feltöltöm. Na készen is van: http://kepfeltoltes.hu/view/080715/m_sodik_fejleszt_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Extrák: - kard fénye a ruhán, markolat sötétítés, kis ragyogás a kard elejénél:D Rem jobb lett üdv Módosította Július 15, 2008 Gabi89 Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code] /Másodjára/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Nekem nagyon tetszik mindent jól megcsináltál (szerintem) arc, kard markolata, ruhára a fény, egyszerűen nagyszerű! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Jóez, csak akkor már a kard legyen hosszab, fele ilyen vastag, a végén ne lekerekíett forma legyen hanem háromszög, és máris úgyfog kinézni mint egy SW filmben. Amugy szerintem túl sok a kék, tudom h akard miatt, de szerintem ennyire nem világítja meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 ember, ez jó lett! miért kéne háromszög a végére? nézz meg megint egy sw filmet akkor, ott is le van kerekítve a vége tetszik az ötlet, viszont szerintem kicsit rövid a kard. így inkább macheta-ra hasonlít de tetszik, ügyes vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Augusztus 15, 2008 Author Share Posted Augusztus 15, 2008 Kösz srácok a véleményeket, megpróbáltam a legjobbat nyújtani, úgy látom többségében sikerült. Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 srácok..star wars filmbe mikor látszódott az embereken a lézerkard fénye?!Én középkategóriás ( xD ) fannak számítok és nem rémlik ilyen . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 öööm, lehet, hogy nem látszott a szereplőkön, most hoyg mondod tényleg nem. viszont ha belegondolsz, akkor egy rudi ami előtted világít, az rád is veti a fényt, úgyhogy master.89 jobban megcsinálta mint dzsordzs lukász csapata szerk: ha van rá lehetőséged, akkor vegyél a kezedbe egy neon csövet, és nézd meg, hogy hogyan világítja meg mondjuk az arcodat, vagy akármi mást, ami a közeledben van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Augusztus 16, 2008 Author Share Posted Augusztus 16, 2008 Enisz kösz a támogatást. Paul Marlow: a kezdő hozzászólásban ott van a fény nélküli Altair is, szal ha szted nem kell rá fény akor nézegesd azt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 ember, ez jó lett! miért kéne háromszög a végére? nézz meg megint egy sw filmet akkor, ott is le van kerekítve a vége tetszik az ötlet, viszont szerintem kicsit rövid a kard. így inkább macheta-ra hasonlít de tetszik, ügyes vagy! Amikor 3. részben Winduu (vagy hogyírják) a kardját odarakja Sidiushoz, és ezt közelről mutatják, látszik hogy háromszög alaku. erre tisztán emléxem mert moziba néztem haverokkal és beszéltünk róla hogy, jéé nemis tudtam h ilyena vége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 szerintem akkoris lekerekített a vége de ezért ha nem bánod, nem nézem meg megint a filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 de bánom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 A lézer 1 összpontosított sugár szal ha már valahonnan vissszaverődik és az nem az a pont ahol a sugár utját állják akkor aza lézer régen rossz de ezt a tudomány topicban folytassuk tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én egyátalán nem vágom a PSt és szerintem az első egyszerű kép jobb mint a második Ügyi vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
master.89 Posted Augusztus 29, 2008 Author Share Posted Augusztus 29, 2008 Kösssz Nekem magas Paul Marlow lézerről alkotott véleménye, de biztos úgy van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 én értem mit mond, de szerintem hülyeség vegyünk alapul egy laser pointert (amivel tanárok szoktak mutogatni előadásokon például) mert ha jól értettem azt próbálta magyarázni ha világítasz vele, akkor nincs olyan "külső ragyogása" mint ewgy lézerkardnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 igazatok van ^^' http://www.youtube.com/watch?v=bToakIj78qo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 én megmondtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts