kicsigufy Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 Én is szoktam de csak baráti társaságban:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Azt nem tudja valaki hogyan lehet a pokerstrategyn a PartyPokerben pontot szerezni h megkapjam a bónuszt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Én is szeretek pókerezni. Általban a haverokkal szoktunk.Volt már Royal Flush-öm is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Vagy kamuzol vagy igen nagy mázlista vagy AM Partypoker.com-ot nyomom az jó! és suliban szoktam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 én is szeretek pókerezni, haverokkal is , volt pálinka póker, és most a bor pókeren gondolkozunk Am a PKR-en szoktam én játszani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
respecta Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Sziasztok! Akik a közös pókert tervezgették.... ha lesz még szóljatok nekem is, játszom szívesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 a pkr-en össze hozhatunk1 bajnokságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 PKR bajnokságban én is benne vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Én is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 enis nyomom real meg partypokeren szoval ha van valami jáccás szoljatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Ha lesz valami bajnokság, akkor PM-et küldjetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Olvasgatom itt a dolgokat poker verseny stb. Közben 1 laza Full House http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080729140054Pirate+Full.JPG Amúgy már írtam h ha lenne ilyen verseny én is benne lennék csak sajna most 1 hétig nem leszek itthon hátha addig nem lesz belőle semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hali! A PKR-en lehet játékpénzben, tét nélkül is játszani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Természetesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 @ offa55 A pkr az a pkr. Tessék a link: http://pkr.com @ mindenki másnak Amúgy aki játszik a pkr-el, attól kérdeznék. Átnéztem a My Account opciót és gyűlt nekem a PKR POINTS-ba 1500 poker pont, amit a Pending-hez rakott be. Ezzel mit tudok csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Elvileg menőbb ruhákat lehet venni v kiegészítőket mint gyűrű v kalap stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Igen, de abban az opcióban, ahol lehet alakítani a karaktert, azt írja, hogy "Poker points: 0". A "Poker Points" menüpontban viszont van 1500, de csak a "Pending"-hez rakja be. Az meg szerény angol tudásom szerint azt jelenti, hogy "függőben/eldöntetlen". Hogyan tudom ezt "aktiválni"? Feldobtam egy képet róla: http://fightmusic.hu/fiero/pkrdation.JPG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Utána néztem és nagyobb pénzes póker tornákra lehet beváltani de mondjuk 80 ezer pont nem lesz 1 hamar pedig jó lenne 1 75 ezer dollár összdíjazású tornán elindulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 ez nekem most volt partypoker mellesleg. Amugy nemtudom hogy miért nem dobtam el a lapomat már az elején, soha nem tartok meg ilyen lapot Ja, természetesen All-in t nyomtam rá és a szemben ülö srác megadta. elötte is emelt szoval gondoltam megadja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Látod, látod. Ilyen lapot se kell mindig dobni. Utána néztem és nagyobb pénzes póker tornákra lehet beváltani de mondjuk 80 ezer pont nem lesz 1 hamar pedig jó lenne 1 75 ezer dollár összdíjazású tornán elindulni Nézegettem most én is. Valóban lejátszható ez a poker point, amit szereztem. Ez viszont nagyon jó, mert így az ingyenes tournamenteken, ha helyezést érsz el kapsz poker point-ot, amit pénzes tornán lejátszhatsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Természetesen Kösz a választ Amúgy hogy kell játszani? Csak azért, mert az asztalhoz leültem, a köv körben mikor én jöttem, nem jelent meg semmi választási lehetőség, rákattoltam a nevemre és kiültem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hétvégén egy pkr bajnokság? van 500, és 50 fős írjon pm-et akinek jó és jön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Pont nem leszek itthon :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 PartyPokerben lehet pénz nélkül asztalt nyitni és játszani? A PKR azért nem jó, mert nagy gépigényű és a laptopon nem akaródzik menni, nem is akarok megőrülni a diavetítéstől Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hétvégén egy pkr bajnokság? van 500, és 50 fős írjon pm-et akinek jó és jön! hát én partypokeren nyomom sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Partyn most aki akar játszhatna velem PM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 PartyPokerben lehet pénz nélkül asztalt nyitni és játszani? A PKR azért nem jó, mert nagy gépigényű és a laptopon nem akaródzik menni, nem is akarok megőrülni a diavetítéstől "Play in low detial" opció se segít a helyzeteden? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Kösz a választ Amúgy hogy kell játszani? Csak azért, mert az asztalhoz leültem, a köv körben mikor én jöttem, nem jelent meg semmi választási lehetőség, rákattoltam a nevemre és kiültem Na, valaki tudna segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 lehet hogy nem az elsö körben kapod a lapot hanem kell várnod 1-2 kört aaa most jatszottam egy versenyt partypokeren. 2930 nevezö és 224. lettem. de mi, 2 párra nyomom all-in es elbukom pedig jol alltam. mindegy ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 "Play in low detial" opció se segít a helyzeteden? Alapból azon van nekem és úgy is szaggat. A PartyPoker az eddigi legnormálisabb terem ahol játszottam A PKR is jó, de az csak asztalin... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts