Jump to content
PirateClub.hu

Itt a PS3-laptop


kodax
 Share

Recommended Posts

Itt a PS3-laptop


ps3-laptop-pics-top.jpg

Itt volt az ideje, mert Wii-laptop már van, az Xbox 360-laptop kész őskövület, csak az volt a kérdés, mikor készül el a PS3 hordozható verziója. Pontosan másfél évé, ennyi idő alatt sikerül összefaragni a készüléket. Az alapot a 60 gigabájtos merevlemezzel szerelt PlayStation adja, kijelzője 17 colos, 720p-felbontású, van rajta billentyűzet, hangszóró, fülhallgató-bekimenet. A gép 43x35x8 centis, súlya 7,2 kiló, szóval nem könnyű. Ja, és akinek kell, megszerezheti: az Engadget elárverezi jótékony célokra...

Forrás:TechBlog

azért szerintem 7,2kiló kicsit sok :o
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nekem van 1 Dell Precision M6300-as laptopom, (munkaállomásnak hívja magát) van benne kakaó rendesen (Intel® CoreTM 2 Extreme processzor, meg iylen cuccok)....4 centi vastag, 3,8 kiló nehéz, és már ezt se olyan jódolog cipelgetni, szval mobilitás terén elég gyenge, de akkro ez a PS3 Laptop??? szval nem kéne, még akkor sem ha utánam hajítanák, ami mondjuk elég nehéz:D de ha még siker ül is, fejbevághat és sztem ott halnék meg...szval nem :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Még 1 kis infó Gamekapocsról

Talán többetek számára ismerősen cseng Ben Heck neve: ő az, aki szinte minden létező gépet szétszed és átalakít úgy, hogy utána alig ismerjünk rá - a legújabb áldozata egy PS3.

Az Xbox 360 Elite laptoppá alakítása után a PlayStation 3-nak is elkészült a hordozható, kis helyen is elférő, 720p-s felbontást támogató kijelzővel felszerelt változata. Egyfajta notebook-ról lévén szó, a masina saját akkumlátort is kapott, sajnos arról viszont nincsenek információink, hogy meddig bírja szusszal a kicsike. A gép természetesen teljesen egyedi, boltokban nem kapható.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...