Jump to content
PirateClub.hu

$$$Lacika$$$

Veterán
  • Pontszám

    262
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: $$$Lacika$$$

  1. nah végre ide is eltaláltam! a motort vittem szervizre kiderült azért folyt a benzinem mert a karbinak egy darabja letört és ezzért is indult nehezen. A karbit lecserélték és kipuffra azt mondták h 1 hónap és megjön olaszbol a gyári kipuff!
  2. NEm sértesz meg vele te már a megvásárlás előtt is modntad h neked nem jön be. Jah rugásra is vagy 15...De mióta hideg??!!:S nyáron pöcös volt.. Am mikor elhoztam a szalonbol azt mondta a csávó h hidegen mindig rugjam.. Am most vmi házilag gokartot szeretnék építeni...xd Vélemének?
  3. HÁt én biztos nem mek 300km... A féléves motoromon rozsdázik a kipufogo baszakodik az önindító és csepeg a benzinem......
  4. $$$Lacika$$$

    Kinek milyen autoja van?

    hát azért az 5000-100km kétlem. Bár láb függő.MERt miden pioslámáig padlóva...hát igy jo hogy 10-12 liter de ha szépen nyugisan akkor 8liter. És a 2.0 8v ez csak sport coupe a 16v már nem.
  5. $$$Lacika$$$

    Kinek milyen autoja van?

    Hát a bmw 325i vagy opel calibra 2.0 16v 4x4 nah ezek már erősek lennénejk...
  6. $$$Lacika$$$

    Kinek milyen autoja van?

    Nekem kb 5 hónap mulva lesz meg a jogsim. És majd egy bmw e30 318is-t vagy egy opel calibra 2.0 8v szeretnék.Csak még én sem tudom pontosan meik legyen az.
  7. $$$Lacika$$$

    Az év autója 2009-ben:

    Tényleg jóra sikeredett! És ahogy a mondás tartja: Opel sose kopel!! Bár én jobban örünék egy uj calibrának:
  8. Helosztok! NEm régiben vettem 1 db 800mhz-es kingmos ramot. Az alplapomban pedig kingmax 1066-os ram van. Beletettem a ramokat és mikor indítanám a játékot akkor vmi memoria olvasási hibát irki. És firefox a használátanál is jöttek ki hibák. Viszont ha kiveszeem a 800-as ramot akkor tökéletesen megy tovább. Nem lehetne megoldani h menjem mind a 2 ram egyszerre jol? info a gépröl: CPU: amd 5600+ Alaplap: GA-MA78G-S2H
  9. $$$Lacika$$$

    Konfigurációk, alkatrészek

    helosztok! köszi. Hát egyenlőre csak a GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H Amd Athlon x2 5600+ 1gb 1066mhz ram. Egyenlőre ennyire futottam mivel ajándékotkellett venni meg stb.. Mondjuk az undercover megy. MAjd még veszek bele ramot! Viszont video kártyába miet vegyek kb 25 ezr ft-ot szánnék madj rá(talán használtat). Jah és integrált ati hd3200 van rajta nem tom h ez számít e vmit.
  10. $$$Lacika$$$

    Konfigurációk, alkatrészek

    köszi a segitséget valszeg ezt fogom megvenni. Jah és lenne még egy bajom az hogy nekem egy 350w-os chieftec tápom van.. Ez mekkora procit birna el emg vidi karit mellé? jah emg a ram vagy hogy van ez?
  11. $$$Lacika$$$

    Konfigurációk, alkatrészek

    Helosztok! Venni szeretnék pár héten belül egy Am2+-os alaplapot mert azt mondták ez jo lesz mert bele megy mad az x2,x3 meg a x4 vagy mi.Sajnos foalmam ninsc az egészröl(sza vmi kis felvilágoítás nem ártana).Az alaplapra kb 25 k szánnék rá. Előre is köszönöm a segítséget.
  12. $$$Lacika$$$

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    Ilyen nekem is szokott lenni!xd
  13. jah szted... De akkor is massa érdemelte volna.
  14. Minek még lerakni a motort??15-17 fok van még. Am majd decembertől már énse nagyon fogok motorozni..
  15. Hát reméljük a törés tesztje is jobb lesz! Nem pedig papír autó..
  16. Köszi! Akkor eladom amint a kölyöknek meg lesz rá a pénze!
  17. Hello minenkinek! Én nekem csak a gépem egy részét adnám el de nem tudom hogy mennyit ér! Gigabyte k7 triton Amd 2500+(barton magos) 1 gb ddr1 ram Geforce fx 5600 ultra 128 mb Nah ezeket el tudnám adni 20 ezerért.Jól döntök ha eladom?
  18. $$$Lacika$$$

    Leghosszabb idő a gép elött

    Hát mivel suli van ienkor max 2-3 órát. Viszont mikor nincs suli ugy kb 7-et.
  19. Ma vettem egy geforce 6200-at 2 ezerért. sztetek jó kari?
  20. $$$Lacika$$$

    Világ legerősebb dízel motorja

    Egy akkora motortol aza 12 l sztem nagyon is jó! Bár sztem semmi értelme ekkora motort csinálni.
  21. Hát azért aki irta az se teljes!
×
×
  • Create New...