Jump to content
PirateClub.hu

$$$Lacika$$$

Veterán
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About $$$Lacika$$$

 • Rank
  Citromdí­jas

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szabolcs megye
 1. $$$Lacika$$$

  Robogó és gyorsasági tuningolása!

  nah végre ide is eltaláltam! a motort vittem szervizre kiderült azért folyt a benzinem mert a karbinak egy darabja letört és ezzért is indult nehezen. A karbit lecserélték és kipuffra azt mondták h 1 hónap és megjön olaszbol a gyári kipuff!
 2. $$$Lacika$$$

  Robogó és gyorsasági tuningolása!

  NEm sértesz meg vele te már a megvásárlás előtt is modntad h neked nem jön be. Jah rugásra is vagy 15...De mióta hideg??!!:S nyáron pöcös volt.. Am mikor elhoztam a szalonbol azt mondta a csávó h hidegen mindig rugjam.. Am most vmi házilag gokartot szeretnék építeni...xd Vélemének?
 3. $$$Lacika$$$

  Robogó és gyorsasági tuningolása!

  HÁt én biztos nem mek 300km... A féléves motoromon rozsdázik a kipufogo baszakodik az önindító és csepeg a benzinem......
 4. $$$Lacika$$$

  Kinek milyen autoja van?

  hát azért az 5000-100km kétlem. Bár láb függő.MERt miden pioslámáig padlóva...hát igy jo hogy 10-12 liter de ha szépen nyugisan akkor 8liter. És a 2.0 8v ez csak sport coupe a 16v már nem.
 5. $$$Lacika$$$

  Kinek milyen autoja van?

  Hát a bmw 325i vagy opel calibra 2.0 16v 4x4 nah ezek már erősek lennénejk...
 6. $$$Lacika$$$

  Kinek milyen autoja van?

  Nekem kb 5 hónap mulva lesz meg a jogsim. És majd egy bmw e30 318is-t vagy egy opel calibra 2.0 8v szeretnék.Csak még én sem tudom pontosan meik legyen az.
 7. $$$Lacika$$$

  Az év autója 2009-ben:

  Tényleg jóra sikeredett! És ahogy a mondás tartja: Opel sose kopel!! Bár én jobban örünék egy uj calibrának:
 8. Helosztok! NEm régiben vettem 1 db 800mhz-es kingmos ramot. Az alplapomban pedig kingmax 1066-os ram van. Beletettem a ramokat és mikor indítanám a játékot akkor vmi memoria olvasási hibát irki. És firefox a használátanál is jöttek ki hibák. Viszont ha kiveszeem a 800-as ramot akkor tökéletesen megy tovább. Nem lehetne megoldani h menjem mind a 2 ram egyszerre jol? info a gépröl: CPU: amd 5600+ Alaplap: GA-MA78G-S2H
 9. $$$Lacika$$$

  Konfigurációk, alkatrészek

  Köszi Dadus!
 10. $$$Lacika$$$

  Milyen Procid Van?

  Most már Amd 5600+!
 11. $$$Lacika$$$

  Konfigurációk, alkatrészek

  helosztok! köszi. Hát egyenlőre csak a GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H Amd Athlon x2 5600+ 1gb 1066mhz ram. Egyenlőre ennyire futottam mivel ajándékotkellett venni meg stb.. Mondjuk az undercover megy. MAjd még veszek bele ramot! Viszont video kártyába miet vegyek kb 25 ezr ft-ot szánnék madj rá(talán használtat). Jah és integrált ati hd3200 van rajta nem tom h ez számít e vmit.
 12. $$$Lacika$$$

  Konfigurációk, alkatrészek

  köszi a segitséget valszeg ezt fogom megvenni. Jah és lenne még egy bajom az hogy nekem egy 350w-os chieftec tápom van.. Ez mekkora procit birna el emg vidi karit mellé? jah emg a ram vagy hogy van ez?
 13. $$$Lacika$$$

  Konfigurációk, alkatrészek

  Helosztok! Venni szeretnék pár héten belül egy Am2+-os alaplapot mert azt mondták ez jo lesz mert bele megy mad az x2,x3 meg a x4 vagy mi.Sajnos foalmam ninsc az egészröl(sza vmi kis felvilágoítás nem ártana).Az alaplapra kb 25 k szánnék rá. Előre is köszönöm a segítséget.
 14. $$$Lacika$$$

  Mi volt a leghülyébb álmod?

  Ilyen nekem is szokott lenni!xd
 15. $$$Lacika$$$

  Megérdemelte e Hamilton a VB címet ?

  jah szted... De akkor is massa érdemelte volna.
×