ebalu14 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 mindenben csatlakozom bölcs90-hez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zay31 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Na kérem, itt egy hivatalos trailer, azért a végén a kamehame már befigyelt ^^ http://movies.ign.com/dor/objects/479331/dragonball-evolution/videos/dragonball_int_trlrc_121108.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPsi Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Én szégyellem magam a készítők helyett. Ilyen szinten szánalmas filmet csinálni a Dragon Ball-ból :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 jajj popsi...láttál egy két perces összevágást egy másfél-két órás filmből, és kijelented, hogy szánalmas a film...szerintem ez a szánalmas nekem az a véleményem, hogy ígéretes, nem feledve azt, hogy animét filmvászonra vinni mennyivel nehezebb, mint filmet animére megcsinálni...én nagyon várom!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 A trailer látták kicsit megváltozott az előremegalkotott véleményem a filmről(kib**zott **ar), ha még lesznek benne apróbb poénok is akkor egész tűrhető film lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPsi Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 jajj popsi...láttál egy két perces összevágást egy másfél-két órás filmből, és kijelented, hogy szánalmas a film...szerintem ez a szánalmas nekem az a véleményem, hogy ígéretes, nem feledve azt, hogy animét filmvászonra vinni mennyivel nehezebb, mint filmet animére megcsinálni...én nagyon várom!!!! Valamilyen szemontból igazad van...akkor korrigálok. Önmagában lehet hogy tűrhető lesz a film, de az anime-hez nem lehet hasonlítani. A szereplők távolról sem közelítik meg az eredetit (na nem mintha könnyű lenne ), a jelmezek megint csak nem idézik és hangulatában sem találtam semmi hasonlót. Ennek ellenére énis megfogom nézni mert szeretem a DB-t, de nem várok tőle sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
artcrimes Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Huh ... Lehet hogy vki már irta de nem olvastam végig mind az 5 oldalt ... De én úgy olvastam még vhol hogy 4részes lesz a Piccolo-Saga, Freeza-Saga, Cell-Saga, Buu-Saga... És remélem igy is lessz, igazából nekem az ign-es trailer tetszik.. Sztem nem lesz ez oan rossz... 20th Century Fox nekem biztatás.. De annak naon örülnék ha Spielberg + George Lucas (-Indiana Jones) csinálná, ebből lehetne sztem a világtörténelem egyik legnagyobb filmje.. Hiszen sztem az Anime is a legnagyobb a világon... Ha vki tud pontos megjelenést azt megköszönném... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromaci Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Tényleg ne fikázzuk már gyerekek!!! Meg kell nézni!!! Régen is szerettük a DB-t, most is szeretjük!! Adjunk esélyt az idióta amcsiknak! Ha nem lesz jó, akkor meg mondhatjuk nekik, h el***ták, nem kicsit, nagyon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPsi Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Huh ... Lehet hogy vki már irta de nem olvastam végig mind az 5 oldalt ... De én úgy olvastam még vhol hogy 4részes lesz a Piccolo-Saga, Freeza-Saga, Cell-Saga, Buu-Saga... És remélem igy is lessz, igazából nekem az ign-es trailer tetszik.. Sztem nem lesz ez oan rossz... 20th Century Fox nekem biztatás.. De annak naon örülnék ha Spielberg + George Lucas (-Indiana Jones) csinálná, ebből lehetne sztem a világtörténelem egyik legnagyobb filmje.. Hiszen sztem az Anime is a legnagyobb a világon... Ha vki tud pontos megjelenést azt megköszönném... A hivatalos oldalon 4/10/2009 van irva megjelenési dátumként. Na most hogy ez április vagy október azt mondja meg valami nálam okosabb, bár én áprilisra tippelek, azt hiszem amcsik azt a formátumot használják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 gyengus lett tobbet vartam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Pisti Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Olyan biztos nem lesz mint az anime!De egy mese-akció filmnek elmegy! Én kb azt várom mint a WANTEdtól: MEse- habbal, de 1,5 órára kikapcsol az agyam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Szerintem patent(zsír)kis film lessz ez én azért várom .Kiváncsi vagyok hogy a Bleach-böl vagy a narutobol mikor csinálnak egy filmet . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Szióka! Szerintem egész jó kis trailert vágtak össze, már én is nagyon kíváncsi vagyok a filmre. Gyerekkoromban a Dragon Ball volt a kedvenc mesém, szóval remélem, hogy jól csinálták meg a filmet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 A hivatalos oldalon 4/10/2009 van irva megjelenési dátumként. Na most hogy ez április vagy október azt mondja meg valami nálam okosabb, bár én áprilisra tippelek, azt hiszem amcsik azt a formátumot használják POPsi, szerintem is áprilist jelent a dátum. persze google a barátod, (wiki a barátnőd, de ő most nemm kell ide, bár ki tudja) rá lehet keresni ám ott is akármire! biztos vagyok, hogy lehet találni egy, ennél konkrétabb dátumot is. de mint mondtam, szerintem is április... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 szerintem is inkább egy animációs mozifilmet kellett volna csinálni. a tréler alapján nem nagyon hasonlít a mesére. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Én mint hatalmas DB-fan nagyon félek, hogy szar lesz, de lehet megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norb3r Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 szerintem nem lesz rossz, mert a trailert nézve igen jónak tűnik, mellesleg a költségvetés sem alacsony kb 100 millió zöldhasú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Nem a pénz meg a trailer dönt arról, hogy milyen egy film. Sok pénzből is csináltak már szar filmet és van olyan remek film, aminek a költségvetése alacsony. Én azt mondom, előbb nézzük meg, utána döntsünk. Bár nekem eleve az szúrja a szemem, hogy nem japán. Hanem amcsi. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Hello! Szerintem rossza a szereposztás! Chuck Norris nak kellet volna Gokut játszania!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norb3r Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 de szerintem ez relatív mert sokaknak tetszeni fog, sokaknak meg nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
supergogeta Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 A trailer alapján szerintem jó filmnek ígérkezik, az biztos h nem veszi fel a versenyt az eredeti animével, de majd kiderül Nekem Zseniális teknős karaktere nem tetszik annyira sokkal mókásabbnak kéne lennie, mint az eredeti animében, nem egy ilyen komoly figurának! Ha lesz a mozikba biztosan elmegyek rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Elmenni én is el fogok menni, aztán majd eldöntöm, tetszett-e. Állítólag valami amcsi sulisztorit dobtak össze alapnak (Goku suliba jár és folyton basztatják, megismeri Bulmát, stb.). A gond, hogy Goku nem járt soha suliba. XDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Itt egy új előzetes és nem összevágot: http://www.youtube.com/watch?v=qUzsB9Fh2Ts...feature=related Jó szorakozást Üdv:halo2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Eeeeeeez igen Én akkor is várom :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 egész jónak tűnik (sokkal rosszabra számítottam) én azé Goku haján még csinosítottam volna 1 kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Ki nem meg Gokuhoz képest lötyett az a kar sztem nagyobb az enyimé is Számitógéppel minden megoldható vgül is minde Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanya8012 Posted Február 16, 2009 Author Share Posted Február 16, 2009 Már nagyon várom !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony ericsson Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Én is naon várom és kiváncsi leszek rá...De csak egy kérdés---> Ebbe átváltozik Goku Ss1-é? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Én ugy vok ha nem változik át akkor miröl beszélünk mert mese jóformán csak arrol szol hogy igy meg ugy átváltozik nem akkarom leirni mivé tud mert nem tom meg nehéz leírni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts