Jump to content
PirateClub.hu

Necromaci

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Necromaci's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Necromaci

    Dalriada

    Nekem is az a véleményem, hogy megint tökéletes munkát adtak ki a kezükből! Az első néhány hallgatás után azt kell mondjam, hogy két kedvencet is találtam az új lemezen: Igazi tűz, Mennyei harang. Ellenvetés valaki részéről? Egyébiránt mi a véleményetek Laura hörgéséről? Eddig azt tapasztaltam, hogy igencsak megosztotta a rajongókat. Szerintem passzol a Hajdútáncba!
  2. Necromaci

    Dalriada

    Srácok! Nem kell meglepődni, mert kopaszok, fasiszták, hungaristák... (ezek a fogalmak sajnos teljesen egybefolytak mára)...szinte mindenhol megjelennek. Egyébként miért ne szerethetnék a Dalriada-t? Istencsászárüberkirálymetal zenét játszanak!!! xD
  3. Necromaci

    Dalriada

    Ne bosszankodj! Minél tovább vársz rá, annál nagyobb lesz az öröm, mikor megkapod!!! xD
  4. Necromaci

    Dalriada

    Üdv! Nagy öröm látni, hogy nyílt egy ilyen topic. Régebbiekről nagy kedvenc a Szondi két apródjaI-II (az I. eleje iszonyat jól indul, rá is másoltam telóra, ha hívnak, akkor az szól), illetve a Walesi bárdok (ezt hallottam életemben először tőlük). Koncertjeik nagyon hangulatosak szerintem. A Szent László elsőre elnyerte a tetszésemet, eltalálták, de még mennyire!!!!!
  5. Necromaci

    A szóbeli érettségi (2010)

    A parapszichológia is odavág keményen!!! xD
  6. Necromaci

    A szóbeli érettségi (2010)

    A suliban nem kéne, de már sírok srácok!!!! Kegyetlen!!!! Csak gratulálni tudok a szerzőnek!
  7. Necromaci

    Rock(ó) progresszív(ó) :D

    Liquid Tension, bocsi... Gyorsan gépeltem, elnéztem.
  8. Necromaci

    Rock(ó) progresszív(ó) :D

    Üdv! Nehéz döntés volt, de végül az Opeth-re adtam le a voksomat. Szerintem a prog. irányt is, bár én inkább a folkosabb vonalat hallgatom az utóbbi időben. Félreértés ne essék, sokáig lehetne sorolni a zenekarokat, amiket szívesen hallgatok. Nah, a lényeg, hogy nálam most az Opeth került első helyre, bár szorosan mögötte LQ és DT is ott van.
  9. Necromaci

    Kérdezz-Felelünk

    Köszi szépen! Csak az a gond, hogy alapból én 35-ért láttam ezt a gépet, aztán még vennem kell bele memória kártyát is, meg akkut, meg táskát. Ajándékba lesz, és nem csak úgy csupaszon akarom adni. Egyáltalán nem komoly szinten akarja használni, akinek veszem. Csak a szokásos, elmész valahova, és meg akarod örökíteni a szép pillanatokat, de mindezt úgy, hogy telt színű, éles képek legyenek.
  10. Necromaci

    Kérdezz-Felelünk

    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Ajándék lenne egy fényképezőgép, 20-30k lenne rá a keret. Csak valami kis jópofa kompakt gép kellene, amivel lehet szép képeket csinálni. Előre is köszönöm a segítséget.
  11. Szerintem 8,2sec sem kell ahhoz, hogy eldöntsük, hogy ágyba akarjuk-e vinni a leányzót. A szerelemhez meg főleg nem 8,2 sec kell. Viszont tényleg érdekes az eredmény, bár ettől nem megy 300Ft alá az €. xD
  12. Necromaci

    Autóvásárlási tanácsok!

    Ezer köszönet!!! Megnézzük részletesen, csak erre a löketre vártam. Legalább tudom, h érdemes vele foglalkozni!
  13. Necromaci

    Autóvásárlási tanácsok!

    Üdv! Én is szeretnék kérdezni, mert úgy olvasom, hogy vannak itt hozzáértő emberek! Használtautóról lenne szó! Úgy 500k-700k lenne rá. Találtunk egy Fiat Puntot 600k-ért, és van benne légzsák, klíma, külső sérülés nincs rajta, és műszaki is friss. Gyanús ez az ár? Nekem az volt. Egyébiránt Szolnokon találtam ezt az autót, nem Pesten . Előre is köszönöm, ha tud valaki érdemben segíteni.
  14. Necromaci

    Dragon Ball 2008

    Tényleg ne fikázzuk már gyerekek!!! Meg kell nézni!!! Régen is szerettük a DB-t, most is szeretjük!! Adjunk esélyt az idióta amcsiknak! Ha nem lesz jó, akkor meg mondhatjuk nekik, h el***ták, nem kicsit, nagyon...
  15. Necromaci

    A sör és a vakság

    A célzóvíz kell. Nem szabad túlzásba vinni, de mi lenne velünk nélküle?
×
×
  • Create New...