Jump to content
PirateClub.hu

tiazgriff

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About tiazgriff

  • Születésnap 01/19/1989

Contact Methods

  • MSN
    griff_ohno@freemail.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    elysium
  • Érdeklődés
    i like girls who like girls

tiazgriff's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. tiazgriff

    Virtual Tuning

    én sem vok nagy vt-s ez az első nekem, sztetek mien? kritikát pls
  2. tiazgriff

    Virtual Tuning

    na én is beszállok egy carral csak hogy itt is legyen egy hsz-em
  3. bocs nem volt idegzetem végigolvasni mindet, remélem nem voltak: Pinokkió csaja? Fabula __________________ Kórházban, a kis Marty éppen születőfélben van mikor kijön a doktor: - Asszonyom, Uram, borzalmas hírt kell közölnöm... A fiuk rendellenességgel jött a világra.. - Le kell amputálnom az egyik kezét... Az asszony sír, majd megszólal: - Nembaj tegye csak, a mi kis fiunk... 20 perc múlva ujra kijön a doki: - Asszonyom, nagyon sajnálom de le kellett vágnunk a másik kezét is... - Jaaj ne... nem baj..nembaj.. A mi kis fiunk... Néhány perc múlva ujra kijön a doktor: - Terjed a kór... Sajnos meg kellett szabadulnunk a két lábától is... Marty már csak egy fej... Az asszony megtörten így szól: -A mi fiunk... Veled vagyunk Marty.. Eltelik egy év. Marty első születésnapja: Kap egy ajándékcsomagot, apja kibontja neki: egy szép kék sültőssapka... Marty 5. születésnapja: -Tessék fiam itt az ajándékod: Marty szétharapja a fogaival...: egy gyönyörű kék sültőssapka... Marty 8. születésnapja.. Marty izgatottan várja mi lhet az ajándék Meg is kapja a kis csomagot, anyja segít neki kibontani ééééés, láss csodát: egy szép kék sültőssapka. Marty nem bírja ki, megszólal: -Miért kapok én minden évben egy sapkát?! apa: - MIÉRT MI A FASZT VEGYEK NEKED??? ROLLERT??!!
  4. The ULTIMATE zombie test http://data.hu/get/452523/zombi.rar.html
  5. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    legalább te kicsillagozod a jelzőt újabb hír ( én azért rendületesen hozom az újabbakat ) Főiskolások: Texas Battle , Shavon Kirksey , és Richard Blake főiskolás diákokat játszanak a Dragon Ball- ban. Texas battle Carey Fullert játssza, a suli helyi zsarnokát, vagy végül is a főnököt, bandavezért. Shavon Kirksey Emi-t alakítja, Chi Chi legjobb barátját. Richard Blake-é Agundas szerepe. Ő Carey Fuller balkezeként lesz ismert, nagy futball játékos, és mégnagyobb gonosztevő. Mindhárom színész most elmerül a filmezésben. Shavon Kirksey (Emi), Richard Blake (Agundas), Texas Battle (Carey Fuller), Jamie Chung (Chi-Chi), és Justin Chatwin (Goku). ezt én fordítottam le Hu-ra egy angol oldalrol... nem mintha Goku valaha is járt volna főiskolára...
  6. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    hát de ugy értik az ugyanaz. na de miért is harconak?? Ez itt a kérdés!
  7. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    én is iszonyatosan szeretem dragon ballt. de azért megpróbálom a dolgok jo oldalát nézni. goku amikor ennyi idős volt nem volt annyira izmos még. ez akkor volt mikor találkozott bulmáékkal a teinkaichi előtt, mikor megjött istentől, mikor először mutatták, hogy nőtt. akkor még ien nyeszledt volt mint ez a gyerek justin vagy ki. meghát azért vannak bizonyos elvárásaim attól a studiotol, aki a star warsokat is csinálta... újabb hír: Movieland posted a lengthly set report from Tuesdays Tournament filming. Here's a rundown: [spoilers] -Goku was dressed in gray clothes. -Chi Chi was in a red dress with black prints. -Mai was in all black. -The fight that took place was Mai vs. Chi Chi and the choreography did not require any wires. -Chi Chi wins because Mai leaves the ring. -Chi Chi embraces Goku after her win and he says "Great job" -A scene was filmed where Goku sees a hot dog cart and wants one but can't have one because Chi Chi just one her fight! Aki tud angolul az mondja meg, hogy rosszul látok-e? Mi az hogy Chi-chi és Mai (Pilaf csicskása) harcolnak egymással és Mai kiesik a ringből?Mi a fenét akarnak ezzel??? TEASER TRAILER: Segun varios sitios webs se ha dicho que el trailer podría salir el día 21 de marzo, después del estreno de Cronicas de "Sarah Connor", no es nada oficial, pero si se confirma estaremos informando. magyarul nemhivatalos forrás szerint március 21.-én lesz az előzetese, a Sarah Connor Krónikáinak kiadása után.
  8. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    ez a pali lesz goku dublőre. http://www.youtube.com/watch?v=C6qkJ_O5GnM&eurl= Valamint Piccolo zöld lesz... hálisten legalább... forrás: Marsters Says Piccolo Is Green! It seems we finally have an end to the madness. Marsters himself has confirmed that Piccolo will indeed be green in his recent interview with TV Guide. TV Guide: You're plunging into a big sci-fi feature next. Can you talk about the live-action Dragonball? Marsters: Dragonball is the coolest television cartoon in the last 50,000 years. Its only failing is that the female characters aren't drawn well — we're going to fix that in the movie. It's got a Shakespearean sense of good and evil and there are incredible action scenes with characters of unbelievable power. It's going to be really visually exciting. I was told the budget is about $100 million. TV Guide: Nice to know you're so enthusiastic. Who do you play? Marsters: Lord Piccolo. He's thousands of years old and a very long time ago he used to be a force of good but got into a bad argument and was put into prison for 2,000 years. It got him very angry, and he finds a way to escape and then tries to destroy the world. The cool thing is, anybody who has seen Dragonball knows that Lord Piccolo transforms into a character named Piccolo, and that is a whole other ball of wax. That is one of the most popular characters in the whole series. I've been told I'm working for people who will just flay me alive if I give too much information, but what I can tell you is the character is green, bald and has pointed ears. Heroic wouldn't be the wrong term by the end, but it's a long journey.
  9. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    ez már volt, ezt papolom én is :S lol lesz a film. igy kéne kinéznie
  10. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    engem csak az idegesít, hogy ha rajtam múlna ugy meg lenne csinálva h csak úgy zörög!
  11. tiazgriff

    Dragon Ball 2008

    ÁÁ áá á. Szerintem a film nagyon el lesz cseszve ( attól függetlennül h ugy tom a 20th century 100 millát rakott félre rá) el nem tom képzelni ezt a nyálas szájú kis törpét Goku-ként. Először azt hittem vmi jo kis izmos ismeretlen szinész játsza Goku-t, zseniális teknős meg nem egy ien sima szokásos-kinai-saolin harcművész féle komolyannézős uriember, hanem oan mint a db-be. Meg miaz hogy a történetben Ifjú sátán nyirta ki Goku nagyapját?? Az goku volt! Aztán ő közli gokuval hogy álljon mellé mer h ő egy csillagharcos és 1ütt meghóditját a földet??Az Vegita volt!! (Az is inkább kinyirta volna.) ÉS hogy lesznek a fájtok??? Mi ez?????Goku assetuggya miaz az iskolatáska! na és ez?? vát is disz?? saolin templom harcosai? ezt azért még a figyelmetekbe ajánlom... ha ez igaz én les*****om magam :S főleg ez a sor tetszik nagyon: "A 3 csillagos kristálygömböt szerette volna Gokunak ajándékozni, e sajnálatos módon a Namek harcosok magasan képzett nindzsái legyőzik őt. Mielőtt meghalna, Gohan unokáját elküldi, hogy nézzen szembe a sorsával, és hogy szembeszálljon a nindzsákkal." http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2536&Itemid=340
  12. engedélyezd már a privát üzit lala!

  13. mindig itt lógok ha unatkozom
  14. tiazgriff

    Horror filmek

    Azaz, ugyvan már rá is kerestem, le is töltöm! ezt figyeld: http://www.ginger-snaps.com/
  15. tiazgriff

    Horror filmek

    Nemtom irtátok-e v ismeritek-e de van egy ien vérfarkasos film.Egy csajrol szol aki fullra átalakul.A cimére nem emlékszem.
×
×
  • Create New...