Jump to content
PirateClub.hu

UPC vs Digi tv


robbychavez
 Share

Melyik a jobb?  

156 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. UPC vs Digi

    • UPC
      54
    • Digi
      84
    • egyik sem
      18


Recommended Posts

Digi TV, mindenképp, hogy miért is? Egy az, hogy jóval olcsóbb, sokkal több csatorna van, sok csatornánál, lehet nyelvet változtatni, nézheted magyarul vagy angolul (van hogy románul, csehül :D), nyelvgyakorláshoz is tökéletes. Teljesen igaz, hogy nagyon-nagy viharoknál esténként volt hogy elment, de kb kéthavonta egy este ha van ilyen, általában ennél is ritkábban. Előtte UPC-nk volt, és többször nem volt adás, mint Digi-n, állandóan gondok voltak a kábellel, elvágta véletlenül a vízmű, és nem volt a városban, olyan is volt, hogy az egész megyében nem volt, és a végefele mielőtt váltottunk, már havonta többször is előfordult. Ha a műholdat jól állítják be, az adás minősége is tökéletes Digi-nél, egyetlen dolog amit a váltásnál nehéz volt megszokni, hogy mikor csatornát váltasz nem rögtön vált a következőre, hanem mondjuk 2 másodperc amíg a műhold megtalálja, de ez is megszokható pár hét után.

Énis pont u.itt állok. Most nekem antenna digital van hol csomó külföldi van s drága árak. Sport tv-vel is vmit akarnak csinálni múltkor a sport2-t kiakarták volan rakni a kínálatból. Nekünk is Digi lesz péntek d.előtt ottis van Eurosport2 ;):rolleyes::)

Link to comment
Share on other sites

UPC, mivel nekem a minőség a fontos. Most lehet e DigiTV-vel megsprósolnék egy csomó pénzt, de azt ami megspóroltam elkölthetném szemüvegre XD.Szal UPC 4eva!!!!!!!!!!!!!

Ez nem feltétlenül igaz! Sőt! Az előző oldalon még én is azt írtam, hogy amikor frissen bekötötték a Digit, akkor nagyon rossz volt a kép minősége, voltak olyan csatornák, amiket szinte nem is lehetett élvezni, annyira szemcsés volt. De azóta megjavult, mára kristálytiszta a kép, semmi probléma sincs vele. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja ha lenne 4500ft/hó és 20mbit-es fel/le töltés! Ráadásul dinamikus IP! :D Sajnos a Digi "tányéros" edition-hoz nem lehet ilyet, csak ahol kábelen jön a Digi ami tudomásom szerint Bp. pár kerülete és Debrecen! :(

Módosította spdeluxe
Ne idézd a közvetlenül előtted szólót!
Link to comment
Share on other sites

Végre ma elviszek ezt a szenny AntennaDigitalt 9kor epdig kötik is be a Digit. HÁLISTENNEK!!!

Gyureehun akkor nekem milyen lehet. Szemben van velünk egy lakóházsor ott hamarosan bevezetik a kábeles tv-t de evlileg arra a részre hol élek nem kicsit pipásít!

Egyébként a Diginél van angol focis eurosport2 és TVPaprika is amit nem tüntettek fel oldalukon vmért

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

azt se feledd, hogy a digi nem csak olcsóbb, de klasszisokkal több csatornát is kínál és mindezek mellett van vagy 11 (!) normális dok film adó... 4 Discovery Channel, 2 National Geography, +2 két viasat, animal planet stb-stb-stb....

 

Jah, és 5 sportadó :D euro sport 2, sport klub stb....

 

és mindezek mellett még sok-sok egyéb csemege :P

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Egyik sem!

UPC-ről se hallok semmit jót! Ott is agyon van tömörítve ez egész, drága árak, szegényes választék, semmi bővítés. Persze most a műholdas (tányéros :D) tv-ről beszélek minden esetben!

 

Digi TV-nk is volt majdnem 2 évig, hál istennek megszabadultunk tőle!! Kép és hangminőség gyatra, totális pixeles volt az egész!

Hiába a sok csatorna, de a minőség is fontos azért! Bár lehet nem mindenkinek ...

 

Nekünk most T-Home Sat TV van! Tökéletes! LCD tv-n is kiváló a kép, ahhoz képest, hogy műholdas, 53 csatorna t-home tripla kedvezménnyel 2090 Ft-ért, 2590 duplával, és még kedvezmények nélkül is csak 3090 Ft!

Ez a legjobb szerintem! És minicsomagokkal is bővíthető, plusz több adó akár, és HD adások is vannak !

Szerintem ez a legjobb! Több mint 1 éve van már, és semmi gond nincs vele!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...