Jump to content
PirateClub.hu

warezking

Veterán
  • Pontszám

    60
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: warezking

  1. Hotfile. Persze prémiummal. Szinte minden film fent van ott, ami kell, nagyon sok régit is megtalálok, amit torrentről p. lehetetlen letölteni a kevés seed miatt. Igazán sosem voltam torrent párti, csak is az újabb filmeket szedem onnan le, amit fel is töltök ide.
  2. Üdv! Szeretném bemutatni az újonnan indult blogomat egyik ismerősömmel közösen csináltuk! Jelenleg még csak a blogspoton fut, de ha nagy lesz a látogatottság, nagy lesz az igény, akkor természetesen vásárolok domain-t, hogy véletlenül se törlődjön az oldal! http://moviezmusicz.blogspot.com/ Megtalálhatók rajta a friss film feltöltéseim, zene és mix feltöltések is egyaránt! Nézzetek be bátran !
  3. warezking

    Melyik a kedvenc tárad?

    Nézd Kr@sstheon1y, sokak igy is úgyis leszedik! Ott vannak ezek a baromi lassú tárak Filesonic (régen sharingmatrix), letitbit.net, depositfiles... lehetne sorolni. Ezek külföldön mind elég népszerűek. És biztos megvan az okuk, hogy oda töltenek fel! Jó lehet itt kis Hazánkban nem vesznek prémiumot, mivel sokan örülnek, ha arra futja, amire valóban szükség van, de sok országban igen is megveszik az accot, és töltenek! Meg akinek pl. 1 megás vagy az alatti nete van pl. tök mindegy honnan szed, mert így is úgy is lassú.
  4. warezking

    Melyik a kedvenc tárad?

    Kr@sstheon1y: Hát mostanában nem töltök Fileserve-ről, de mikor töltöttem akkor nekem mindig max sebességel jön (6 megás a netem), a 400 kb/s helyett! És nincs rá prémium accountom, sőt soha nem is volt rá. De most megnézem, és télleg max 65 kb/s-el tölt! Nem értem mi lett vele! Sajnálom, pedig eléggé jó volt még ez a 400 kb/sec is. ahhoz képest, hogy a legtöbb tárhely free userként max. ilyen 200 kb/s-t ad. Viszont a fileserve elég jól számolja a letöltéseket, elég jól fizet, pl. a Hotfile-hoz képest. Nincsenek rangok se mint hotfile-nál. Ez sem elhanyagolható szempont.
  5. warezking

    Brrip vagy Dvdrip ?

    Hát sokat olvasgattam már erről a témáról. Be is tolok ide egy cikket erről (remélem nem baj!): http://asva.info/tevhitek-a-bdbrripekrol-avagy-nem-minden-az-aminek-latszik-2009-11.html Bár én is inkább a BRRipet illetve BDRip-et szedem általában, mert LCD TV-n nézem, és azon szebb a kép, mint a DVDRipnél, legalábbis nekem. De végülis mindegy nekem. a film tartalma a lényeg. Ha DVDRip van csak, akkor azt is ugyanúgy leszedem.
  6. Hát én max kocsmába, máshova nem nagyon! Ahol én élek, nincs valami nagy szórakozási lehetőség a kocsmán kívül!
  7. JetAudio. Régebben Winampot használtam én is. Kb fél éve tértem át erre. Nekem sokkal tisztábban szebben szól mint a Winamp.
  8. warezking

    Szívesen tőltenél data.hu-rol?

    Nem töltök onnan soha mostanság! Hotfile prémiummal töltök inkább 1 klikkes, vagy kevesebb partból álló filmeket (400-500 MB). A datának is emelni kellene a feltölthető fájlok méretét! Szerintem!
  9. warezking

    Melyik a kedvenc tárad?

    Hotfile. Ami nekem kell mindent megtalálok ott. Filmek, zenék. Persze prémiummal. Ha belegondolok így nem túl gyors feltöltési sebességemmel, sokkal jobb mint ha torrentről szednék mindent. Így nem kell visszafelé is töltenem, csak le! Nekem az a lényeg hogy full sebességel jöjjön lefelé. Nincs kedvem, se időm képkódokkal szórakozni, 2-3 órát várni hogy letöltsek egy 700 megás filmet mondjuk. Inkább töltök fel hotfile-ra, és az ott összegyült pénzösszegből veszek prémiumot, és így ez meg is éri nekem. Pénzt se költök rá, csak éjjel néha megy a gép, hogy töltsek fel. És így maximummal tölthetek várakozás nélkül. És a hotfile legalább korlátlan tényleg! Nincs olyan, hogy veszek 1 prémiumot mint a rapidnál is napi 5 giga meg ilyenek!
  10. warezking

    megasztár vs. x-faktor

    X-Faktor! Megasztárt sose néztem 3 percnél tovább!
  11. warezking

    Feliratos vagy szinkronos?

    Szinkronos. Én valahogy úgy jobban szeretem. Tudom, hogy sokszor a magyar szinkron sokat ront a produkción, de így ha legalább hulla fáradtan ledőlök megnézni egy filmet, akkor ha picit lecsukódik a szemem, nem figyelek oda pár percre, még akkor is értem miről van szó. Idegen nyelvű film esetében ilyenkor vissza kell tekernem, hogy tudjam mi is történt. Meg akárhányszor szántam rá magam feliratos filmek nézésére, mindig rossz volt hozzá a letöltött felirat. Legutóbb a Nagyfiúkat akartam így megnézni, de a fele "Untranslated subtitle' volt + hiányos fordítások, így számomra élvezhetetlen volt, mivel angolul nem tudok annyira perfektül, hogy megértsem miről van szó.
  12. Nem vagyok nagy 'sörös', inkább bor párti vagyok, de ha sörök közül kell választani, akkor Borsodi vagy Dreher Classic.
  13. warezking

    Utálod a focit?

    Én nem utálom, nem érdekel ez a sport. És nem nézek le senkit azért, mert szereti. Rengeteg sport van, mindenkit azt műveli, nézi, amelyiket akarja, amit szeret. Attól szerintem senki nem lesz se jobb, se rosszabb ember mert szereti, vagy mert utálja a focit. De szerintem ez oltári nagy hülyeség, hogy "az nem férfi, aki utálja a focit". Nem abból kell kiindulni, hogy aki nem focizik, illetve nem nézi, egy 20 kg-os kocka, aki életében még 1 kört se tudott lefutni, annyira nyomorék, és a monitor előtt tölti el mindennapjait. Aki nem focizik, az csinál mást, akár fut, konditerembe jár, túrázik, kosarazik ... lehetne sorolni. Persze van olyan is, aki nem csinál semmit, de az akkor az ő problémája ....
  14. warezking

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Attól függ. Ha full retardáltnak néz ki, és tudom, hogy piára meg cigire költené, akkor biztos hogy nem. Sőt azokat utálom, akik hazudoznak "hogy már 1 hete nem ettem meleg ételt, nem tudna adni egy kis aprót", közbe pedig bűzlik a piától, a cigi meg ott lóg a szájában. Legalább ne hazudjon, hogy ételre kell, mondja azt hogy italra kell, mert nincs más öröme, és akkor lehet meg is sajnálom...
  15. warezking

    TOP 5

    1. Dinka - Some People Will Never Learn (Original Mix) 2. Eddie Thoneick & Erick Morillo feat. Shena - Nothing Better (Muzzaik Remix) 3. Edmond Dantes - I Don't Know feat. MC Ramon (Jason Chance Remix) 4. Erick Morillo, Eddie Thoneick - Live Your Life feat. Shawnee Taylor (Original Mix) 5. Greg Cerrone feat. Shawnee Taylor - It'll Be Alright (DBN Remix)
  16. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    Nekem főleg inkább a normális étrenddel van problémám. Egyszerűen ebben a hőségben nem is kívánom a kaját. Ma is alig ettem. A cigi elveszi az étvágyam? Mert apám szerint, ha abbahagynám a cigit, egyből megjönne az étvágyam! De én ezt meg azért tartom baromságnak, mert már 5 éve dohányzok (most leszek 20 éves), napi 1 dobozzal, és nem kis idő kell gondolom, még kiürülnek ezek méreganyagok a szervezetemből. Látom igen, akik valóban rendesen csinálják, benne vannak úgymond a "szakmában" tudják mi kell itt. Megkérdeztem most egy ismerősömet, ő is komolyan edzett régen, és ő is a Volumass 35-t meg Jumbot-t ajánlotta. Hát igen, pénzből nekem se sok van, szóval nem tudom. De Whey Gainer-t én drágábbnak láttam mint a Volumass 35-t :S Vagy én láttam csak rosszul ?
  17. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi! Majd meglátjuk, hogy adódik pénzem, meg elolvasom ezekről a termékekről, hogy miket tartalmaz, mire jók! És kiválasztom a megfelelőt az ajánlottak közül! De Hot Blood-ot nem veszek :D
  18. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    Köszönöm szépen a bíztatást! Hát most pénzileg nem állok valami jól perpillanat, szóval marad az olcsóbb cucc! De most akkor melyik lenne szerintetek nekem való? A Torres09 által ajánlott Cytogen Whey Gainer, vagy a McCormik által ajánlott Volumass (vagy Volumass 35) ? Az oké, hogy a MASS nem jó, azt akkor nem veszek semmiképpen sem. És még az érdekelne, hogy neten keresztül van e olyan oldal, ahol ezeket a táplálék kiegészítőket megtudom rendelni? Mert itt a közelbe épp nem nagyon árulnak sajna ilyesmit, és akkor megrendelném neten.
  19. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    McCormik: Neked is köszi szépen! Jó ez a bodybuilder oldal olvasgatok itt! De nem értem, hogy van az hogy valaki 3-4 hónap alatt hízik 5-6 kg-t ?? Mert van olyan ismerősöm. Mostanság szokott rá a rendszeres étkezésre, eszik kb napi 5-6x, ahogy kell, eddig főtt ételt alig evett, most Mass-t szed ő is mint a másik srác akit fentebb irtam, eljár gyúrni és 5-6 kg-t hízott 3 hónap alatt!! : Semmi esélyem ehhez akkor úgy látom, világ élembe egy vékony béna senki leszek! sok ismerősöm életébe nem gyúrt, csak fociznak nagy ritkán, bulizni járnak minden hétvégén részegek, cigiznek, füveznek, meg egész nap gépeznek otthon, még is megvan a normál súlyuk, normális, átlagos, koruknak megfelelő alkatuk. .......
  20. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi szépen juhzo és a Torres09! Értem a dolgot! Nem is szeretnék egy hónap alatt csodát várni, ez alap! Mindenhez idő kell...ugyebár ehhez is. Nem focizok, nem futok, igaz régen sokat bicikliztem, de azért inkább a felsőtest, mert az nagyon vékony és gyenge. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a cigi miatt nincs sokszor étvágyam, nem tudok enni. Emlékszek annak idején, mikor nem cigiztem, állandóan csak kajáltam. Igaz akkor se voltam valami baromi vastag (gondolom genetika, anyámék rokonságából mindenki vékony alkat, apáméknál inkább nagy darabok) és én gondolom az anyai ágra ütöttem. Azt, hogy én napi 6x enni tudjak, az képtelenség. Örülök, ha a napi 3-4 megvan. Egyszerűen sokszor nem kívánom a kaját, nem érzem magam éhesnek, feleslegesem meg nem tömöm magamba, hogy csak rosszul legyek, meg kijöjjön belőlem. Ezért is gondolkoztam ezekben a táplálék kiegészítőkben. Tudom, hogy ez nem helyettesíti a normál étkezést, de gondolom csak segít valamit rajtam a kaja mellé. És még egyszer leírnám: Nem akarok testépítő, se Ronnie Coleman lenni, se egy izomagy. Csak egy normális alkatú átlagos 20 éves srácnak szeretnék kinézni. Nem 178 cm-re 64 kg és 28-as vékony bicepsz, meg vékony alkar, meg semmi erőnlét. Hanem mondjuk 178 cm-re, 33-as bicepsz, vastagabb alkar, normális felsőtest + erőnlét pl, fizikai munkához ..stb Tudom, hogy ez a fórum a Gyúrjunk wazze! , de gondoltam ilyen témában is tudtok nekem segíteni. Akkor jövőhéten veszek Jumbo-t, vagy VolumMass-t, cigi nuku + edzés 2 naponta 1,5 - 2 óra. És normális táplálkozás. Egészítsetek ki, vagy véleményeket még szívesen fogadok! és köszi az eddigieket
  21. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    Köszönök mindent, és én kérek elnézést, hogy hülyén, meg fél szavakban írtam az előbb! Szóval felvázolnám akkor, hogy mit szeretnék: Nem szeretnék nagy darab, kigyúrt állat lenni, csak szeretnék hízni kb. 10 kg-ot, egy kicsit nagyobb, erősebb alkart és bicepszet. Főleg a felső testre szeretnék edzeni és fejlődni, lábra nem, mert az rendben van. Az a baj velem, hogy nem vagyok valami nagyon erős fizikumú, nem nagyon sportolok, és azt nem értem, hogy sok helyen azt olvastam, illetve azt mondják, hogyha sokat eszek, és el lustulok, akkor hízok! Nos, én nem nagyon hízok semmit! Mindig tartom a súlyom! Pedig naponta 3-4x eszek, igaz reggelire nem eszek sokat, mert egyszerűen nem megy olyankor, nem tudom miért! Ezért is gondolkozok ilyen táplálék kiegészítőn, ilyen Scitec-es dolgon, az edzés melle, hogy meglegyen a megfelelő fehérje...stb a szervezetemben. Mondta haverom, hogy az ő tesója is szedi a Mass-t (kb. ő is olyasmi alkatú volt, mint én), eszik rendszeresen, eljár edzeni, azóta nőt a bicepsze 1-2 cm-t, és nagyon sokat erősödött. Nem lett egy "izomagy" , de látszik rajta, és érződik rajta, hogy van benne erő. Szóval rossz szokásaim: néha kávé, rendszeresen dohányzok, alkoholt nem nagyon iszok, csak nagyritkán. Tehát akkor a kérdéseim: 1, 1-2 hónap alatt mit tudok elérni, úgy, ha végképp abbahagyom a cigit? 2, a kávé hátráltatja a fejlődést? 3, milyen fajta táplálékkiegészítőt ajánlotok így nekem kezdésként? Haverom öccse a Mass-al kezdte, igaz ő még csak 16 éves, én már 19 vagyok. De azt mondta haverom, hogy megvette az öccse a Hot Blood-ot a Mass mellé, és egy hétig beteg volt tőle, hányt ... Ezek érdekelnének, és még pár hasznos tanáccsal remélem ti nagyobb arcok, akik már régóta csináljátok, van tapasztalatotok, tudtok nekem írni pár infót, ami hasznos lesz számomra! Előre is köszönöm! warezking
  22. warezking

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Lenne pár kérdésem! Jelenleg kb 64 kiló vagyok, 177 CM magas, a karom 28-as! Szeretnék szeptemberre valamit fejlődeni, hogy ne nézzek ki ilyen bénának! Segitsetek!! Előre is köszönöm!
  23. Üdv mindenkinek! Szeretném mindenkinek bemutatni ezt az oldalt: www.bit-play.com Minden nap friss elektronikus zenék (House, Progressive, Techno...), zenei pakkok, acapellák...stb Mindenkit szeretettel várunk!
  24. Egyáltalán nem vagyok elégedett! Nem is foglalkoznak a betegekkel, a legtöbb bunkó, beképzelt nagyképű. Esetleg ha szépen odanyújtod neki a borítékot megtömve, akkor foglalkoznak veled ... Sajnos!
  25. warezking

    Mi a véleményed a hotfile-ról?

    Nem szeretem, mert utálom ha lassan tölt valami lefelé! Inkább befizetek a rapidra prémiumot, és onnan szedek, vagy ha nincs rá pénzem, akkor torrentről. Nálam még mindig az a No.1 letöltés szempontjából, hiába a sok új tárhely! Ha valami csak tényleg hotfile-on van fent, csak azt szedem onnan, de szerencsére ilyen ritkán van
×
×
  • Create New...