Jump to content
PirateClub.hu

warezking

Veterán
  • Pontszám

    60
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

warezking's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hotfile. Persze prémiummal. Szinte minden film fent van ott, ami kell, nagyon sok régit is megtalálok, amit torrentről p. lehetetlen letölteni a kevés seed miatt. Igazán sosem voltam torrent párti, csak is az újabb filmeket szedem onnan le, amit fel is töltök ide.
  2. Üdv! Szeretném bemutatni az újonnan indult blogomat egyik ismerősömmel közösen csináltuk! Jelenleg még csak a blogspoton fut, de ha nagy lesz a látogatottság, nagy lesz az igény, akkor természetesen vásárolok domain-t, hogy véletlenül se törlődjön az oldal! http://moviezmusicz.blogspot.com/ Megtalálhatók rajta a friss film feltöltéseim, zene és mix feltöltések is egyaránt! Nézzetek be bátran !
  3. warezking

    Melyik a kedvenc tárad?

    Nézd Kr@sstheon1y, sokak igy is úgyis leszedik! Ott vannak ezek a baromi lassú tárak Filesonic (régen sharingmatrix), letitbit.net, depositfiles... lehetne sorolni. Ezek külföldön mind elég népszerűek. És biztos megvan az okuk, hogy oda töltenek fel! Jó lehet itt kis Hazánkban nem vesznek prémiumot, mivel sokan örülnek, ha arra futja, amire valóban szükség van, de sok országban igen is megveszik az accot, és töltenek! Meg akinek pl. 1 megás vagy az alatti nete van pl. tök mindegy honnan szed, mert így is úgy is lassú.
  4. warezking

    Melyik a kedvenc tárad?

    Kr@sstheon1y: Hát mostanában nem töltök Fileserve-ről, de mikor töltöttem akkor nekem mindig max sebességel jön (6 megás a netem), a 400 kb/s helyett! És nincs rá prémium accountom, sőt soha nem is volt rá. De most megnézem, és télleg max 65 kb/s-el tölt! Nem értem mi lett vele! Sajnálom, pedig eléggé jó volt még ez a 400 kb/sec is. ahhoz képest, hogy a legtöbb tárhely free userként max. ilyen 200 kb/s-t ad. Viszont a fileserve elég jól számolja a letöltéseket, elég jól fizet, pl. a Hotfile-hoz képest. Nincsenek rangok se mint hotfile-nál. Ez sem elhanyagolható szempont.
  5. warezking

    Brrip vagy Dvdrip ?

    Hát sokat olvasgattam már erről a témáról. Be is tolok ide egy cikket erről (remélem nem baj!): http://asva.info/tevhitek-a-bdbrripekrol-avagy-nem-minden-az-aminek-latszik-2009-11.html Bár én is inkább a BRRipet illetve BDRip-et szedem általában, mert LCD TV-n nézem, és azon szebb a kép, mint a DVDRipnél, legalábbis nekem. De végülis mindegy nekem. a film tartalma a lényeg. Ha DVDRip van csak, akkor azt is ugyanúgy leszedem.
  6. Hát én max kocsmába, máshova nem nagyon! Ahol én élek, nincs valami nagy szórakozási lehetőség a kocsmán kívül!
  7. JetAudio. Régebben Winampot használtam én is. Kb fél éve tértem át erre. Nekem sokkal tisztábban szebben szól mint a Winamp.
  8. warezking

    Szívesen tőltenél data.hu-rol?

    Nem töltök onnan soha mostanság! Hotfile prémiummal töltök inkább 1 klikkes, vagy kevesebb partból álló filmeket (400-500 MB). A datának is emelni kellene a feltölthető fájlok méretét! Szerintem!
  9. warezking

    Melyik a kedvenc tárad?

    Hotfile. Ami nekem kell mindent megtalálok ott. Filmek, zenék. Persze prémiummal. Ha belegondolok így nem túl gyors feltöltési sebességemmel, sokkal jobb mint ha torrentről szednék mindent. Így nem kell visszafelé is töltenem, csak le! Nekem az a lényeg hogy full sebességel jöjjön lefelé. Nincs kedvem, se időm képkódokkal szórakozni, 2-3 órát várni hogy letöltsek egy 700 megás filmet mondjuk. Inkább töltök fel hotfile-ra, és az ott összegyült pénzösszegből veszek prémiumot, és így ez meg is éri nekem. Pénzt se költök rá, csak éjjel néha megy a gép, hogy töltsek fel. És így maximummal tölthetek várakozás nélkül. És a hotfile legalább korlátlan tényleg! Nincs olyan, hogy veszek 1 prémiumot mint a rapidnál is napi 5 giga meg ilyenek!
  10. warezking

    megasztár vs. x-faktor

    X-Faktor! Megasztárt sose néztem 3 percnél tovább!
  11. warezking

    Feliratos vagy szinkronos?

    Szinkronos. Én valahogy úgy jobban szeretem. Tudom, hogy sokszor a magyar szinkron sokat ront a produkción, de így ha legalább hulla fáradtan ledőlök megnézni egy filmet, akkor ha picit lecsukódik a szemem, nem figyelek oda pár percre, még akkor is értem miről van szó. Idegen nyelvű film esetében ilyenkor vissza kell tekernem, hogy tudjam mi is történt. Meg akárhányszor szántam rá magam feliratos filmek nézésére, mindig rossz volt hozzá a letöltött felirat. Legutóbb a Nagyfiúkat akartam így megnézni, de a fele "Untranslated subtitle' volt + hiányos fordítások, így számomra élvezhetetlen volt, mivel angolul nem tudok annyira perfektül, hogy megértsem miről van szó.
  12. Nem vagyok nagy 'sörös', inkább bor párti vagyok, de ha sörök közül kell választani, akkor Borsodi vagy Dreher Classic.
  13. warezking

    Utálod a focit?

    Én nem utálom, nem érdekel ez a sport. És nem nézek le senkit azért, mert szereti. Rengeteg sport van, mindenkit azt műveli, nézi, amelyiket akarja, amit szeret. Attól szerintem senki nem lesz se jobb, se rosszabb ember mert szereti, vagy mert utálja a focit. De szerintem ez oltári nagy hülyeség, hogy "az nem férfi, aki utálja a focit". Nem abból kell kiindulni, hogy aki nem focizik, illetve nem nézi, egy 20 kg-os kocka, aki életében még 1 kört se tudott lefutni, annyira nyomorék, és a monitor előtt tölti el mindennapjait. Aki nem focizik, az csinál mást, akár fut, konditerembe jár, túrázik, kosarazik ... lehetne sorolni. Persze van olyan is, aki nem csinál semmit, de az akkor az ő problémája ....
  14. warezking

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Attól függ. Ha full retardáltnak néz ki, és tudom, hogy piára meg cigire költené, akkor biztos hogy nem. Sőt azokat utálom, akik hazudoznak "hogy már 1 hete nem ettem meleg ételt, nem tudna adni egy kis aprót", közbe pedig bűzlik a piától, a cigi meg ott lóg a szájában. Legalább ne hazudjon, hogy ételre kell, mondja azt hogy italra kell, mert nincs más öröme, és akkor lehet meg is sajnálom...
  15. warezking

    TOP 5

    1. Dinka - Some People Will Never Learn (Original Mix) 2. Eddie Thoneick & Erick Morillo feat. Shena - Nothing Better (Muzzaik Remix) 3. Edmond Dantes - I Don't Know feat. MC Ramon (Jason Chance Remix) 4. Erick Morillo, Eddie Thoneick - Live Your Life feat. Shawnee Taylor (Original Mix) 5. Greg Cerrone feat. Shawnee Taylor - It'll Be Alright (DBN Remix)
×
×
  • Create New...