Jump to content
PirateClub.hu

Próbáld meg!!!


Apunk
 Share

Recommended Posts

Gondoltam, ha Gumiszoba akkor itt a helye az én témámnak is. :D

Próbáljátok meg egy élmény. Nekem mindig érdekes eredmények születtek. Például sikerült egy olyan hangot kiadnom amit máshogy lehetetlen lenne elérni. Ez olyan volt mintha bele szorúlt volna a tüsszentésembe egy köhögés. :lol: Másdszor mikor ilyen történt akkor, ki folyt az orromnak a teljes tartalma. Na akkor próbáljátok meg, hogy tudtok-e úgy tüsszenteni, hogy nyitva van a szemetek. Ha van ezzel kapcsolatban észre vételetek akkor írjátok le kiváncsian várom.

Link to comment
Share on other sites

egyszer már sikerült félig nyitott szemmel tüsszentenem, és egyből könnyezni kezdtem mint állat. Egyébként a dolog titka, hogy amikor tüsszentessz, ugyebár az orrodon keresztül is távozik némi levegő, és mivel a könnycsatornák összeköttetésben vannak az orroddal(ezért folyik az orra a síró embereknek), szóval ha tüsszentés közben becsukod a szemed, elszorulnak a könnycsatornák, és állandó lessz a "nyomás". de ha nem akkor a tüsszentéskor távozó légnyomás kipréseli a könnyeid, ésha elég nagyot tüsszentessz, akkor utána még némi levegő is kerül a csatornába ami igen fura hangot ad ki távozáskor. bizonyíték az állításomra: az olyan mutatványok mikor vaalki megiszik, vagy felszív az orrával valami lét, és azt utána a szeménél kispricceli. :blink: :blink: :blink: :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

pffff

Milyen érdekes témák...

De végülis legalább gondolunk ilyen rettentő fontos dolgokra is... :lol::lol:

Tetszik ez a ...!!!

Ezt azért megpróbálom, hátha! Bár szerintem vagy csúnya lesz a vége vagy nem sikerül! :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
.... szóval ha tüsszentés közben becsukod a szemed, elszorulnak a könnycsatornák, és állandó lessz a "nyomás". de ha nem akkor a tüsszentéskor távozó légnyomás kipréseli a könnyeid, ésha elég nagyot tüsszentessz, akkor utána még némi levegő is kerül a csatornába ami igen fura hangot ad ki távozáskor. bizonyíték az állításomra: az olyan mutatványok mikor vaalki megiszik, vagy felszív az orrával valami lét, és azt utána a szeménél kispricceli. :blink::blink::blink::blink:

 

 

ezt a padtársam is szokta csinálni... ááááá mindig belekönnyezek még ha látom is :D

Link to comment
Share on other sites

múltkor olvastam, ezt ha tüsszentessz, elpattanhat az ered, meg elutazhat a szemed, hát nosza megpróbálom. Kinyitottam a szemem, de nem trüsszentettem. Pedig nagyon kellett, de nem engedett trüsszenteni ( gondolom valami reflex nem engedett ). De ahhoz, hogy kiugorjon a szemünk olyankor nagyon gyenge izomnak kéne lenni :blink: De nem szeretném kipróbálni :rolleyes: Bár azért megpróbáltam :lol:

Link to comment
Share on other sites

Nyitott szemmel szerintem képtelenség tüsszenteni! A szemed automatikusan bezáródik ettől is (ha csak pár tized másodpercre is, szóval pislog/pislant), mint ahogy attól is ha hirtelen közel kerül akármilyen tárgy a szemedhez, egyből bepislogsz :lol:

 

Saját nyelvünkkel a saját könyökünket megnyalni szerintem egyáltalán nem lehet, az alkarod (s persze a felkarod is) össze-vissza tudod maszatolni, de a könyököd soha nem éred el :lol: hacsak valami exrtém baleset nem segít erre rá, vagy nem vagy nagyon hajlékony (bár ez utolsóban nem vagyok biztos) :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...