Jaffry Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Most Kábelnetem van... azzal szórakoztat a helyi szolgáltató ügyintézője, h higgyem el h az ADSL a gyakorlatban lassab, mint a Kábelnet... sztem ez hülyeség, de ti mit gondoltok erről? (sőt ők a 768-as kábelnetjüket tartják erősebbnek, mint a megabites ADSL-t) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Szerintem a kábelnet jobb és az ára nálunk kedvezőbb...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 7, 2007 Author Share Posted Február 7, 2007 no, akkor konkretizálok... van 20Gb-os forgalom korlátos (nekem elég lehet) Kábelnet max 768Kb/s 6500Ft/hó és van ADSL az egyik szolgáltatónál 1Mb/s ADSL korlátlan (teljesen) 3990Ft-ért. Ismerem a helyi kábelszolgáltató igazgatóját és megkérdeztem, h tud-e jobat, nem szívesen mennék el... erre elmesélte, h a gyakorlatban mennyivel roszabb az ADSL... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Háát nem tudom. Nekünk ADSL van, nem rossz. De hogy milyen a kábel..?? Lehet, hogy jobb. Én az előbbit ismerem igazán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Nekem is ADSL van ezért nem tom mihez viszonyítani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Hát nekem kábel van és egy kalap xar! Igen ritkán emelik a sebességet + drágább is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 7, 2007 Author Share Posted Február 7, 2007 nekem ADSL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Csak is ADSL!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Nekem 1 megás adsl-em van, de meg vagyok vele elégedve, mindíg fixen 1 megával tudok tölteni. Viszont a 128 k feltöltés kevés hozzá. ( rapidhoz nagy előny a dinamikus ip ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 nálam kábelnet van, egyetlen gondom vele hogy fix IP-s, ami nem kedvez a rapidos letöltéseknek amúgy elégedett vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 ADSL nekem eddig csak ienem volt de naon tuti, mindig müxik, eccer nyáron nem volt 100as de az a modem hibája volt, mindig maxal jön, nem lassul, ja a modemcsere után, pedig véletlenül meg4szerezték a sebességet (alap feles) így 2megás lett , ezt viszont most karácsonkor vették észre, és gyakorlatilag 1 hónapig feles volt és megint megemlték, de ez már terv szerinti emelés volt így most 1 megás, szal én elégedett vok erre elmesélte, h a gyakorlatban mennyivel roszabb az ADSL... shagy mond már el h mennyivel rosszabb mert kiváncsi vok!!! 768-as kábelnettel mennyivel lehet tölteni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 8, 2007 Author Share Posted Február 8, 2007 ADSL nekem eddig csak ienem volt de naon tuti, mindig müxik, [...]mindig maxal jön, nem lassul, Te merre laksz? shagy mond már el h mennyivel rosszabb mert kiváncsi vok!!! 768-as kábelnettel mennyivel lehet tölteni??? Azzal etették a fejem h gyakorlatban nem hoz annyit az ADSL, mint amire cimkézve van. A mostani kábelem az a legjobb esetben hozza 96KB/s de ez ritka inkább csak 80 körül van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 ADSL 1.0 Mbit/s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Te merre laksz? Balatonkeresztúron, ami Somogy megye észak-nyugati csücskében van, lehet h csak szerencsém van de én elégedett vok a netemmel, nem volt még komolyabb hiba, eddig csak a modem illetve hálokártya hibájából szünetelt a net, de addig is max 2-3 napot, és nem folyamatosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Kábelnetem van és szerintem jobb mivel olcsóbb és vezetékes telefon sem kell hozzá,bár a dinamikus ip miatt jobb az ADSL ha azonos áron lenneAz ADSL(telefonnal) és a kábelnet, akkor az ADSL a dinamikus ip miatt,de egyébbként meg mind1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Ez vicces... Gyerekek, kábelnetnél nektek nincs dinamikus IP? Akkor ez most csak a T-kábelnél van így, mert nekem van.. KB 3 percig kihúzom a modemet, aztán vissza, és várom míg a gép el nem rejti az egy kábel nincs bedugva üzit... Így töltök rapidról.. Amúgy meg sztem ADSL! Sokkal jobb, valamint a kábelnél szinte sose emelnek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Sztem ADSL.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Ez vicces... Gyerekek, kábelnetnél nektek nincs dinamikus IP? Akkor ez most csak a T-kábelnél van így, mert nekem van.. KB 3 percig kihúzom a modemet, aztán vissza, és várom míg a gép el nem rejti az egy kábel nincs bedugva üzit... Így töltök rapidról.. Amúgy meg sztem ADSL! Sokkal jobb, valamint a kábelnél szinte sose emelnek.. Nekem is dinamikus és nem T-s hanem tvnet. Meg nem is emelnek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 kábel netem van, de mivel hol a német hol az olaszok lövik szét a netet elég szar, szóvaál 1 hónaponbelűl enthernatel adsl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$tarGate Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 természetesen ADSL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 ADSL ez csak természetes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin021 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Nekem kábelnet van, és szerintem jobb mint az ADSL, nekem jobban tetszik:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 az adsl jobb mert nekem az van a trabant jobb mint a ferrari mert nekem az van XD (nincs trabantom, mondjuk ferrarim sincs XD ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 ADSL Sokkal jobb mint a kábel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 CSő!!!! ADSL sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Sztem is ADSL. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 ADSL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Cable, sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Kábelnet szerintem. Nekem ADSL van, de szerintem egy nagy rakás szemét! Folyton megszakad, feltöltési sebesség lassú ... És 8 ezret fizetek a 4 megás Tré-Online ADSL-ért, ráadásul még a legközelebbi központ is 5 km-re van... Így kiépíteni valamit. Akartunk 8 megást, de még a 4 megát se bírja el a nálunk kiépített tré rendszer! De augusztustól aranyélet! 10 megás kábelnet 6 ezer forintért!! Már várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Egyértelműen kábel net. Nem kell csatlakoztatni, idióta felh. nevet meg jelszót beírni...És szerintem jobb, mint az ADSL (tapsztalati alapon) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts