Jump to content
PirateClub.hu

luzer2

Veterán
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About luzer2

 • Rank
  Jómunkásember

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. luzer2

  Gyúrjunk wazze!

  Amúgy tényleg szinte minden izmot meg lehet dolgoztatni vele. Egyedül annyi baja van, hogy mellezéshez kevés az az 50 kiló ami rajta van. Mondjuk van 2 10 kilós tárcsám, azt simán rá lehet még plusszba rakni és el is bírja a szerkezet. Ezen kívül még vagy 20 kilót szeretnék rárakni. Remélem bírni fogja. Az a 90 kiló (ami tulajdonképpen 72 a csigák miatt) bármire elég.
 2. luzer2

  Gyúrjunk wazze!

  Ülve . A két oldalsó kart tudod nyomni előre is, nem csak összecsukni. Ugyanazt csinálod, mintha fekvenyomnál, csak ülve. Mindegy, amit az előbb kérdeztem, közben utánaszámoltam kicsit, és kb 80% jött ki a valós súlyra. (Ha 32 cm-t húzok a karon, akkor a súly 26cm-t emelkedik --> 26/32=0,8125) Csak hamarabb kérdeztem, mint gondolkoztam . 70 kiló ezek szerint az pontosan 56.
 3. luzer2

  Gyúrjunk wazze!

  Igazából azért érdekel a dolog, mert vettem egy ilyet (sajnos a munkám miatt nem tudok konditerembe járni): [Hidden Content] Az érdekelne, hogy ha ezen csinálok fekvenyomást mondjuk 70 kilóval, az mennyinek számít. Mert én is úgy tudom, hogy a csigák miatt könnyebb a valós súlynál. amúgy 7 csigán megy keresztül a súly (8cm átmérőjű csigák). Szerk.: Kicsit utánanéztem és számításom szerint 80%-a a valós súlynak.
 4. luzer2

  Gyúrjunk wazze!

  Hello mindenki! Egy kis felvilágosítást szeretnék kérni. Az érdekelne, hogy mi a különbség a szabadsúlyos és a lapsúlyos-csigás kondigépen való edzés között. Úgy értem, pl 60 kilóval nyomsz fekpadon, vagy 60 kilóval egy lapsúlyoson ülő helyzetben (gyakorlatilag ugyanazt a mozdulatsort végzed). Melyiknek mi az előnye hátránya, vagy tulajdonképpen mindegy?
 5. luzer2

  Gyúrjunk wazze!

  janisean nagyon jó az a leírás, elolvastam. Azt hiszem be fogom tartani az ott leírtakat. Ezen kívül volna még egy kérdésem. Sokaktól hallottam, hogy edzés közben fóliába tekerik fogyasztani kívánt testrészeiket. Ennek van értelme? Hasznos lehet aerob edzés közben?
 6. luzer2

  Gyúrjunk wazze!

  Helló mindenki. Tanácsot szeretnék kérni. Most járok egy fogyókúra vége felé de egy-két helyen van még fölösleg, amit úgy gondolom célirányos gyakorlatokkal lehetne eltüntetni. Konkrétan a mell oldalánál, a lepkénél lévő zsír ledolgozására gondolok. Erre nem tud valaki hatékony gyakorlatokat ajánlani?
 7. Ezt én is alá tudom támasztani, a 8.6-os driverrel nálam a cod4 30%-al gyorsult HD3870-en. És más játékokban is érezhető a gyorsulás. A 8800 GT előnye a 8.6-os driverrel gyakorlatilag elolvadt.
 8. luzer2

  Milyen videókártyátok van?

  Most geforce 7600 GT-m van illetve volt, de tönkre ment. Viszont holnap után jön a HD 3870-em.
 9. A jelek szerint az Asus úgy véli, hogy a kétprocesszoros grafikus kártyák immár semmi rendkívülit nem kínálnak, ezért megalkotta az első háromchipes Radeon változatot, amely brutális erővel hódítana. A stílusosan Radeon HD 3850 Trinity névre keresztelt megoldás három RV670 jelzésű chipre épül, amelyek a mobil szegmensben jól ismert MXM-modulokon foglalnak helyet. A prototípus immár az első teszteken is átesett, így megérkeztek a többé-kevésbé pontos technikai részletek is - ezek még változhatnak, hiszen az Asus kénytelen tovább tökéletesíteni az első példányt. Az 55 nanométeren készülő grafikus chipek 668 MHz-en futnak, mindegyikük 512 MB GDDR3 memóriára támaszkodik, amely 1656 MHz-en végzi munkáját. Ezzel összesen 1536 MB memória foglal helyet a kártyán, valamint 960 egyesített shader egység - a brutális jelző tökéletesen illik a megoldásra. Az első nemhivatalos teszteken az EAH3850 kombinált, hagyományos bordákra és vízhűtésre épülő rendszer révén maradt elfogadható hőmérsékleten, a négy DVI-kimenetet és 256 bites memória interfészt tartalmazó kártya pedig rekordot döntött. A tesztek során a megoldás az ASUS Rampage Formula X48 nevű konfiguráció részeként dolgozott, amelyet Core 2 Extreme QX9770 processzor hajtott meg 4,6 GHz-en. 3DMark 03-ban 94 ezer pontot ért el a kártya, ami rekordnak számít, 3DMark 06-ban pedig csaknem 25 ezret, amely szintén a legmagasabbak között van. A 769/1053 MHz-re túlhúzott grafikus kártya a beszámoló szerint a megfelelő szoftverek hiánya miatt nem volt tovább feszíthető, így az első próbálkozás még nem perdöntő. Kétségtelen, hogy a Radeon HD 3800 X2 után új zászlóshajó jelenik meg, már csak az a kérdés, mikor. A megjelenési dátumról és a várható árról ugyanis az Asus még mélyen hallgat - nyilván nem olcsó megoldást készítenek. [Hidden Content] [Hidden Content] Forrás: sg.hu [Hidden Content]
 10. luzer2

  Sony Ericsson VS Nokia

  Nekem most egy Nokia E61-es telóm van, és azt kell mondjam nagyon brutál. Symbian-os, neten annyi program van hozzá, hogy azóta feleannyit használom a számítógépet. Van benne wifi, úgyhogy ott netezek a lakásban ahol akarok. 320*240-es kijelzőjén simán élvezhető a filmnézés még felirattal is. Nem rosszak mondjuk a S.E. mobilok sem, de a Nokia E és N széria valami brutálisan jó.
 11. luzer2

  GeForce 9600GT!

  Majd ha beáll a rendes ára, akkor lehet igazán megmondani mit ér. Mondjuk ahogy kijött, Az AMD egyből árcsökkentést jelentett be a radeonokra. Néhány héten belül érződni fog a hatása itt is. Az lenne az egészséges, ha mindig így menne, ez a jó kis árverseny nagyon jó nekünk. Szerintem 1 hónapon belül nagyon jó árak lesznek. UI: Szerintem az atinak inkább a 3870 árát kéne a 9600GT-hez igazítani, akkor lennének úgy rendben az erőviszonyok.
 12. luzer2

  Pinnacle PCTV Analog PRO PCI probléma!

  A Media Center (vagy TV Center) általános beállítasai között van egy olyan , hogy időeltolás automatikus engedélyezése. Az elől vedd ki a pipát. Az az opció azt csinálja, hogy rögzíti folyamatosan az adást, így bármikor megállíthatod és ha elindítod onnan folytatja ahol abbahagytad. Szerintem ez okozza a problémát.
 13. Manapság még csak dx10-esnek nevezett dx9-es játékok vannak. Nagy előrelépés lenne, ha végre látnánk már egy igazi dx10-es alapokra írt játékot. Szerintem mostanság a crysis a legnagyobb parasztvakítás, ami szép ugyan, de nem dx9-es (maximum 1-2 dx10-es effekt van beleírva, de erre sem vennék mérget).
 14. Szerintem is x1650, bár ezekkel tényleg nem sokra mész.
 15. Azt senki sem vitatja, hogy 1 kártyás rendszerekben most az nvidia tudja felmutatni a leggyorsabb megoldásokat, de ebben a topicban most a 2 gpu-s kártyákról beszélgetünk. Ezeknek a majdani teljesítménye miatt hoztam fel a cf és sli rendszerek teljesítményét, mert ezekből valamelyest a következtetni lehet a 2 gpu-s kártyák teljesítményére. Amúgy meg ha megnézted a linket az előző hsz-emben, láthattad, hogy a 3dmark-on kívül játékokban nyújtott teljesítmény is van. És azok között is gyakorlatilag a lost planetet kivéve a cf a jobb. (A lost planet szerintem egy kicsit furcsa, lévén, hogy kezdetben a radeon kártyákon szinte nem is akart menni.)
×