torok222 Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Na te mennyit adnál érte(nem eladó csak kíváncsi vagyok): Asrock K8NF4G-SATA2 AMD Sempron 2600+ s754 512MB Kingston Ram Geforce 7600GT 256Mb GDDR3 Maxtor 120Gb 8Mb vinyó Lg combo + lg cd olvasó codegen 400w táp Dana 17" síkképcsöves monitor a ház fekete oldalán plexi benne neonok a monitor az CRT sajonos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Nekem nem kéne, de olyan 120e körülre saccolom, de ez csak ránézésre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 az, hogy én mennyit adnék, nem tükrözi a teljes értéket: Asrock K8NF4G-SATA2 - számomra nem ér semmit AMD Sempron 2600+ s754 - 3k 512MB Kingston Ram - 6k Geforce 7600GT 256Mb GDDR3 - 20k Maxtor 120Gb 8Mb vinyó - ha nem bad-sectoros, akkor 2k, ha igen, akkor 0 Lg combo + lg cd olvasó - a combo az 0,75k, az olvasó nem kő codegen 400w táp - 0000000000000000000 Dana 17" síkképcsöves monitor - 15k (ezaz crt....) a ház fekete oldalán plexi benne neonok - 12k Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 nahh tőle kapnál köbö 60 rugót nekem nem kéne mert ennél jobb gépem van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Hali! Én is meg szeretném kérdezni, hogy ez mennyit érhet: Proc: AMD 2500+ Winch: 160 Gb Samsung + 40 Gb Maxthor Memória: 512 mb Videó: Ati Radeon 9550 Hang: C-Media 5.1 Integrál LAN Pinnacle PCTV tvkari.. DVD író+DVD olvasó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 alap??, proci Socket A vagy Socket 754??? olyan 40 rolót érhet ha jó az alaplap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Kicsit részletesebben? Sempron, Barton, T-bred magos Athlon-ról van szó? Milyen alaplap? milyen Ram? és milyen tipusú DVD író? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Egyedül a videó kártyád a jobb. Meg a vinyód ha egybe van 120 mert nekem külön. De max olyan 50 - 60 rúgót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Május 29, 2007 Author Share Posted Május 29, 2007 Tom már eég szar de most ballagok és gépet tuningolok. Ausus alaplap még nem tom milyen,Athlon 4600+ x2, 2x 1gb 800mhz kingmax ram , videókari marad. így már elfut egy pár játék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 ha marad még zséd, én azt ajánlom inkább felső katis ramokat vegyél, pl: corsair-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 vagy geil-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 vagy ha nagyon elit márkát akarsz (ilyet mo-n nehéz szerezni), akkor OCZ-t ja és ne idézd az előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Geil-t ajánlanám én is, de csak is az Ultrát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 4, 2007 Author Share Posted Június 4, 2007 kössz a tippeket. csak az a baj hogy én egy boltba nagykeren veszem a cuccokat és ami ott van azok közül tudok választani. de minél jobb márkát szeretnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 4, 2007 Author Share Posted Június 4, 2007 1024 MB DDR2 800MHz (2x512) Geil memória erről a memóriáról mi a véleményetek? ezt ugyanúgy lehet dualba futtatni? vagy ez hogy van 2+512? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 igen, pont erre találták ki bár csak 10e-rel lenne több és akkor már 2x1giga lenne benne (23e Ft körül mozoog) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 (edited) Tom már eég szar de most ballagok és gépet tuningolok. Ausus alaplap még nem tom milyen,Athlon 4600+ x2, 2x 1gb 800mhz kingmax ram , videókari marad. így már elfut egy pár játék. Há már ne is haragudjatok de a Kingmax jobb ezeknél az ilyen "tuningramoknál"... Igen, tudom hogy olcsó, és akkor csakis szar lehet, meg ezért már le lettem osztva, hogy hogy merek ilyet állítani, hogy jobb ezeknél.. Nos, tapasztalat, utánajárás, és egy teszt: http://www.ipon.hu/?art=55 Módosította Október 24, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 1024 MB DDR2 800MHz (2x512) Geil memória erről a memóriáról mi a véleményetek? ezt ugyanúgy lehet dualba futtatni? vagy ez hogy van 2+512? hát az enyémek dualba vannak 2x1 giga geil.de az alaplapnak is túdnia kell a dual chanelt.hidd el jól jársz ezekkel ha ilyet veszel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 5, 2007 Author Share Posted Június 5, 2007 na akkor 80k-m van a gépújításra. alaplap,proci és ram kell, ti is állítsatok össze konfigokat. videókari:7600gt ez marad biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 hmm sztem olyan 40-45k korul er az egesz es akkor piszok makod volt ha talaltal egy balekot akire rasozod, amugy ha AGP-be gondolkodsz tovabb (ami szvsz balgasag) es nem akarsz az uj csucs szuper jatekokkal jatszani akkor a 7600-t tartsd meg mint vga-t viszont akkor a geped maradvanyai mar csak 30-35k korul ertekesithetok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 5, 2007 Author Share Posted Június 5, 2007 pci-expresses a videókarim most is. és csak ram,alaplap,proci lessz cserélve. a régi procit,lapot és ramot odaadom faternak(a lapon van egy integrált videókari) és nem kell többször mondani hogy a mostani milyen szar tudom már elavult(két éve vettem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Ha Pentiumban gondolkodsz, akkor: Core 2 Duo E6420 (ezzel várnék két hetet, akkor fognak "drarsztikusan" esni az árak az Intelnél állítólag) Asus P5B (Deluxe: csak ha belefér a keretbe) VAGY ha tuningra kell akkor Asus Commando. Kingmax 2x1 GB (itt meg majd jönni fognak a Kingmaxra a szarozások, meg hogy fos, meg hogy vegyél Geil-t, vagy Samsungot, vagy egyéb tuningramot, ami semmivel sem jobb mint a Kingmax, ellenben háromszor drágább És a Kingmax még jobban tuningolhatgó, mint a "tuningramok"... De erről persze győzködhetném az ilyen berögzült agyú embereket, úgyse értenék meg.... ) Ez így durván bele is fog férni 80e forintba, mégha Deluxe lapot is veszel, akkor is. Már persze ha a C2D procik ára tényleg lejjebb megy. DE ha AMD-ben gondolkodsz akkor: AMD Athlon X2 5600+ (bár ez lehet hogy még drága, ha igen, akkor 5200+) Ha tuningra kell akkor vmi Abit lapot ajánlanék (mondjuk KN9 Ultra, de az Abitot nem igazán ismerem). Ha csak vmi stabil lap, akkor vmilyen Asust vegyél alá. Ramnak továbbra is a Kingmaxot ajánlom. Ez is elméletileg megvan 80000-ből. Év elején én is 80e-t adtam ki egy AMD-s konfigra, ami sokkal szarabb az általam leírtnál, úgyhogy te jól jársz Sok sikert a vásárláshoz, és írd majd meg hogy végül mit vettél pls! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 5, 2007 Author Share Posted Június 5, 2007 ok kössz a tippeket.majd megmondom mi lett a vége. 16.án ballagok ha addigra lemennek az intel kétmagosok akkor sztem inteles konfig lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Huszonkettedikéről hallottam én... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 5, 2007 Author Share Posted Június 5, 2007 lol. 4naot lehet hogy várok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 már nem azért de nekem volt 2db Kingmax DDR500-asom, ami ugyebár tuningram, 400-on volt mindíg hajtva, ennek ellenére 1,5 év után szegmenshibás volt és kb. 1 óra után meg is halt a gép, restart... aztán beszereztem két corsairt, ami képzeld csak pár plusz k és ugye ez mégiscsak rendes márka, no comment Kingmax <_< Ha Pentiumban gondolkodsz, akkor: Core 2 Duo E6420 (ezzel várnék két hetet, akkor fognak "drarsztikusan" esni az árak az Intelnél állítólag) Asus P5B (Deluxe: csak ha belefér a keretbe) VAGY ha tuningra kell akkor Asus Commando. Kingmax 2x1 GB (itt meg majd jönni fognak a Kingmaxra a szarozások, meg hogy fos, meg hogy vegyél Geil-t, vagy Samsungot, vagy egyéb tuningramot, ami semmivel sem jobb mint a Kingmax, ellenben háromszor drágább És a Kingmax még jobban tuningolhatgó, mint a "tuningramok"... De erről persze győzködhetném az ilyen berögzült agyú embereket, úgyse értenék meg.... ) Ez így durván bele is fog férni 80e forintba, mégha Deluxe lapot is veszel, akkor is. Már persze ha a C2D procik ára tényleg lejjebb megy. DE ha AMD-ben gondolkodsz akkor: AMD Athlon X2 5600+ (bár ez lehet hogy még drága, ha igen, akkor 5200+) Ha tuningra kell akkor vmi Abit lapot ajánlanék (mondjuk KN9 Ultra, de az Abitot nem igazán ismerem). Ha csak vmi stabil lap, akkor vmilyen Asust vegyél alá. Ramnak továbbra is a Kingmaxot ajánlom. Ez is elméletileg megvan 80000-ből. Év elején én is 80e-t adtam ki egy AMD-s konfigra, ami sokkal szarabb az általam leírtnál, úgyhogy te jól jársz Sok sikert a vásárláshoz, és írd majd meg hogy végül mit vettél pls! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 Sorry csak 1GB ddr2 800mhz-es ramot raktam a gépembe mert Simsont meg motorjogsit vettem most konfigom: AMD sepron 2600+ Asrock k8nf4g-sata 2 1024mb ddr2 800mhz kingmax ram geforce 7600gt 256Mb ddr3 majd karácsonykor vagy jövőre veszek alaplapot meg procit,meg talán ramot is bővítek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 hat az asrock deszka az nem eppen asus a sempron helyett meg valami minimum x2 kellett volna, de hat aki mocit vesz... amugy lehet jol dontottel es tavasszal mar lesznek 4 magos procik is meg PCI-E 2.0 es DDR3. azt hogy megfizetheto lesz-e? az meg rejtely. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Hy! szeretném megtudni hogy ezt a konfigot mennyiért tudnám eladni: Asrock valamilyen alaplap(nem tom hol kell megnézni, ha tudjátak akkor help) még socket 478-as Intel Celeron 1,7 Ghz proci Ati Radeon 9600 PRO 128 Mb 256 Mb memória DDR 2 Integrált hangkártya 2 db 80 Gb maxtor vinyó LG dvd író (16x) LG cd író (52x) elég régi a gép, nem tom mennyiért lehetne elpasszolni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Szerintem 30-40 körül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts